Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜ

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi odtü öğrencileri tamamen orantısızki.
odtü de normal adam okur mu lan
odtü aga 500 ün altında puan alan bölüm yok
+450 puan zaten anormal insan olduguna göre

burdan snraki denklemi siz kurun tıtı
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Somon said:

abi odtüde okuyan adam zeki degil inektir inek adam zeki olmaz inek olur inek inektir

adam kıskançlıktan kendini kemirmiş lol :)

HATERS GONNA HATTE
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmVoc5Uk2K5_q1BQ0rMcQIkGwOooaNtQKMqVjZan3-wQk8S7iL
Mesaj tarihi:
rawendor diğer odtülüler gibi cool ol abi azcık nerde odtü muhabbeti geçse atlıyosun hemen milleti ezmeye ağız payı vermeye falan dsfg
mezun oldun hala geçmedi heycanın
maşallah (:D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Somon said:

abi odtüde okuyan adam zeki degil inektir inek adam zeki olmaz inek olur inek inektir

adam kıskançlıktan kendini kemirmiş lol :)

off kesin gazili felan,

iibf miz odtödön gözöl arkodoşlar, kpss dö en başorolu oköl bizöm ököl

gaziyi bitirdim, genel anlayış buydu millette
Mesaj tarihi:
yav said:

rawendor diğer odtülüler gibi cool ol abi azcık nerde odtü muhabbeti geçse atlıyosun hemen milleti ezmeye ağız payı vermeye falan dsfg

ahahahah, evet bu "kelime geçince evde ışıkların yanıp sönmesi alertasyon sistemi" olayı rewendor'da da var sanırım. Pati üyelerine indirim mi yapıyolar nedir. sdfkjsdf.
Mesaj tarihi:
sistemimizin farklı versiyonları var elbette.

yakında dilediğiniz konularda cep telefonunuza mesaj geçeceğiz. böylece yolda, yabancılarla birlikte, gavur ellerde, tehlike içinde olsanız dahi size ulaşabileceğiz. en azından mesaj ulaşacak.
Mesaj tarihi:
bu rewendorun takımına laf mı etmiştim bi halt etmişim banlatmıştı beni futboldan 30 günlüğüne. bu kadar hırs niye gerçekten merak ettim. inek işte lan odtü. biz ineklemedik gereğince giremedik o kadar yani
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

yav said:

ahahahah, evet bu "kelime geçince evde ışıkların yanıp sönmesi alertasyon sistemi" olayı rewendor'da da var sanırım. Pati üyelerine indirim mi yapıyolar nedir. sdfkjsdf.

yok yahu, adam 3-5 topic aşağıda kızıp trolleyeceğini söylediklerini listelemiş, o listeye girmeye çalışıyorum.
  • Yeni Oluştur...