silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bikaç gün içinde isveç,danimarka falan o civarlara gidicek bir yakınım ve bende ps3 almayı düşünüyorum..Sizce oralardan almak mantıklımıdır fiyatlar buraya göre çok fark eder mi? Oyle alan birisi varsa ve yardımcı olursa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bende bitane edinmek istiyorum,istanbuldayım.nerden alınması lazım bu meretin? vatana baktım da 900 tl civarı.çok pahalı vatanda.daha ucuzu yokmu şöyle 700-750 tl falan olan bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben doğubank'tan garantili almıştım, 720'ye şimdi daha ucuz olmalı, daha sorun yaşamadım. Bakınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 baktım şimdi doğubank'a,760 tl 120 gb slim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hmm artmış, garantili almazsan 550'ye kadar buluyorsun ama pazarlıkla, yani pek sorun çıkaran bir alet değil ama ne olur olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ucuzladı yaw ps3 yurtdışından almaya gerenk yok ben 2008 sonunda aldım 1 milyar bayılmıştım şimdi ucuz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 söylendimi bilmiyorum ama. yazıcıoğlunu kesin bir gez. keşif turu tadında satabilecegini düşündüğün her dükkana gir sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bakırköyde khalkedon elektronik diye bi yer var,geçenlerde gözüme çarpmıştı sahibinden.com'daki ilanları,bookmarklamışım. 710 liraya 2 sene sony euroasia garantili 120gb slim diyorlar. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-playstation-3-sifir-playstation-3-ps3-ler-burada-2-yl-garantili-dualshock3-37251662/detay? tabi bilemem sony euroasia garantisi işi ne kadar doğrudur,soruşturmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ocak 2010'da 700 tl'ye sony eurasia garantili aldim. arada bir kampanyalar oluyor, donanimhaber'den takip et. bulursun bu fiyata elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bestbuy'da kampanya oluyor ara ara, beklerim diyorsan 600 civarına 120 gb slim bulursun, onun dışında güvenilir yer olarak bulabileceğin en ucuz yer Bimeks sanırım, 730 tl idi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ElektroWorld'e bir bak derim. Ben ordan almıştım zamanında piyasadan ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ben geçenlerde aldım (1 ay olmadı) 320gb + ektra dualshock 800 liraya. Bimekste indirimdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Migros'ta kampanya var, şuan 550TL PS3. Böyle kampanyalar oluyor sıkça, MediaMarkt'a falanda bakmata yarar var, geçen hafta 600 TL'ydi orda. Donanımhaber fırsatlar bölümünde topic'i var, deliler gibi takip ediyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ya konu açmayayım dedim kardeşim babamı kandırmış EA Sports Active 2 alacaklarmış da dediler ucuza bulur musun bize, Türkiye'de 300TL miş, Shopto'dan baktım 49 pound, şimdi gümrük kotası ne kadardı? 100TL miydi 100 euro muydu ? Ona göre şipariş verecem de, kalmaz değil mi gümrükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 150 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ok, peki kutu ebatı yüzünden postahane de sorun çıkar mı? EA Sports Active 2 dediğim büyük bir kutuda geliyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kargo dahil 150 € geçerse çıkabilir. hele elektronik falan illa inada bindirir %15 vergi sokarlar. riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok verdim şiparişi zaten adsf 131 TL tuttu toplamda Ea sports active 2, donanımhaber'de falan baktım millet hep almış, takılmadan gümrüğe gelmiş. Sorun olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gümrük şans işi , adam açar bakarsa kıllık yaratabilir. ama shopto dan aldıysan ve o gümrüğe daha önce shoptodan mal girdiyse ve sürekli de giriyorsa sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 shoptodan aldım, baktım DH'de herkes almış, büyük kutu olmasına rağmen tek bir kişi bile sorun yaşamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 inşallah kazasız belasız gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben 250 gblık aldım oyunsuz tek kollu düz paket. 599a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ethemefendide 120lik satiyolar 550 lira mi ne. afi$ vardi e$$ek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Media Markt'ta yılbaşı indirimi vardı ama 599 a 250 GB Slim. Ne oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 gomelskaya said: Media Markt'ta yılbaşı indirimi vardı ama 599 a 250 GB Slim. Ne oldu bilmiyorum evet ben ondan aldım. son paketi aldım kalmadı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar