-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izmir'e göre de hüseyin çelik, poposu gibi miymiş peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 şehir düzeni olarak, belediyenin geliri ve sermayesi olarak Türkiye'nin en başarılı belediyesidir Kayseri Belediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 İzmir'e de 15 Ocak'ta gelicem, 16 sene oldu sanırım gelmeyeli hiç bir şey hatırlamıyorum. O kadar Türkiye'^de yer gezdim ama merakımdan İzmir'e de fırsat bulup kaçıyorum. Popom gibi mi değil mi gelince yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Fistan said: şehiri şehir yapan düzen ya da temizlik ya da bakımı değildir arkadaşlar. bazılarımız atıp tutmuş saçmalamış. şehiri şehir yapan orada yaşayan insanlardır ki kayseri ve konya da atom bombası patlatsan daha güzel bi şehir olurlar. hah süpersin. üzülerek söylüyorum, izmir fena halde göç aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izmirdeki sahil şeridi düzeni nerde var lan başka? bi kordona, bostanlıya çıkın da görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ben izmirleri sevmezdim taki iç anadolulularla tanışana kadar. ıyy lan bi kendin tüm akşam eğlencesi pavyonlar üzerine mi kurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 napalım lan, 22'de kapanıyor tükkanlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ankara gene ii ya sivasa gitmiştim, efes mefes yazıodu aha dedim bar buldum. ulen bi girdim aganın biri bağlama çalıo ( buna lafım yok ) sonra bitane kadın şarkı soluo masa masa gzıop boncuk daıtıo bunelen dedım eaheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Abicim sadece ve sadece idoyolojik sebeple oy veren izmirliler hiç birşeyden şikayet etmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 anlaşılan izmirimin derdi bütün ak partilileri ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 belki ellerindekinden de olacaklarını düşünüyorlardır kötünün iyisi hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Turkceplease said: Abicim sadece ve sadece idoyolojik sebeple oy veren izmirliler hiç birşeyden şikayet etmemeli.bence hiç bir izmirli idoyolojik sebeple oy vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi izmirliler 40 yıllık sezen aksuyu redefandumda evet dicek die 2dkkada harcadıysa gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 idiyo idiyo idiyolocik! lol.. sezen aksu bağlama denemesi ise bu konu altında hiç olmamış, tutmamış.. otur 0 hayvani potansiyeli olan bi şehirin bu potansiyelini boş geçiyor olması... işte bu feci lan. tabii taraf olanların belediye yorumları biraz eğreti.. başka parti gelse, kafa yapısı tutmaz olm. kangren oluverir. iyice berbat olur. keçi heykeli ve -abi allah aşkına adamların ne alt/üst geçit sevgisi varsa- yeraltı kavşakları geliverir. mevcut olan yönetimin halk tarafından kırbaçlanmaya ihtiyacı var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Hüseyin Çelik kendisinin "popo"sunun çok güzel olduğunu sanıyor heralde aynaya baksa iyi olur keza durum zannettiğinin tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 biri hadisenin totoyu fotoşoplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/Urunler/toto_72li.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kayseri Izmir ve Istanbul gibi bir göc yesin de görsün kentlesmeyi veya düzeni.. Dogudan ve anadoludan para icin kacan insanlarla ugrasmayi kolay bilen akilsiz iktidar müsvetteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 altyapısı izmir'i bu nüfusu ile alır kayseri yalnız. bilmeden konuşuyorsunuz o konuda. şehirleri -doğal güzelliklerini bırakarak- birebirde kapıştırsanız, şöle diyim kayseri izmir'in eline verir. döner, dolaşır, gelir bi daha verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 izmirin tarihi eline verir her ortamın kıyaslama üslubuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pokemon mu dovusturuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kayseri... geçen gün ablam gitti, şöyle bir fotoğraf çekmiş: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1230.snc4/156290_462633744402_753984402_5599807_6698362_n.jpg diğer ablam da şöyle bir yorum yapmış said: Kadir Has müzesi mi, belediye müzesi mi, Mimar Sinan müzesi mi belli değil! ayrıca küçük s ve bitişik? pek bi kişiliksiz pek bi kimliksiz olmuş :D ailecek ukelayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 siz çok yanlış geldiniz ya belediyenin hizmetiyle doğudan gelenler ne alaka bursa dedim anlattım yukarıda, bursa izmir'den daha az mı göç almış? Olay belediyecilerin zihniyeti, siz hala kordon güzel ortam iyi diyosunuz. Düzen tertip diyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 oha nasa şubesi mi o kayseriye yapılan yatırıma bak oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hacım belediyecilik farklı bişi, tarih bilmem ne farklı.. hani yapılan "bizim osmanlı çok şanlıydı beeee" diyip sadece bununla övünen, değil 5sene sonrasını günümüzden bile haberi olmayan bunakların konuşmasına benziyor. izmir'in tarihi, güzellikleri iyi mi? iyi.. şimdi ya bununla övünürken şehrin dibe batmasına göz yumarsınız ya da "lan bi şiler ters gidiyor" diyip bi çözüm yolu ararsınız. kimisi bunaklar gibi "çok şanluuuu geçmişimiz var ama olm!" demeyi tercih ediyor. bu yanlış cevap. aynı durum kadıköy için de geçerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar