Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 başka şeylerde yapılabilir parasız evet, ama bak sonuçta birisi kalkıp ücretsiz bişi yapsa direk " muhalefet yanlısı" diye yaftalanabilir, adam belki iş alamaz bir süre sonra diye korkar? Belki denediler de başarısız oldular. ama tabi gelen b. başkanlarından cacık olmayacağı için bunu denememişlerdir bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gündüz konunca gavur oluyor gece konunca çarpık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 başkanla falan pek alakası yok aslında, yani var da artık dönüşü yok onun. izmir biraz rspu karı gibidir afedersiniz. yani siyasetçisi olsun işadamı olsun halkı olsun ufacık alanda paslaşırlar ha bire. dışa kapalı bi sermayeye sahip zaten. istihdamlar vs onun dayısının, bunu çocuğunun amca oğlu ile falan oluşturuluyor. birinin cebinden çıkan para diğerininkine giriyor. art niyet çok, parası olan kıskanılıyor, dolayısıyla fakir olan eziliyor. özel sektör devlet kurumu çatışması çok. hala 50 lerde kalmış zihniyetlerle devlet memurluğu yapılıyor. bugün git yarın geli ego tatmininden sayıyo çoğu. belediye meclisleri ayrı dert. 2004 ten sonra büüykşehir yasası ile büyükşehire bağlı belediyeler her haltını büyükşehirden geçirmek zorunda. kendi başlarını söz sahibi değiller. meclis üyeleri dinozorlaşmış herifler, onlar da akbaba gibi her işten para kazanmak için fır dönüyorlar. böyle bir sistemde bırakın da tek sorun metronun bitmemesi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hükümet vs kısmı hikaye.. yapacak adam yapar. muş'un bi ilçesinde belediyedeki memurlar işçilerle birlikte inşaata girip belediye binasını kendileri yapmıştı.. ha akp idi belediye. keza adamlar bu gibi işlerde 10* çalışıyorlar. izmir ise 2008'de avrupa birliğinden fon alabilmek için brüksel'e "izmir evi açacağız" demişti.. açtılar mı? alabildiler mi ödenek? ben izmirde oturmuyorum, takip etmek işim değil.. gerçi bu kalanını da takip etmek işim değil ama huyum kurusun lan! Gazete okuyorum ben ya! ha bu arada.. burada rasmon belediyede çalıştığı (di mi) için onun dediklerini data olarak yazıyorum hemen beyine. kalanını bi süzüyorum diğer bilgilerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 iyi de izmir meclisinin o denetleme muhabbeti hiç yoktan iyidir. yoksa istanbuldaki gibi dakka başı kaldırım taşları değiştirilir, ankara gibi bi günde 250 tane havuz kurulurdu. rantçılık bir nebze kısıtlanıyor yani öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 @dasaa iyi güzel diyorsun da sen de biliyorsun ki günümüzde bu tarz şeylerin hepsi palavra abi. paran varsa olur, yoksa çok zor. izmirin habire o tarz şeylere başvurmasının nedeni para sıkıntısı çekmesi. türkiye'nin 3. büyük şehrisin ama duble yol projesinde muğla'dan geri kalıyorsun. para yoksa gelişme yok maalesef, inip metro inşaatını bizzat kendim mi yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 abi nasıl yapsın. yasal hakkı yok. hadi yaptı diyelim örnekleri de yok değil, bu sefer de vatandaş mağdur oluyor. iş adamları eşek yüküyle bağış yapıyor, büyükşehir belediye başkanından şifahi sözler alınıyor ama tek meclis üyesinin sözü yetiyor. sorumluluk alma isteği yok. kaza bela belediye olsun yatırımcı olsun bi işe kalkışıyor ortak, meslek odalarının mahkeme yağmurlarına tutuluyor. çünkü oluşmuş genel bi kanı var, izmir çok güzel böyle kalsın arkadaş! sonra otobüslerde çürüyüp gidince metro niye bitmedi oluyor. halk bilinçsiz. herşey eğitim seviyesiyle olmuyo. izmir halkı dediğim gibi dışa kapalı, açıp kafasını bakmaz ne oluyo ne gidiyo diye. alır yeni asırını ege haberlerini okur olayı çözdü sanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 said: izmirin habire o tarz şeylere başvurmasının nedeni para sıkıntısı çekmesi. esas olay o tarz şeylere başvurması başvurmaması değil. başvurucam diyip takibini yapmaması, olayın peşine düşmemesi. benzeri olarak kadıköy var.. östanbulda cöhapönün son kalesüüüüüü diye rahat adam. hiç-bir-şey-yap-mı-yor!fb'nin ihalesini bursa'nın yerel gazetesinde vermişti gerçi. ama ne kadar icraat sayılır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 DoruK said: en basidinden izmir metrosuna proje ödeneği olarak bikaç kişinin maaşını çıkarabileceği kadar bir mebla bahşeden, sonra onu da iptal eden çok güzide hükümetimiz. istanbul ve ankara belediyeleri de metro konusunda sıçıp üstüne sıvadılar. hükümet bu yüzden kanun çıkarttı ve artık metro işlerine ulaştırma bakanlığı bakıyor. istanbul ve ankara'da şu anda bu şekilde ilerliyor. benim en son bildiğim izmir de bu sene için ulaştırma bakanlığına konuyla ilgili başvurusunu yapacaktı; yaptılar mı, yapmadılar mı bilmiyorum. adam gibi bir bütçe isterler, doğru düzgün bir proje çıkartırlar ve sonrasında doğru düzgün sebep göstermeden bakanlık kabul etmezse, o zaman giydirirsin güzide hükümetine. belediyecilerin iş bilmezliği kadar türkiye'deki kanunlardaki eksikliklerde bu metro işlerini için çıkılması zor hale getiriyor; ama sanki diğer şehirlerde belediyeler köstebek gibi şehirleri kazıyor, izmir'e kimse 1 kuruş vermiyor gibi algılıyorsan, yanlış algılıyorsun. belediyelerin bütçelerinin de nüfusları oranında belirlendiğini bilmeyen bazı arkadaşlar olmuş. onlar için de 2 dakikalık ufak bir araştırmanın sonuçları gelsin. izmir 2011 bütçesi 1 milyar 800, ankara bütçesi 2 milyar 400. izmir nüfusu 3 milyon 700, ankara nüfusu 4 milyon 500. hadi iyi geceler ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 beyler adam yargılamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 taha aksoy çıkmış ntv'de konuşuyo, tey allam ya. İçine oturmuş son seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 huun said: DoruK said: en basidinden izmir metrosuna proje ödeneği olarak bikaç kişinin maaşını çıkarabileceği kadar bir mebla bahşeden, sonra onu da iptal eden çok güzide hükümetimiz. istanbul ve ankara belediyeleri de metro konusunda sıçıp üstüne sıvadılar. hükümet bu yüzden kanun çıkarttı ve artık metro işlerine ulaştırma bakanlığı bakıyor. istanbul ve ankara'da şu anda bu şekilde ilerliyor. benim en son bildiğim izmir de bu sene için ulaştırma bakanlığına konuyla ilgili başvurusunu yapacaktı; yaptılar mı, yapmadılar mı bilmiyorum. adam gibi bir bütçe isterler, doğru düzgün bir proje çıkartırlar ve sonrasında doğru düzgün sebep göstermeden bakanlık kabul etmezse, o zaman giydirirsin güzide hükümetine. belediyecilerin iş bilmezliği kadar türkiye'deki kanunlardaki eksikliklerde bu metro işlerini için çıkılması zor hale getiriyor; ama sanki diğer şehirlerde belediyeler köstebek gibi şehirleri kazıyor, izmir'e kimse 1 kuruş vermiyor gibi algılıyorsan, yanlış algılıyorsun. belediyelerin bütçelerinin de nüfusları oranında belirlendiğini bilmeyen bazı arkadaşlar olmuş. onlar için de 2 dakikalık ufak bir araştırmanın sonuçları gelsin. izmir 2011 bütçesi 1 milyar 800, ankara bütçesi 2 milyar 400. izmir nüfusu 3 milyon 700, ankara nüfusu 4 milyon 500. hadi iyi geceler ekekehacıdayı, ben bütçeyle alakalı bişi demedim (bana dediysen) proje ödeneğinden bahsediyorum ki çoğu proje ret yiyor bunların en büyüğü de metro inşaatı onu önrek verdim. ayrıca ulaştırma bakanlığına tabii ki başvuru yapıldı ama neden ret yedi neden iptal oldu bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ya bişey dicem izmir metrosu bitti niye hala bitmemiş gibi konuşulmuş ki. Sadece bi bölümü açılmadı metronun ama önemli olan şehir merkezi bölümü açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Pickles said: chp olduğu sürece bi nane olmaz Tıpkı akp oldupü sürece türkiyeden bir cacık olmayacağı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 21. yüzyıldayız, 2011'e bakıyorum takvime 9 gün var bu günü saymadım. Hala İzmir'in gidişatının hükümet yüzünden böyle olduğunu düşünenler var. Muhalefet ya da iktidar yönetiminde olsun, herhangi bi ilin hizmeti o ilin başındaki adamın isteği ölçüsünde gelişir. Hizmet isteyen adam para da yoksa yırttırır. Sanayi yok mu izmirde? Koskoca firmalar yok mu? Diyelim para gelmiyor geliyor tabii, huun açıklamış, ufak tefek de olsa katkı sağlayacak hiç mi sanayiciniz, iş adamınız falan yok? Bursa'ya son 1 yılda sadece özel sektörden kaç tane hizmet geldi haberiniz var mı? Hiçbişey olmasa adamlar üst geçitleri bedavaya getiriyor lan 2 yıldır, asansörlü falan güzel güzel üst geçitler dikiyor fabrikalar. Ortasına da logosunu koyuyor işletme, temiz reklam, temiz hizmet. Geçen izmir'e geldik bi günlük, olm seneler önce gördüğüm otobüsler hala yollardaydı, onu değiştirmeye de mi para yok belediyede hiç? Bu işler belediyecilerin kafasında bitiyor, yoksa adam hizmet döşeyecek olsa ilinin halkıyla birlikte yırttırır da yine döşer o hizmeti. Ee yaptırmıyorlar hacı deyip kenara çekilmek komiklik bu devirde. Herhalde chp belediyelerinin genel özelliği bu gerçi. Bizim gemlik belediyesi ki bak bu ufacık ilçe ha yazın bi sinekle mücadele muhabbeti için bile 1 ay ağladı. Bütün gemlik sinek istilası altındayken herif ana caddelere "sinekle mücadele bizim değil büyükşeherin görevü" diye afiş astı. Yapacağı sinek kaynaklarına bi ilaçlama olduğu halde sırf büyükşehire yıkmak için büyükşehir akp elini sürmedi 1 ay boyunca. En son büyükşehire şikayet olunca adamlar 5 yeni araç + personel gönderdi gemlik belediyesine, 1 hafta içinde sinek falan kalmadı. Ha noldu, gemlik belediyesi kendi kredisinden yedi. Allahtan gemlikliler bilinçli de bi daha mümkün değil seçmezler. 1 dönemle kurtarırız. Peki ya izmir napacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dartanian said: Ya bişey dicem izmir metrosu bitti niye hala bitmemiş gibi konuşulmuş ki. Sadece bi bölümü açılmadı metronun ama önemli olan şehir merkezi bölümü açıldı.izmir metrosu bornova - f. altay hattı abi, o senin dediğin izban. metro genişletme çalışması izban projesinden önce başlatıldı yanlış hatırlamıyosam ve hala tamamlanamadı. SeaGle said: Geçen izmir'e geldik bi günlük, olm seneler önce gördüğüm otobüsler hala yollardaydı, onu değiştirmeye de mi para yok belediyede hiç? son 5-6 senedir her yıl önemli sayıda otobüs alınıyor, eshota büyük öncelik veriliyor o konuda. otobüslerin çoğu yenilendi, klimasız otobüs oranı epey azaldı. ama işte "para var otobüs alak mı? yok yav ne gerek var" demediği kesin adamların, para olsa hepsi yenilenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hıı tamam o zaman farklıdır.Çünkü izban bitti ne kadar çiğliye kadar olsa da. 525 bile yenilendiyse diğerleri yenilenmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ahahhaha of huseyin su adamın azcık gecmisini arastıran ne tarz bir insan oldugunu rahatlıkla görür dergah hocası hüseyin gelip izmir de kac hafta kaldın hic iklim yazdan sonbahara gecerken sahilde yürüdün mü hüseyinim,sevgilini taktın mı koluna kordonda,oturup bira ictiniz mi,izmir tarzına hitap etmiyor diye ne bu serzeniş hüseyin biri maklube resmi koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hüseyin bira içer mi yaw? güNAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 izmir aslinda popcorn gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 poposu pek cillop o zaman. jlo hesaaabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hüseyini gördünüz mü yaw? -yedik onu biz. nası? -böyle,..yedik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 geçen yaz 525 ve yerleşkeyi normal otobüs fiyatlarına çektiklerinde eylem filan yapılmıştı, 525 ler de kampüs-kyk önünde istop edip bir 30 dakika kadar bekletmişti en az. şöförlerin kendi başına eylem yapmayacağını göz önüne alırsak, bir belediyenin karşı eylem yapabildiğini o zaman anladım ben. adamlar bildiğin hizmet kesti. olan da bize oldu sıcağın yanına sinir eklenince buharlaşıverdik oracıkta. kaynak: popom yatırımın yolları taştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ben atardım sizi ksk'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 SeaGle said: Ha noldu, gemlik belediyesi kendi kredisinden yedi. Allahtan gemlikliler bilinçli de bi daha mümkün değil seçmezler. 1 dönemle kurtarırız. Peki ya izmir napacak? bu izmirliler de hiç bilinçli değil. ankaralılar bilinçli ama mesela, gökçek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar