Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hüseyin Çelik'e göre İzmir "popom gibiymiş"

Bone

Öne çıkan mesajlar

sonunda "dinimiz amin" dese tam olcakmış aslında.

http://img534.imageshack.us/img534/4935/sbanekeiallayareppimsba.jpg

adam izmir'e gitmiş vermiş veriştirmiş.
konya ve kayseri'yi övmüş, izmir'le kıyaslamış.

"parlayan bir çocuk"tan bahsedip, bu parlayan çocuğun "yüzü gözü kir içinde kalmış" olduğunu söylüyor. parlıyorsa nasıl kir içinde kalmış onu da anlamadım pek ama...

hüseyin çelik, konuşmasında şehir gecekondu içinde kalmış felan diyor. iyi güzel de ankara'nın her yeri gecekondu mahallesi zaten. bazı gecekondu mahalleleri yıkılıp yerine kötü ve plansız bir şehirleşme uyguladılar.
izmir'de hiç gelişme yok diyor, biz ankara'da kaç yıldır bir eskişehir yolu metrosu bitsin diye bekliyoruz.
ankara'da eski nostaljik binaların hepsi yıkıldı, eski mahalleler çöpe atıldı felan. ankara sürekli bir gerileme içinde. böyle bir ankara varken gidip izmir'de izmir'i eleştirmesi bana çok tuhaf geldi.

izmir'i bu kadar eleştiriyor, bir gelsin ankara'yı görsün diycem de,
meclis zaten ankara'da lan.
Sosyal ağlarda paylaş

metropol ii bişemi yahu, kıstas deil ki o.
Biz izmirliler, izmiri kötüleyebiliriz
ama sanmayın ki istanbul harici herhangi biryerle kıyaslarız orayı,
bunu yapana da böölee malmısın kardeşim diye bakarız.
ayemsori ama, işsizlik tavanda olsa
şehir fakirde olsa, 10 yıl öncesiyle aynı da olsa
( ki sırf chp inadı yüzündendir )
izmir türkiyenin en güzel şehridir.

Neden?

Kordondan mı? yooo
ee denizinden mi? ııh

izmiri güzel yapan, ruhunu iki kuruş paraya satmayan, iki dakika yüzü güldü diye ülkesini dolandırıcılara teslim etmeyen ruhtur.
İzmirliler bilirler bazı şeylerin senden benden daha kıymetli olduğunu,
zaten bu yüzden şehir çok güzeldir,
zaten bu yüzden kadını bu kadar güzeldir,
zaten bu yüzden izmir her muhalefetin ( zamanında chp yide karşısına almıştır, dp yide. İzmir sadece kentini ve ülkesini düşünür )
kalesi olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

unutmadan bütçe konuşan izmirliler uzağa değil de bi seferihisar'a uğrasın da olayın sadece "onun partisi bunun partisi" geyiği kısmını bi daha düşünsünler.. hatta tunç soyer'in kendisi ile de konuşsunlar. şeker gibi adam

bak eskişehir demiyorum.. yakın yer söyledim.

son olarak, kayseri hakkında atıp tutmadan önce kayserideki okulları, bilmem neleri yaptıran, önayak olan, para yatıranların kim olduğuna bakmakta fayda var.. açalım. kayseri'de kayserinin zengini şehire de para yatırır. onun için şehir güzelleşir. sadece hükümete, cumhurbaşkanına bağlamak komedidir.

izmir'in işadamı yok mu izmir'e para yatıracak.. para yatırmaya muhalefetler ise bilemeyceğim
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

zaten bu yüzden izmir her muhalefetin ( zamanında chp yide karşısına almıştır, dp yide. İzmir sadece kentdini düşünür )
kalesi olmuştur.

Sırf muhalefetsiniz. Hiç birşey yapılmadığını söylüyorlar izmire ki doğrudur, sırf muhalefetinizden bir halt yapmayan bir başkanı tutuyorsunuz orada. Bu yaptığınız çok mu akıllıca?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

unutmadan bütçe konuşan izmirliler uzağa değil de bi seferihisar'a uğrasın da olayın sadece "onun partisi bunun partisi" geyiği kısmını bi daha düşünsünler.. hatta tunç soyer'in kendisi ile de konuşsunlar. şeker gibi adam

bak eskişehir demiyorum.. yakın yer söyledim.

son olarak, kayseri hakkında atıp tutmadan önce kayserideki okulları, bilmem neleri yaptıran, önayak olan, para yatıranların kim olduğuna bakmakta fayda var..

izmir'in işadamı yok mu izmir'e para yatıracak.. para yatırmaya muhalefetler ise bilemeyceğim

sürüyle var para yatırmak isteyecek. hepsi engelleniyor yani yapabilecek bişey yok.

gaziemirde sevilen şarapları'nın yeriyle ilgili sıkıntı doğdu, senelerce oyaladılar herifleri, adamlar da topladı tası tarağı torbalıya gitti.

özgörkey ailesi olsun özkardeş ailesi olsun hepsi yatırım peşinde ama yönetim izin vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla hükümet değil de halkı seviyor..

şehrin içine sıçacak bişi yapsınlar da görsünler.. o kadar diyeyim.

halk çarmıha gerer kalenin üstünde.
ha bu arada ben raylı sistemi sevemedim ama kayseride.. otomobiller için yollar gokart pisti gibiydi.. kavşaktan aşağıya in, ötekinin üstünden geç..
Sosyal ağlarda paylaş

bütçede ayrım vardır tabii. ama az bütçe ile de olsa düzgün yönetebilmek ve iş yapabilmek..

bak orası önemli zaten. bazı kararlar var, alması bedava ulan. illa hayvani inşaat diksin diye bişi yok ki..

tavla anasını satayım betoncuları tmçb ye yaptırt beton yolu.. yok abi biz yapamayız diyen varsa geçeyim mi tek jeton ile!

herifler neredeyse 6km beton yolu beleşe yaptı olm*.. az da kasarsan, destek atacak birilerini kafalarsan üni-sanayii ayağına daha da döktürtürsün.

hem su istemez, bakım istemez.

kaynak:tçmb'nin kendi yayınları.. popom değil yani kaynak..

hatta;
said:
TÇMB finansmanı ile Afyonkarahisar ve İstanbul’ da deneme amaçlı olarak yapılan beton yollardan
sonra bazı kuruluşlar da beton yol yapımına ilgi gösterdiler. Örneğin, Kastamonu Belediyesi şehir
içinde 18 km beton yol yaptı.

neden beton yol diye bi kitapçık
Sosyal ağlarda paylaş

en basidinden izmir metrosuna proje ödeneği olarak bikaç kişinin maaşını çıkarabileceği kadar bir mebla bahşeden, sonra onu da iptal eden çok güzide hükümetimiz. belediye tamamen kendi imkanlarıyla inşaatı devam ettirirken onu da valilik kararıyla iptal ettiren yine bu adamlar.

izmire hükümet tarafından bahşedilen projeödenek oranı diğer şehirlere göre yerlerde. ama chp de bu konudan çok bahsetmeyi sevmiyor zira yerli halk kolaycılığı seçip hükümeti de seçebilir bir anda. bakmayın siz seçim zamanı gaza gelip inada bindirdiler şimdiye kadar.

kayseri için ise denecek bir şey yok. geçmişteki cumhurbaşkanlarının nereli olduğuna ve onların döneminde o şehirlerin nasıl bir anda çağ atladığına bakıverin, araştırın. ben bile kafadan 3-4 örnek verebilirim mesela hiç araştırmadan. bırakın yerli zenginiymiş halkıymış hikaye.

her neyse, adamlar son seçimde resmen tehdit etti "metronuz tamamlanmaz yollarınız yapılmaz devlet desteğini unutun" diye, hoş ters tepti bi nebze. izmirde yaşamayan bilemez tabii bu durumları, 3 yıldır metro muhabbetine izmir güneybatısında ulaşım felç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...