dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 selam, buradaki deneyimli oyunculara sorayım dedim sizce yeni çıkan assault frigateler gerek pvp gerekse npc açısından iyimidir sizce? bir interceptora karşı assaultun şansı nedir?? (yada cruiser, bs,.) assault almak için çalışmak mantıklımı sizce?? yada gemiye para harcamak? 0.0da npc avlanırmı bunlarla? :P son olarak bomber frigateler çıkacakmış sanırı ilerde (markette bomb diye aratınca bombaları görebiliyosunuz) bu konuda bilginiz varmıdır? çok soru sordum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 esasen mantık olarak hiçbir geminin teketekte battleship sınıfı gemilerle aşık atamaması gerek, hücumbotla savaş gemisi batırılır mı diye düşünmeden edemiyor insan.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 aslında benim görüşüme göre çokta mantıksız olmaz.. buna örnek vermek gerekirse starwarsta koca death starı (adı böylemiydi tam hatırlamıyorum) birkaç tane xwing yoketti.. yada daha gerçekçi bir yaklaşımla 2. dünya savaşında "pt boat" lar birçok büyük gemi batırdı. bence en azından 2-3 lü bir assault/inter takımının bir bs yi alması gerekir. tabi benim fikrim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 harbi ben de onu soracaktim ? Anatajları nelerdir dezavantajlari nelerdir ? ha birde ikinci soru Cloaking işe yarar bir şey mi yani görünmeden yaklaşabiliyormusun ? ve görünmeden saldirabiliyormusun ? yoksa ateş anında görünür mü oluyorsun.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cloaking yapabildiğin gemiler, cloaking dışında başka bişey yapamıyorlar .) Assault'lar içinde BS'leri korumaya yarar şeklinde bir yazı yazmışlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Qui, 26 Ağustos 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Cloaking yapabildiğin gemiler, cloaking dışında başka bişey yapamıyorlar .) ne işe yarar ki o zaman bu cloaking ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: dreampowder, 26 Ağustos 2004 17:15 tarihinde demiş ki: aslında benim görüşüme göre çokta mantıksız olmaz.. buna örnek vermek gerekirse starwarsta koca death starı (adı böylemiydi tam hatırlamıyorum) birkaç tane xwing yoketti.. filmlere bakarsan tabancayla tır patlatmak da mümkün.. :) said: yada daha gerçekçi bir yaklaşımla 2. dünya savaşında "pt boat" lar birçok büyük gemi batırdı. bence en azından 2-3 lü bir assault/inter takımının bir bs yi alması gerekir. tabi benim fikrim bu. teketekte bir savaş gemisinin gücüyle aşık atabilen suüstü gemileri yok benim bildiğim, zira bunlar zaten en yüksek ateş gücü ve savunmaya sahip gemiler. ancak uçak gemilerinden kalkan uçaklar ya da tespiti zor denizaltılar teketekte kapışabilir.. ha ama birkaç tanesi birden saldırır o başka.. (en az 3-4 tane falan)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… behran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 interceptor ve assault larla 0.0 da npc vuramazsın 1 tane zorda 3-4 int ile bi bs alinabilir rahat cloaking saklanmak icin lazm.cloak oldugunda target range in dusuyo hizin azaliyo...[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cruise missile'i yemediğin, Smartbomb'la etrafa saçılmadığın sürece :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bide Death Star'a saldırmaya 3 Squadron X Wing ve 2 Squadron Y Wing gitti. Her Squadron 5 gemiden oluşuyordu... siz hesaplayın. Tabi bunlardan sadece 2 X, ve 2 Y wingin geri dönmesi ayrı bir durumdur.[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm... bakalim 5 gün sonra mechanic5 te bitmis olucak o zaman görücez.. amarr assault shipi alıp armor resistancelarini iice abartmayi planliyorum ama sonuçta yine yumurtayla gezecekmişim gibi bi his var :P [Bu mesaj dreampowder tarafından 26 Ağustos 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sonucu bekliyoruz..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cloaking ne işe yarar demeyin harika oluyor. Toplu halde 0.0'larda gezerken önden birini yollayıp kolaçan ettiriyorsunuz, pusuya düşmüyorsunuz. Ben çok yararlandım mesela: Don gelmeyin burası çok tehlikeli demişti bende gidip patlaşmıştım BlackBird'üm ile :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sen cloaking device'mi kullandin?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hic cruiserda cloacking kullandinizmi cok fazla cap yiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben kullanmadım, Don'da vardı işte..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Assault frigateler ve Interceptorlar?! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 aslında benim görüşüme göre çokta mantıksız olmaz.. buna örnek vermek gerekirse starwarsta koca death starı (adı böylemiydi tam hatırlamıyorum) birkaç tane xwing yoketti.. yada daha gerçekçi bir yaklaşımla 2. dünya savaşında "pt boat" lar birçok büyük gemi batırdı. bence en azından 2-3 lü bir assault/inter takımının bir bs yi alması gerekir. tabi benim fikrim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 harbi ben de onu soracaktim ? Anatajları nelerdir dezavantajlari nelerdir ? ha birde ikinci soru Cloaking işe yarar bir şey mi yani görünmeden yaklaşabiliyormusun ? ve görünmeden saldirabiliyormusun ? yoksa ateş anında görünür mü oluyorsun.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cloaking yapabildiğin gemiler, cloaking dışında başka bişey yapamıyorlar .) Assault'lar içinde BS'leri korumaya yarar şeklinde bir yazı yazmışlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Qui, 26 Ağustos 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Cloaking yapabildiğin gemiler, cloaking dışında başka bişey yapamıyorlar .) ne işe yarar ki o zaman bu cloaking ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: dreampowder, 26 Ağustos 2004 17:15 tarihinde demiş ki: aslında benim görüşüme göre çokta mantıksız olmaz.. buna örnek vermek gerekirse starwarsta koca death starı (adı böylemiydi tam hatırlamıyorum) birkaç tane xwing yoketti.. filmlere bakarsan tabancayla tır patlatmak da mümkün.. :) said: yada daha gerçekçi bir yaklaşımla 2. dünya savaşında "pt boat" lar birçok büyük gemi batırdı. bence en azından 2-3 lü bir assault/inter takımının bir bs yi alması gerekir. tabi benim fikrim bu. teketekte bir savaş gemisinin gücüyle aşık atabilen suüstü gemileri yok benim bildiğim, zira bunlar zaten en yüksek ateş gücü ve savunmaya sahip gemiler. ancak uçak gemilerinden kalkan uçaklar ya da tespiti zor denizaltılar teketekte kapışabilir.. ha ama birkaç tanesi birden saldırır o başka.. (en az 3-4 tane falan)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… behran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 interceptor ve assault larla 0.0 da npc vuramazsın 1 tane zorda 3-4 int ile bi bs alinabilir rahat cloaking saklanmak icin lazm.cloak oldugunda target range in dusuyo hizin azaliyo...[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cruise missile'i yemediğin, Smartbomb'la etrafa saçılmadığın sürece :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bide Death Star'a saldırmaya 3 Squadron X Wing ve 2 Squadron Y Wing gitti. Her Squadron 5 gemiden oluşuyordu... siz hesaplayın. Tabi bunlardan sadece 2 X, ve 2 Y wingin geri dönmesi ayrı bir durumdur.[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm... bakalim 5 gün sonra mechanic5 te bitmis olucak o zaman görücez.. amarr assault shipi alıp armor resistancelarini iice abartmayi planliyorum ama sonuçta yine yumurtayla gezecekmişim gibi bi his var :P [Bu mesaj dreampowder tarafından 26 Ağustos 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sonucu bekliyoruz..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cloaking ne işe yarar demeyin harika oluyor. Toplu halde 0.0'larda gezerken önden birini yollayıp kolaçan ettiriyorsunuz, pusuya düşmüyorsunuz. Ben çok yararlandım mesela: Don gelmeyin burası çok tehlikeli demişti bende gidip patlaşmıştım BlackBird'üm ile :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sen cloaking device'mi kullandin?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hic cruiserda cloacking kullandinizmi cok fazla cap yiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben kullanmadım, Don'da vardı işte..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Assault frigateler ve Interceptorlar?! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
behran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 interceptor ve assault larla 0.0 da npc vuramazsın 1 tane zorda 3-4 int ile bi bs alinabilir rahat cloaking saklanmak icin lazm.cloak oldugunda target range in dusuyo hizin azaliyo...[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cruise missile'i yemediğin, Smartbomb'la etrafa saçılmadığın sürece :)[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bide Death Star'a saldırmaya 3 Squadron X Wing ve 2 Squadron Y Wing gitti. Her Squadron 5 gemiden oluşuyordu... siz hesaplayın. Tabi bunlardan sadece 2 X, ve 2 Y wingin geri dönmesi ayrı bir durumdur.[signature][hline]Captain of Many Ships Including: Apocalypse Class "Anjelique" Thorax Class "Eve Radio" Thorax Class "Dregojah" Bestower Class "Balina VI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm... bakalim 5 gün sonra mechanic5 te bitmis olucak o zaman görücez.. amarr assault shipi alıp armor resistancelarini iice abartmayi planliyorum ama sonuçta yine yumurtayla gezecekmişim gibi bi his var :P [Bu mesaj dreampowder tarafından 26 Ağustos 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sonucu bekliyoruz..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Cloaking ne işe yarar demeyin harika oluyor. Toplu halde 0.0'larda gezerken önden birini yollayıp kolaçan ettiriyorsunuz, pusuya düşmüyorsunuz. Ben çok yararlandım mesela: Don gelmeyin burası çok tehlikeli demişti bende gidip patlaşmıştım BlackBird'üm ile :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sen cloaking device'mi kullandin?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Soldiers of Anarchy - TPS Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hic cruiserda cloacking kullandinizmi cok fazla cap yiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben kullanmadım, Don'da vardı işte..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar