inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Darvin denilen arkadaş kendini oyuncudan çok avukat görüyor ki maşallah bütün ESL'de kayıtlı oyuncuların çetelesini tutuyor.Bu oyun oyunculuk haricinde insanın içindeki klavye delikanlılığını da ortaya çıkarıyor demek.Önce insan olun ondan sonra pro. olmaya kalkın...
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 senin gelip bu ss'i buraya koymandan daha kötüsü var mı
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dynun said: senin gelip bu ss'i buraya koymandan daha kötüsü var mı Kimlerle maç attığınızı görün...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bişi anlamadım bu ssden ben.
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 SoulCube said: bence süperman tümden gelim mi yapıyoruz. bence tren.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 nomsaR said: SoulCube said: bence süperman tümden gelim mi yapıyoruz. bence tren. öküz mü trene tren mi öküze ?
amcabaksana Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Darvin kimse senle maç atmak zorunda değil kendini progamer zannedip insanlarla böle konuşma hakkını nereden buluyorsun?Önce adam ol ondan sonra oyun oyna.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 gerçekten de oyuncudan çok avukata benzettim arkadaşı dikkat et şeytanın avukatı tarzı bir olay olabilir bi çağrı atarsan ben burdan kim varsa toplayıp akabinde kapının eşiğinde biterim gönlünü ferah tut kardeşim iyi oyunlar kendine iyi davran
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 darvin tsl maçı oynamak için inyourmind'a mesaj atmış, inyourmind az önce sleeep'le maç atmasına rağmen darvin ile maç yapmak istememiş. darvin, inyourmind'ı dodger (belirli oyuncularla oynamaktan kaçınmak) olmakla suçlamış,sebebini sormuş, akıl vermiş! arkadaş buna kızmış. darvin forumu takip etmiyor ama vermek istediği bir mesaj olursa, onu eklerim. sonrası bizi ilgilendirmiyor.
Öne çıkan mesajlar