screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Dur kardeş mezarcı daha konuşmadı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kumadam yalnız şu var medyanın işi gücü yok adamı karalamak için çalışıcakmı? Elbette bişeyler varki yazıyorlar Tamam yalan ama bu uydurmalar senelerce sürermi. Bunlar uydurma olsaydı adamın ismi böyle anılmazdı. Ben birçok insan tanıyorum klup içinde olan mesela geçen sene rize nin şikesini klup yöneticisinin ağzından dinlemiştim bu kadar kişi tanımama rağmen şike varmı yokmu gözümle göremem.Zaten onu görebilecek kadar büyük biri olsaydı herhalde şu anda farklı yerlerde olurdum. O yüzden biz ağızdan çıkan söze ve gazetede çıkan yazıya inanıyoruz. Tabiki bu ispat veya kanıt olamaz. Ama ateş olmayan yerdende duman çıkmaz dimi?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İyi geceler Blackchaos, Ben belki ifade edemedim, yazında katılmadığım nokta şu kişidir herşeyi başlatan gibi net bir yargı. Tabi ki bende kabul ediyorum bu ülkede şike olduğunu hatta 1980'ler öncesinde televizyon yayıncılığı spor programlarının bu kadar çok olmadığı dönemler, babamım beni götürdüğü maçlarda çocuk gözlerimle bir çok şeye tanık oluşumu da hatırlıyorum. Ama tüm bu dediklerim hiçbir zaman ispat edilemedi, hatta kimileri birilerini suçladı ve çok defalar yazdı, çizidi. Kimse miladı bu kadar net tanımlayamadı kısaca.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Off gazeteler şimdi de Tugay a sardı yeni 10 numaramız oymuş nasil iş bu ya hadi geldi diyelim Tugay 10 numara oynayabilir mi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tugay benm bıldıgım gs den gıtmeden önce stoper oynuyordu yanı defans agırlıklı orta saha oyuncusuydu.gıttıgındede oyleydı.$ımdı gelıp hucuma donuk orta saha oyuncusu oynıcak? heh gulerım ztn bu dkdan sora rotayı tugaya cevırdıysek hic transfer etmıyelım daha iyi.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tugay Gs de hem stoper gibi hem de sağ kanatta oynadı değişik meziyetleri vardı ama 10 NUMARA DEĞİLDİ ![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ehueh fanatikte diyo gs 10 numarasını buldu tugay!![signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Tugay GS'ye gelirse bu sene bence iyi iş yapar. 10 numara değil kesinlikle, bu saatten sonra sağ kanatta da oynayamaz. Yaşı tutmaz, kanat oyuncusunun fıldır fıldır hareketli olması lazım. Ama pas dağıtımlarıyla, top çalmalarıyla bence GSye bu sene ve belki gelecek sene iyi iş çıkartır. 10 numara eksiğimiz hala var. Ama takımda Tugay'ın olmasını büyük bir artı olarak sayarım ben.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Durun yaw daha fol yok yumurta yok Tugay dan tık yok mezarcı zaten konuşmuyor fanatik in gazına gelmeyin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yok ben sadece olursa diye yazdım. Normalde zaten yaş ortalaması uçmuş gitmiş bir takıma bir yaşlı daha almak ne kadar doğru derdim ama Tugay gelirse durum değişir. Defansı rahatır top çalar, adam keser, pas dağıtır. Zaten GS benim beklediğimden baya daha iyi bir transfer sezonu geçirdi elindeki sıfır parayla. Bi de şu Saidou'yu 2-3 maç oynatsak bari, hırslanmıştır bi süre idare eder belki.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 amma uzun yolmuş bu da gelemedi bi türlü şu 10 numara[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 herkes hagi gitsin istiyor... zor bu işler zor[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Galatasaray günü kurtarmaya çalışıyor bence özellikle Özhan görürsünüz öteki kongrede de aday olcak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Pembe dizi gibi oldu bu iş Yönetime başvuran Hagi, B.Rovers'da forma giyen Tugay'ı kadrosunda görmek istemediğini söyledi. Yeni bir transfer zor görünüyor. Yeni sezonun ilk maçlarıyla birlikte iyice açığa çıkan, takımda beyin görevi yapacak bir 10 numara eksikliğinin giderilmesi zora girdi. Arayışlarını sürdüren ve Gallardo’nun olmaması nedeniyle eski futbolcuları Tugay Kerimoğlu’na yönelen Sarı-Kırmızılı yönetim, Rumen hocaya bu konudaki görüşünü sordu. Gheorghe Hagi, milli futbolcuya ihtiyacı olmadığını, aradığı özelliklerin Emre’de olduğunu belirtince transfer suya düştü. Tecrübeli orta saha oyuncusu, “100. yılda Sarı - Kırmızılı formayı giymek bana gurur verir. Galatasaray yöneticileriyle görüştüm. Artık top, Hagi’de... Onun vereceği karar doğrultusunda Blackburn’deki hocam Souness ile görüşeceğim. Türkiye’ye dönmeye eşim de sıcak bakıyor” açıklamasını yapmıştı. Ancak Tugay’ın tüm bu düşüncesine karşın Hagi’den onay çıkmadı.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 oofff yaa[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 gallordo amelıyat olucaktı ya 3 ay oynamıcak[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Vodan, 25 Ağustos 2004 16:19 tarihinde demiş ki: Gallardo zaten takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı 2 gün önce. Emre Türkiye ye dönmicem dedi dönerse bence Beşiktaşa gider. Felipe uyum sağlayamadığı GS ye (bence) geri dönmez. Okocha da gelirse hayırlı olsn 40 yaşına gelmiştir heralde. Mutluluklar dileriz. okocha'yı bolton'da izliyorum premier league'de gayet kral oynuo gecen mac 2 gol attı hatta bilip bilmeden yorum yapma[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 oldu b@p emret öpeyim entarini bidaa yorum yapmam 2 gol atınca yaştan -2 düşülüyo zaten! [Bu mesaj Vodan tarafından 28 Ağustos 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 okacha geçen sene baya iyiydi bu sene nasıl bilmiorum. kaç yaşındaki okacha? bence gelse iş yapar her şekilde. bu arada gs nin 10 numaranıun yanında tugaya ihtiyacı var. 10 numara olarak değil[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: screamer, 25 Ağustos 2004 16:39 tarihinde demiş ki: bir zamanların 3 efsanesi Ayhan - Baliç - Hasan Şaş bizde ama artık üzerlerinden kavak yelleri esiyor Ayhanı neden aldınızki onu bile anlamış değilim. Yani sanki sen transfer etmişsin gibi söyledim ama anla işte.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ayhan aslında iyi adamdı bjkye geldiğinde fakat sonradan saldı mı kendini ne etti 3 büyükler arası yapılan ender transferlerdendir ayhan gs istedi bjk de ilhanı sattığı gibi al senin olsn dedi iyi etti kar da etmiştir. Bence gs nin kadrosunda çok iyi adamlar var ama katledilmişler 3 çuval patates değerinde adam muamelesi görüyolar[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bence biz gitmek istiyoruz dediklerinde satıcaklardı. Özellikle Hasan Şaşı yane ne biliyim satsalar hem para giricekti. Hemde yeni çocukların önü açılıcaktı açıkçası sabriyi çok beğeniyorum.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Vodan, 28 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki: oldu b@p emret öpeyim entarini bidaa yorum yapmam 2 gol atınca yaştan -2 düşülüyo zaten! [Bu mesaj Vodan tarafından 28 Ağustos 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] ben genel oyununundan bahsetmıstım ama neyse konusulmaz senin gibilerle[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 28 Ağustos 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ayhan ı alırken verediğimiz Ahmet Yıldırım a acıyorum Hasan Şaş ı dünya kupası sonrası satamadığımıza yanıyorum Baliç i zamanında Bursa dan almadığımıza yanıyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar