burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bence alkolle uyuşturucunun etkisini karıştırmışsın sen. şuurunu kaybetmeler filan sanmıyorum ki alkolle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bir yanlışı yapanı uyarma yada tembihlemenin nezamandan beri ayıp yada horlanacak birşeyki?için abi geberin diyip vurdum duymazlık mı daha moda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: yo boşa tartışmadık.benim ünivde içkiye düzenin bozulmamasından yana karşıtlığım var.buda gayet haklı bir endişe değil.. o kadar tehlikeli değil çünkü.. antibiyotik ve ağrıkesici kullanımı daha büyük dert lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bakış açısı diyelim ozaman.Ben okadar masum görmüyorum alkolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Nerden biliyosun abi. Ağzıma sürmedim diyorsun bide masum görmüyorsun. Çelişkilerle dolu bir insansın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arkadaşları üstlerine bira dökülünce gremline dönüşüyodur belki bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Sağlık zararı Sarhoş olup naptığını bilmeyen insanlar. Sarhoş olup ölümlere neden olmalar. Bunlar yeterli tahmin etmek için.Yada senin bakış açında.Gidip birisini öldürmemiz lazım adam öldürmenin nasıl birşey olduğunu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şakirt canını senin... Hakkaten içmeden alkolün etkileri üzerine tartışmak komik. İçmeyi bilmeyen adam sorun çıkartır, içmeyi bilmeyen dengesiz adam zaten alkolsüz olsa da sorun çıakrtabilir. Gereksiz gereksiz triplere giriyorsunuz yine, peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: Sağlık zararı Sarhoş olup naptığını bilmeyen insanlar. Sarhoş olup ölümlere neden olmalar. Bunlar yeterli tahmin etmek için. Şarap hakkındaki doktor tavsiyelerini takip etmiyorsun sanırım. Sergide de 2 litre şarap içmiyor insanlar. 1-2 bardak içiyor ki, sen bile içsen, sigaradan fazla kafa yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 neyse abi bir birimizi kırmadan 3 sayfa tartışmak yada tartışmaya çalışmak güzeldi.Umarım herkes kendince birşey çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: bir yanlışı yapanı uyarma yada tembihlemenin nezamandan beri ayıp yada horlanacak birşeyki? değil.. misal ki orada ayrı olacak.. ya da ayrı yazılacak. ayıp değil, horlanacak bişi de değil. örnek olarak bi bardak alkol alırsan anında manyaklaşmazsın. said: bakış açısı diyelim ozaman.Ben okadar masum görmüyorum alkolü. bakış açısı değil ki bu! senin bu konuda bakacak bi açın yok, çünkü bilgin yok. diyorum işte sana dayasak şarabı -ya da hiç içki içmemiş birisine- delirip sağa sola saldırmaz olm. yok öle bişi. izlediğiniz kanalların uydurması onlar. sen şimdi "içkinin kokusundan kusanlar oldu!!!111" gibi yazılanlara da inanmışsındır. tamamen saçmalık bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: neyse abi bir birimizi kırmadan 3 sayfa tartışmak yada tartışmaya çalışmak güzeldi.Umarım herkes kendince birşey çıkartır. çıkarttık abi, sadece ne olduğunu görmek için evde bi bira içmelisin. sonuç budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Sigara içmeyen biri olarak 3-5 ayda 1 sigara yaktığımda bendeki etkisi 2-3 biranın verdiği etki oluyor. Buna ne diyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 arkadaşlarını öldürüyorsundur sen.. kızlara falan da sarkıyorsundur. hatta arkadaşlarının kız arkadaşlarına, bacılarına sarkıp sonra öldürüyorsundur ve bunu yaparken delice kahkahalar atıp "geber geber!" derken bıçak sallayıp, ölülerin üstüne mermi yağdırıp sonra da üstlerine işiyorsundur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Zaten sıcak şaraba meyve suyu konuluyo, bi ton baharat , ısıtılıyo alkolü bildiğin katlediyorlar şaraptaki , ah keşke her üniversitede etkinliklerde böle uysalar kurallara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ardeth said: Estel_Anorien said: ya tatavaya bak. dağıtılsa dağıtılsa en fazla adam başı bir bardak şarap dağıtılmıştır tantanaya bak. okuldaki her sergide şarap dağıtacaklarsa bana yatırdığım harçlar'ın helali hoş olsun. 20 yaşında adam da insan gibi ağzıyla içemiyorsa 20 yaşına kadar yeteri kadar içmediğindendir. Ayrıca yani estel'in dediği de doğru. şaraptan bahsediyoruz lan. olm sarap bile degil, sicak sarap yahu yalniz hastasiyim olaylari yansitma biciminin bu heriflerdeki 'herkesin gozu onunde kaynatilan sarap' kismina bayildim lan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 exeter uni->safer sex ball.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Insani görevlerinizi kendinize saklayiniz lütfen. Ne benim ne de cocugumun ickisine ve de dini inancina karisma hakkina sahip degildir 2. sahislar. Akepe gelene kadar o icilen alkol veya saraplarin kokusu agir gelmiyor ve kusturmuyordu da simdi mi antipatinizi disari vurmaya basladiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bence alkole bu kadar uzak olupta onun hakkında bu kadar konusabilmek cok buyuk yetenek olmalı. nası korkuttularsa ufaklığında alkol kotu, beynini eritir diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kaynatılan şarap içki içmeyenlerin de burnundan içeri girip onları günaha sokuyor çook büyük ayıp yani yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ALKOLSUZ HAVA SAHASI İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: Kova cumhuriyetimi burası. Ah keşke, kova cumhuriyeti olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 burtonesk said: bence alkolle uyuşturucunun etkisini karıştırmışsın sen. şuurunu kaybetmeler filan sanmıyorum ki alkolle olsun. Roofie'lermişler adamı alkolle ilgili tek fikri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Turkceplease said: bir yanlışı yapanı uyarma yada tembihlemenin nezamandan beri ayıp yada horlanacak birşeyki?için abi geberin diyip vurdum duymazlık mı daha moda? pardon abi hangi yanlış? alkol içmek midir yanlış olan? bunu dayandırdığın tek nokta alkol içip sapıtan insanlarsa dayanağın oldukça zayıf ve hiç ikna edici değil. pardon da yani çok mu zor şunu anlamak allah aşkına? İnsanlara "içme" demek yerine "ağzınla iç" deyip bu fikri aşılarsan da aynı sonuca ulaşacağının farkında değil misin anlamıyorum? "araba kullanma" ile "yavaş araba kullan" arasındaki fark ile birebir aynı. daha kaç kere yazmamız lazım bu örneği. sırf Dinen yasak diye drama yaptın iki saattir burda ama üzgünüm senin Dinine inanmayan bir sürü insan var bu dünyada. Onların tek sorumlulukları insan haklarını ihlal etmemek i.e adam gibi içip etrafını rahatsız etmemek. welcome to the world, I will be your guide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Bir musluman olarak Ardeth hakli diyorum :) zira dinen gunah olmasi cok zararli filan olmasindan degil. Iman meselesi. Nitekim Adem ve Havva'nin hikayesinde Allah dilediginizce her seyden istifade edin ama bir tek su agacin meyvasindan yemeyin demisti. Oturup cennetteki meyvanin sagliga, topluma cok zararli oldugunu anlatacak degiliz. Bu iman meselesidir. Dileyen inanir dileyen inanmaz. Ha bazi seylerde amntik da olabilir evet alkolun toplumsal anlamda yarardan cok zarar getirdigini savunabilirsin ama dinen yasak olmasinin sebebi illa ki bu degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar