C4mur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 beyler 2 gün önce arabayı çizdirdim - Şeker beyazı Polo 2010 var 5-6 sandim çizik var acaba pasta boya kaç para tutar ? yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 her cizdiren gelip topik acarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 13 lira tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Selam, Fistan'ın cevap doğrudur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kalemi var ondan al kendin yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Alt mesajı aldınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 off çok fena benim m5'ime aynısı olsaydı çok üzülürdüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ya kestane olsaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Holy said: off çok fena benim m5'ime aynısı olsaydı çok üzülürdüm :( yaşadım ben malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 İlk çizikse arabadaki uraşma hiç 3-5 çizik daha olunca adam gibi boyattırırsın ilk çizikte hoppala pasta cila hoppala dolgu cuppala balgam hüppela yama dersen komiq olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 geçen lux araba fabrikamın camına patates atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 floridadaki uçak fabrikamda yangın çıkmış. allahtan tek yanan bi çöp kutusu olmuş. aptal personeli direk kovdum sigara içip izmaritini çöpe atmış mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 nasa benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://galeri.uludagsozluk.com/51/biz-lisedeyken-orospu-%C3%A7ocu%C4%9Fuyduk_67862.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ilk arabayı çizdiğim zaman aklım gitmişti babam gorucek diye.hatta o gün arabayı çizik gozukmicek şekilde parketmiştim.hey gidi. araba markası vermicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 smart pen denen meret işe yarıyor mu ufak çiziklerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Red said: ilk arabayı çizdiğim zaman aklım gitmişti babam gorucek diye.hatta o gün arabayı çizik gozukmicek şekilde parketmiştim.hey gidi. araba markası vermicem :) BEN SÖYLİYİM MAYBACH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kalem cok kullanio$li. uzerine de pastasini yapinca super oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Red said: ilk arabayı çizdiğim zaman aklım gitmişti babam gorucek diye.hatta o gün arabayı çizik gozukmicek şekilde parketmiştim.hey gidi. araba markası vermicem :)Diyosun ki arabam çok iyi, markasını duysanız dibiniz düşer o yüzden sizi düşünüp söylemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dun aksam ole demiyodun ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4mur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi arkadasım komple boyat diyor da kaça mal oluyor bilsen bide ben öğrenciyim komple boyatınca anlaşılır peder falan anlar 13 lira diyorsunuz inşallah ögledir yarın gidip bi şekil yaptırmam lazım yoksa baya laf yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4mur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Esh said: kalem cok kullanio$li. uzerine de pastasini yapinca super oluyo. kalem dediginiz ne oluyor ve nerde satılıyor bilgi verirmisin acil gidip almam lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 komple boyat arkadasin hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4mur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 komple boyatamam hem çok para hemde anlaşılır peder falan anlar.. ögrenciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar