reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yatirim icin diyelim, hangi ulkenin hangi liginden takim almak & yuksek oranda ortak olmak en mantikli olur? para limiti 1 milyon dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bizim semtin takımını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Hollanda 2. ligi derim ben edik: 2. ligden alamazsın o paraya tabi, 3 diyelim belki olur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bende hollanda olarak dusundum ilk basta, en azindan uzun vadede uefa ya fln gitme olasiligi var ne biliim brezilyadan fln alinsa o kadar rant getirirmi ki? ha bu arada ileride 1 milyon dolarlik yatirimimi futbola ayirmayi dusunuyorum o yuzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 1 milyon dolarım olsa aah ah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Türkiye'de gerekirse amatörden bir takım alırım ucuza, sonra adam gibi bir akademi kurar ve sağdan soldan topladığım çocukları hem o akademide eğitir, hemde takımda pişmelerine olanak sağlarım. Bkz. Arsenal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 20 senede o takımı bi Arsenal yapsan heykelini bizzat dikerim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 QPR yi alırdım diğer seçenekler Stromsgodset Tom Tomsk Zulte-Waregem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 1 milyona zor tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Torquay United'ı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 önce 1 milyon doları kazanma stratejimi kurmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 göztepeyi alırdım işte. bikaç sene önce 1 milyon lira civarına satıldı diye hatırlıyorum. halihazırda gayet iyi tesisleri falan ver bir çok yerde, pek çok takımın sahip olmadığı kadar da taraftarı var, adam gibi yönetimle gayet iyi yerlere getirebilirsin. o tarz kulüpleri takip ederdim. mesela izmirspor falan da o civar bi paraya alınabilir. ha tabi bu kulüplerin borçları falan oluyor onlar da üstüne kalacak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Rusya kulübü zor. Büyük paralar dönen, petrol zenginlerinin yönettiği liglerde 1 milyon dolarlık yatırımla silinir gidersin Göztepe de mantıklı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Fistan said: QPR yi alırdım diğer seçenekler Stromsgodset Tom Tomsk Zulte-Waregem QPR Bernie Ecclestone'un sağlam pazarlık yapman gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 nileppezdel said: 20 senede o takımı bi Arsenal yapsan heykelini bizzat dikerim =D öyle birşey yapsam zaten 20 seneye değil, 15 seneye başkaları benim heykelimi diker asdfas d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 15 senede amatörden Arsenal yaratırsan doğumgünün yurt çapında bayram olarak kutlanmalı bence, bi de dünya kupası kazansak oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 aslinda ingiltere conference ligi baya ii gibi gorunuyoda takimlarin degerleri belli degil. turkiyede cok fazla sike var, 10 milyon dolarim olsa almam yani o derece :) ha bide takim alinacak ligde yabanci sinirlamasi olmamali cunku paso brezilyali ronaldo jr lari toplayip ust liglere satma ile para kazanicaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Çorumsoru alırdım. Net 10 yılda süper lige yükseltirdim onları güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 nileppezdel said: 15 senede amatörden Arsenal yaratırsan doğumgünün yurt çapında bayram olarak kutlanmalı bence, bi de dünya kupası kazansak oooh arsenal seviyesine gelmek 20 seneden fazlasını alırda, adından söz ettirmek için düzgün bir planlama ile 10 sene kassan yeter diye düşünüyorum. Geri kalan yıllarda da ligde başarı alabilirsen hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Düzgün tesisler+sağlam alt yapı hocalarıyla süper olur valla. Ama 1 milyon dolara takım aldıktan sonra belki bir o kadar daha para harcaman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 en mantıklısı ingiltere alt ligi ama 1 milyon dolara oyuncu bile alamazsın bırak takımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 fransa 3.lig takımı niort. ticaret açısından en karlı yatırım fransa olur. tunuslu cezayirli genç yetenek yetiştirip satış olayı iyi para getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 reyou said: aslinda ingiltere conference ligi baya ii gibi gorunuyoda takimlarin degerleri belli degil. turkiyede cok fazla sike var, 10 milyon dolarim olsa almam yani o derece :) ha bide takim alinacak ligde yabanci sinirlamasi olmamali cunku paso brezilyali ronaldo jr lari toplayip ust liglere satma ile para kazanicaz :)brezilyalı sınırlaması olmasın diyosan anca portekiz ligi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 İngiltere'de de var belli sınırlamalar, her adamı löp diye getiremiyorsun. Bir de TR'de çok şike dönüyor diyosunuz ama ingiltere alt liginde de dönen şike az değil. Leeds mesela, istese her sene çıkar üst lige, ama kendini garantiledikten sonra takır takır maç satıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ingiltereden alırım bi keko takım sonra araplar 3 milyon dolara satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar