throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bir arkadaşımın babası vardı adam işadamı hali vakti yerinde benden de 1 yaş küçük bir oğlu vardı. Adı Taha Güngör belki burada tanıyan çıkar Bilkent'te iktisat 1. sınıftaydı. Geçen sene eylül ayında acaba bana burs verebilir mi diye babasına bir sormuştum, şu an durumum yok demişti ama arkadaşlarımı haberdar edicem onlardan biri verebilir demişti. Neyse sonradan benim bu burs işi olmadı bana hiç geri dönmedi. Mayıs ayı gibi babası oğlunun yanına gidiyor ankara'ya ve sonra babası uçakla dönüyor oğlu da ben arkadaşlarımla arabayla gelirim diyor. Maalesef o gün çocuk 16 Mayıs 2010'da trafik kazası sonucu ölüyor. Şimdi beni ikinci kere üzen kısmına geleyim. Bugün yolda yürüyordum tam babasının mağazasının önünden geçerken babası beni gördü arkamdan kolumdan çekerek içeri çağırdı. Mağazada bana söylediği şu "o senin burs isteğin içimde ukte olarak kaldı mutlaka yerine getirmek istiyorum hala okul devam ediyor mu?" diye sordu. Benim de 3 dersim vardı ve pekte ihtiyacım yoktu ben de hayır dedim ama başka bir arkadaşım var ona burs verebilir misiniz diye sordum. O da başkası olmaz illaki sen olucaksın demişti. Bütün bunları söyleyince ne yapacağımı şaşırdım, üzüldüm böyle garip bir duygu içine girdim. Adamcağız öyle bir ruh halindeydi ki sanki bana burs vermediği için oğlunun öldüğüne inanıyor gibi geldi. Bana burs verseydi bütün bunlar olmayacaktı sanki. O son cümlesinden bunu anladım "başkası olmaz illaki sen olucaksın" Bu yaşıma kadar hiçbir şeye bu kadar üzülmemiştim. :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abi kötüymüş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 gerçekten üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 eve geldim bu saate kadar oturdum bunu düşünüyorum adamın konuşması hala beynimde. acaba kabul etseydim sonra bu bursu ihtiyacı olan başka birine verseydim diye düşündüm. adam belki vicdanen rahatlardı. Ama hem ihtiyacım yok deyip yarın gidip istemekte olmaz. keşke o an aklıma gelseydi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bursu aldin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yazik =/ hayat cok tatsiz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oğlunun arkadaşı olduğun için sana vermek istemiş bursu illa ki, üzücü bi olaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Üzüldüm adam için. Seni değil de kendini sorumlu tutuyormuş gibi geldi bana. Sen sadece cümle içinde nesne olarak kalmışsın ama konu kötü cidden. Başı sağolsun adamın. Denebilecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Afedersiniz ama adam saçmalamış illa ki sen diyerek. Neyin hesabını yapıyorsun hala? Hala htiyacı olan birine hayır diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yahu adam başkasına vermek zorunda mı? oglunun arkadaşı olan biri daha once istemiş.tekrar ona vermek istiyor ne var bunda anlamadım olay sevap olsa adam gider başkasına verir ztn.ama oglunun arkadaşı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abi adam parasıyla vicdanini tatmin etmek istiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Giovanni said: Afedersiniz ama adam saçmalamış illa ki sen diyerek. Neyin hesabını yapıyorsun hala? Hala htiyacı olan birine hayır diyorsun. abi evlat acısını kimseye vermesin. insanın neler düşündüğü nası bi ruh halinde olduğu bilinemez. mantık aramamak lazım. adam normal bir gününde değil yani belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oğluna yakın birisine vermek istemiş ki durumu hala olmayabilir adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Dynun said: Giovanni said: Afedersiniz ama adam saçmalamış illa ki sen diyerek. Neyin hesabını yapıyorsun hala? Hala htiyacı olan birine hayır diyorsun. abi evlat acısını kimseye vermesin. insanın neler düşündüğü nası bi ruh halinde olduğu bilinemez. mantık aramamak lazım. adam normal bir gününde değil yani belli ki bak bunu iyi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Giovanni, adamın çocuğu ölmüş. Tabi Allah göstermesin de, empati kur biraz. Çok kolay klavye başından kritik yapmak da, önce empati. Kız arkadaş konusu vs değil bu. Azıcık akıl fikir mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Giovanni said: Afedersiniz ama adam saçmalamış illa ki sen diyerek. Neyin hesabını yapıyorsun hala? Hala htiyacı olan birine hayır diyorsun. Vay anasını helal.Zekanın bir tanımı da bir olayı birçok açıdan görebilmekmiş. Şaka bir yana biraz sığ yaklaşmışsın olaya hakkaten.Ciddi bir olay yaşamış adam.Belki maddi durumu hala çok iyi değil psikolojik olarak rahatlamak için böyle birşey yapmak istiyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 eylülden mayısa adamın basından kimbilir daha kaçtane oglunun ölümüne baglayabileceği bu tarz olay geçmiştir kimbilir sen rahat ol bursu da al. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Şimdi öncelikle durum hakkatten tatsız o konuda pek yorum yapılcak bişey yok.. throine said: Şimdi beni ikinci kere üzen kısmına geleyim. Bugün yolda yürüyordum tam babasının mağazasının önünden geçerken babası beni gördü arkamdan kolumdan çekerek içeri çağırdı. Mağazada bana söylediği şu "o senin burs isteğin içimde ukte olarak kaldı mutlaka yerine getirmek istiyorum hala okul devam ediyor mu?" diye sordu. Benim de 3 dersim vardı ve pekte ihtiyacım yoktu ben de hayır dedim ama başka bir arkadaşım var ona burs verebilir misiniz diye sordum. O da başkası olmaz illaki sen olucaksın demişti. Bütün bunları söyleyince ne yapacağımı şaşırdım, üzüldüm böyle garip bir duygu içine girdim. Ben seni şurası için ayrıca tebrik etmek istedim.Çünkü şu anda o kadar çok ihtiyacı olmayan insan burs alıyo ve gerçekten ihtiyacı olanların önünü kesiyo ki...Sen ayağına gelen burs teklifini gerçek ihtiyacı olan için reddetmişsin..Bunun için tebrik ederim.. Ayrıca eğer adam böyle düşünüyosa onu vicdanen rahatlatmak adına 1sene en azından burs alabilirsin.Yoksa belli ki o adam bunun suçluluk duygusuna girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 adam psikolojik bunalıma girmiş, bir sürü saçma sapan şey vardır oğlunun ölümüne bağladığı, kötü olmuş bayağı. Adamla kendini suçlamamasi için konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://www.nethabercilik.com/haber/taha-gungor,-son-yolculuguna-ugurlandi.htm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 anaa giresunluymus yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Parayı al ihtiyacı olan arkadaşına ver herkes mutlu olsun diyen oldu mu? Ya da adam senin harcı ödesin sende ihtiyacı olanınkini böyle de olabilir adam kendi yatırmak isterse harcı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 ya onu sonradan düşündüm de o an şimdi ihtiyacım yok dedim adama bugün gidip ihtiyacım var verin dersem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Geçtiyse sağlık olsun, Allah rahmet eylesin arkadaşına babasına da sabır. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar