Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Arada bir seri yok bu prequel'i f/sn'nin ama animede bahsedilmeyen çok büyük bir arka planı var fate universe'in genel olarak. Mesela bir mekanizmanın nasıl işlediği seride açıklanmadığında (örn: Kirei nasıl mermilerin üstüne koşabiliyor, o bladeleri neresinden çıkartıyor vb...) gidip type-moon wiki'den bakmak isteyebilirisin. Ama bence de izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 izlenir, öyle anlaşılmayacak birşey yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Eyvallah bu akşam bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hatta daha iyi boylece savasin sonucunu bilmiyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 haydaaa, bu açıdan düşünmemeiştim kimin kazandığını. *buruk gülümseme* :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 fate de aciklamadiklari cok fazla seyi aciklicaklar bunda :p kimin kazanip kaybettigi cok onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sonuç XXX ve YYY karşı karşıya kalcak. sonra XXX graili CCC yapıcak ve ortalık RRR RRR olucak. nesini açıklıcaklar, anca kim neden yaptı onu söyler. açık açık yazscam çok küfür alıcam.. böylede bişi anlaşılmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Lancer çok iyi ya. >He's like that sexy part-spanish masseuse who your wife hired; sexy and he knows it, but just wants you to trust that he won't steal your pussy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 10 Rin Chaaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://i.imgur.com/EJxBN.jpg commie hızlı çıkarıyor da utw bekliyorum. değiyor mu emin değilim, dev gibi dosyaları adamların. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 İlk defa kötü bölümünü izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ilk bölümü izlememiş miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 İlk bölüm çok iyi, senin görsel algılar baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 camların olmadan yarasa kadar körsün sevgili dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 3D resimleri hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bunu diyceğini bildigim için 20 dakkadır çalışıyorum. gözlerim acıyor. hala içe doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 10 berserker action bekliyordum kariya var diye, bari o olaydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Tyrannus said: bunu diyceğini bildigim için 20 dakkadır çalışıyorum. gözlerim acıyor. hala içe doğru. Abi çok kasma, zorlamayla değil rahatlamayla oluyor. Let go off your worldly concerns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 10 rin'in babasını böyle best daddy of the year gibi göstermesinler aslen o pezevenk parasız kaldığı için sakurayı zouken'e satan adamdır... Babaymış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 10 helal valla rin-çan 10 bölümdür kimsenin yapmadığı kadar hayırlı iş yaptı bir bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 SenariouS said: 10 rin'in babasını böyle best daddy of the year gibi göstermesinler aslen o pezevenk parasız kaldığı için sakurayı zouken'e satan adamdır... Babaymış peh oldu olucak samanyolu tv aile mahkemesine verseydin adami PARA ICIN KIZINI SATAN ACIMASIZ BABA GRAIL WAR'A GIDIYORUM DIYE KARISINI NASIL ALDATTI, OLAYDAN HABERI OLAN ZALIM KAYNANA ISE "YAVRIIIM BU KIZ AILEMEZE LAYIK DEGIL DEDIM AMA DINLETEMEDIM, KOSKOCA TOUSAKA AILESINE GELIN DIYE GETIRE GETIRE BUNU GETIRDI, EL MELLO'LARIN GELINE BAKIN BIDE, SERVANT ICIN PRANA TEDARIK EDIYOR, BIZIMKI YEMEK BILE YAPAMIYOR PEEEEH" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 şunu kafamda canlandırmaya çalıştım. denemeyin, you cannot unsee. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 I am the cob of my corn Kernels are my body and corn syrup is my blood I have grown over a thousand stalks Unknown to Growth, Nor known to Wilting Have withstood pain to grow many corn Yet these hands will never hold anything So as I pray, unlimited corn works http://i.imgur.com/V6SaE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Viktor said: oldu olucak samanyolu tv aile mahkemesine verseydin adami PARA ICIN KIZINI SATAN ACIMASIZ BABA GRAIL WAR'A GIDIYORUM DIYE KARISINI NASIL ALDATTI, OLAYDAN HABERI OLAN ZALIM KAYNANA ISE "YAVRIIIM BU KIZ AILEMEZE LAYIK DEGIL DEDIM AMA DINLETEMEDIM, KOSKOCA TOUSAKA AILESINE GELIN DIYE GETIRE GETIRE BUNU GETIRDI, EL MELLO'LARIN GELINE BAKIN BIDE, SERVANT ICIN PRANA TEDARIK EDIYOR, BIZIMKI YEMEK BILE YAPAMIYOR PEEEEH" Tohsaka ailesini sevmiyorum abi... Rin'ide sevmiyorum. Elegant aptallar sürüsü hepsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar