Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Zero

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gene cok iyi bolum ya, irisvieli giderek daha cok seviyorum ehuheue, MILF TIER

http://i-a.animepaper.net/thumbnails/preview/216126/1/%5Banimepaper.net%5Dpicture-standard-anime-fate-stay-night-kotomine-kirei-ending-216126-nat-preview-196637c1.jpg

yanniz bu bolumun sonunda direk LAN DAHA YENI BASLAMISTI tepkisi verdim, fakin ufotable. cidden 20 dakika bu yapima yetersiz kaliyro ehuehu, her saniyesi dolu oldugundan cok cabuk bitmis gibi geliyor
Mesaj tarihi:

6

Bölüm güzeldi de pek bi olayı yoktu bu sefer. Bi tek Kiritsugunun binayı indirmesi güzeldi bayağı, o da öyle çok ahım şahım bişey değildi.

İskenderin eksikliği hissediliyo resmen. Arada gösterselerdi de 2 kelime laf etseydi en azından. Onun yerine Gılgamışın felsefe dersini dinledik ama İskenderin yerini tutmuyo hiçbir şekilde.

Mesaj tarihi:
Sonunda bu bölümde farkına vardım ki 20 dakikaya sığmayan Fate/Zero nun kendisi değil, İskender.

20 dakika animeyi normal versinler, üstüne de bi 25-30 dakika İskender izleyelim.
Adamın felsefesi cesareti gazı filan bi yana pantolon muhabbeti bile süper.
Mesaj tarihi:
abi of yordu şu mantık, saber +aaa güya ama hep en zor durumda, hep kan ter, hep eziliyor, hep biri kurtarıyor filan. giri giri seyfu aru. stay night'ta çarpıyordu ağzına milletin.

güzel bölümdü de demeden edemedim.
  • Yeni Oluştur...