Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Zero

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Fate stay night ı izledim önce, güzel başladı, sonrasında baydı zar zor tamamladım meh işte çok çocuksu olmuş zaten karakterlde öyle.

Zero ya geçtim resmen anime levet atladı. Karakterler, herolar, çizimler 9 bölüm izledim çok keyifli gidiyor. Umarım duygusala bağlayıp saçmalamaz, ilk seride aşırı itici olan denyo esas oğlanın saber saber saber diye dolanması kafa şişirdi resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir sonu

zeroda basliyan hikaye ve surmekte olan cekisme FSN nin sonunda bitiyor

ikisi bir butun aslinda, main female lead bile zeroda ilk defa summonlaniyor, FSN sonunda hikayesi son buluyor, kotu adamlar desek hepsi oyle, timeskip var arada sadece

hani 50 bolum suren seriyi ortadan ikiye bolunce final ne kadar zayfi kalirsa zero finalide oyle zayifitr, ucu acik stringler baglanmiyor cunki, FSN ye devam edip onun sonunda hersey baglaniyor ki VNin 3 farkli route a gore baglanmayanda yiginla string var
Sosyal ağlarda paylaş

ya zero'nun sonunu fsn sonu olarak göremiyorum pek çünkü son bölümde bağlamaya çalıştıkları noktalar tam oturmuyor. kiritsügü shepard'ın "aman tanrım havalandırma deliğinde çocuk gördüm hadi depresyona gireyim" moduna bağlıyor bizim emiyo'yu görünce filan. prequel yapmaya çalışmanın sıkıntıları bunlar tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Zero nun finalide iyidi zaten stay nigthda belli anlatılıyor sonu. Stay night gerçekden çok basit ve yüzeysel kalmış.

Karakterler güzel işlenmiş. Gelgitleri, takıntıları hsiteri derecesinde iyi aktarılmış. Emiya ve natalie nın maceraları başlı başına bir seri olur, gerçi çok fazla seri yapılacak malzeme vardı hikayede.

Hikaye, karakterler, çizimler çok iyidi. Berserker çizimleri çok iyidi görsel olarak en iyi aktarılmış servantdı.

Saber o mavi eteği giymese tamamen plate mail şeklinde kafasında taç ile arzı endam etseydi yada en azından phantasımını kullanırken çok daha iyi olurdu. Ne zaman mavi eteği ile arzı endam etse gülünç duruyordu.

Stay night da o kadar sırıtmıyordu çok daha hafif, basit ve yüzeysel işlenmişdi orada hikaye ve karakterler. Ama Fate zero daha bir derin ve hafifden bir gore havasıda olduğu için (caster özelikle) bir olmamışlık havası kattı. Küçük bir ayrıntı gerçi ama rahatsız edici.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...