Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Zero

Kaede

Öne çıkan mesajlar

said:
Short animation adapting in digest form Nasu Kinoko`s prototype version of story that he developed as a novel in high school before completely redesigning it as a visual novel.

Note: Bundled with the 3rd Season Volume of Carnival Phantasm

enteresan, güzele benziyor ama hepsi bu kadarsa pek birşey anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

14

Çift bölüm olsaydı gene keşke, moaaar diye bağırıcam nerdeyse gene gayet güzel yapmışlar. Tempo çok yüksek olacak tahminimce bundan sonra.

Tokiomi gayet mantıklı konuştu bir mage olarak. Haklı veya haksız demiyorum ama dediğinin kendi içinde bir tutarlılığı var. Gerçi o mantık yüzünden solucanlar Sakura'yı fena yiyior ama...

Ryunosuke'nin bu vakte kadar ayakta kalması bile onun için başarıydı bence. Yalnız caster'ın noble phantasm'ı baya güçlüymüş, bıraksalar dünyayı yer o ne kadar broken bir phantasm o öyle. Ea dışında patlaması zor, Excalibur da öldürebilir ama anca o haldeyken, bir şehir kadar olsa o yaratık kim ne yapacak? Shiki falan anca yeter.

Bu bölümden sonra heralde her 2 bölüme en az 1 ölüm olur. Daha yüksek bir ortalama da gayet ihtimaller dahilinde.

Bu arada torrent yavaşsa (gerçi 40dk oldu çıkalı sanmıyorum çok yavaş olduğunu) IRC'den indirin.

Bence OP güzel olmuş ama ED ilk sezona göre baya zayıf.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk op&edye göre baya zayıf da
op şarkı o kadar da kötü bulmadım

14

teşekkürler kiritsugu

berserkerın uçağı almasını hiç beklemiyordum ama gılgamışın zımbırtı ne öyle ya ahahah

dirmutto kendini öldürmeyeceğine, gılgamışın da kılını kıpırdatmayacağını varsayarsak bölge bölge daha az epik saldırılarla yarıp casterın nerede olduğunu idrak etmeye çalışacaklar derim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...