Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon tavsiyesi


Red

Öne çıkan mesajlar

evet baya bi kararsız kalmıs durumdayım bilekberi 9600 üm var.onda öncede iphone 3g kullanmıştım

torch almayı düşünüyordum fakat kullanan bi arkadaşımda baya bi inceledim sevmedim.iphone 4 istemiyorum applar iyi falan ama pek kullandıgımı söyleyemem sırf almış olmak için ztn herkeste olan bi telefonu almak istemedim

9700 ise benim telefonumun biraz kucugu oldugu için pek sarmadı :)

nokia yıllardır kullanmadım modellerinide takip etmiyorum.fakat samsung nokia tarzı birşey almak istiyorum.dokunmatiklik falan aramıyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galaxy var ama android ile
said:
.iphone 4 istemiyorum applar iyi falan ama pek kullandıgımı söyleyemem

hiç bi şansın yok gibi.

bi de para vereceksen de başka bi şansın yok hani şu an.. herkesin aldığı telefon olduğu için değil şu an en sağlamı o olduğu için alıcaksın diye düşün. ya da nexus s i bekle falan.

gerçi beklemeye kasarsan bitmez o iş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

al geçen sefer yaşadığımız olayın tam tersi..

geçen gün elemanın birisi apple çok süper diyordu.. yok değil olm dedim.. olay çıkardı
bu da tersi oldu şimdi


ayfon normal kullanıcı için >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> herhangi bi android cihaz
çünkü
1.oyunları çok daha iyi
2.android'in doğası gereği marketplace'de gizli bi sürü cevher var. arayıp denemen lazım ama ayfonda sadece duyduklarını indirsen bitti gitti
3.android in en süper kısmı otun bokun, havada uçan kuşun kafana göre kişiselleştirilebilmesi, özelleştirilmesi. her bi şeyi, her bi şeye uygulama imkanı, serbestliği. htc'nin sense ui sini löp diye ötekine koyarsın ve şaşırtıcı ama bunu oturup da kod yazmadan, ayakta dahi yapabilirsiniz!!
4.yan ürünler.. 10000ürüne karşı 1ürün gibi bi oran geçerli. ses açma, ileri, geri, call on off olan bi kulaklık bulun android.. o sırada 100tane çok daha kaliteli iphone kulaklığı bulayım size.

hal böle iken eğer android i adam gibi kullanmayacaksa bir kişi, app bile nadiren kullanıyorsa ama telefona para verecekse iphone çok çok çok çok daha iyi bir tercih
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Bir de fiyat var ama. Söyle birşey yazmıştım c/p yapıyorum üşendiğimden tekrar yazmaya, sıradan (nerd olmayan "Linux, muhahahaha..." diye bağıran) kullanıcı için farklar böyle bence:

GERGE said:

Zaten nerd olmayan son kullanıcıya yönelik bir high-end pazarda Linux ayakta duramaz. Android'de bir linux olduğu için ad hominem gibi görünse de pekala düzgün bir mantıkla Android de ayakta duramaz diyebiliriz. Şu anda Desire gibi telefonlar çıkması öteki firmaların iOS ile rekabet için ellerinde Android'den başka bir şey olmamasından. Yakında onların neredeyse hepsi Windows Phone 7 olur, sadece birkaç tane niş Android pazarına yönelik high-end ürün kalır aynı firmanın WinMo modelinden uyarlama.

Yakında çıkacak Android 3.0 mükemmel olacak olsa da Linux'un getirdi yapıdan kaybeder.

Android'in kendine yaratabileceği (hatta büyük oranda yarattığı) başka bir niş pazar da Wildfire tarzı küçük akıllı telefonlar pazarı. iPhone nasıl devasa kalıyor Wildfire'ın yanında hepimiz biliyoruz, Windows Phone 7 de en aşağı 4 inç kadar olacak 800x480 ekranlarla geliyor hep; Android ancak bunu kullanarak high-end pazarda sağlam denebilecek bir yer edinebilir kendine eğer 3 inç civarı bir high-end pazar kurulabilirse. Yeni çıkan Android telefonlar arasında 3 inç ekranlı olanlar epey bol olduğundan bence üreticeler de bunun farkında. Aralarında fiyatları 700 TL'yi geçenler de var. Doğru yolda ilerliyorlar gibi görünüyor bana.


Dediğim o ki: eğer nerd değilsen (ki değil gibi görünüyorsun) ve büyük telefon istemiyorsan git bir Wildfire al. Büyük olması sorun değil diyorsan bir WinMo 7 ya da iPhone 4 al.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ekran önemli dokunmatik olayı farketmez ama webde geziniyorum.iphoneda bir süür app var bende iphone varken 4-5 tane app kullanıodum düzenli olarak geri kalanlara hiç bakmıodum bile

suan mesela bb nin web kullanımı çok kötü.insan gibi girebildğimiz bi facebuk gmail falan var

mesela paticik.com yazınca site açılmıyor bile :)

girdiği sitelerde de zoom olayı falan çok kullanışsız oldugundan işkence haline geliyor.

hani iphone sırf applari için alınacak bir telefonmuş gibi geliyor bana.tabi suan telefon piyasasını pek bilmediğim eğer gerçekten bu tarz alınabilcek en mantıklı telefon iphonesa yine iphone alıcaz o zaman

nokia n8 cıkmış sanırım reklamlarda gördüm o nasıl acaba.12megapixel kamera falan diyordu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wildfire'da web browsing yalan. O çözünürlükle olmaz.

o saydığım samsung modelleri touch screen konusunda oldukça başarılı iphone'dan farkı yok diyebilirim. mesela o s8500 ekran çözünürlüğü gayet iyi 800x400, 1ghz işlemci ve üstüne bir de super amoled olunca web browsing süper olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nokıa cocuklugumuzda kaldı artık smartphone kullanan bırısı ozellıkle blackberry kullandıktan sonra nokıa kullanmak attan ınıp essege bınmek gıbı gelıcektır yapmayın oylebırsey. Yanı torch guzel kullanıslı bır telefon ama begenmemıssın ıphone u begenmıyorsan htc ıyıdır hatta candır bırde erıcsonun x10 u var kımse bahsetmıyor ama androıd ve hos bır telefon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

htc hd2 alma da... :)

direk kumar oynuyorsun, hd2 de, cok memnun olan da gordum, benim gibi donanim arizasi yuzunden hemen degistiren de. riskli..

torch guzel bencede, yeni updatelerle baya guzel oldu, gordugun os i degilde hani en son surumunu denemen lazim bence.

9700 kullaniyorum ben cok memnunum..

galaxy s de guzel ama app kullanmiorum dersen yorumlara katiliyorum bende.

bencede en iyisi ya alistigin yoldan git, torch al, yada git iphone 4 al.

ben cok telefon degistiren biriyim, o yuzden her zaman 2. el durumunu dusunurum x10 super ama satarken agir zarar edersin soyliyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekran iyi ve büyük olsun diyorsan sgs veya nexus s derim. film izlemek olsun, kitap okumak olsun, internette gezmek olsun, döküman okumak/yazmak olsun, hem yazılım olarak rahat hem de görüntü kalitesi yüksek. iphone 4'te de yazılım olarak bir sıkıntın olmaz da ekranı daha ufak ve kütle olarak daha ağır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...