Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

dslite imda canavar gibi calisiyor valla pokemon black :p, 24 devri bitti diyorduk 2008 de firma firmware destegini birakinca, oyuncular oturmus firmware kasmis filan

bu defa orjinal almadim ama, ruby&sapphire den beri topladigim bi koleksiyonum var, pal park ile gba akrtuslaridnan catir catir ds e aktarmistim, pearl/soul silver arasi gecirmem zaruri oldugunda global trade kullaniyordum mis, sendpkm sagolsun nintendonun hala anlamsizca oyuna devam icin HM slave tutturmasi sagolsun haxlamadan hala kasilmiyor, hani sene 2011 oldu birakta boy-kilo olcumuen gore calissin HM ler direk move ogrenmek zorunda kalmadan, essek kadar ejderha ile geziyorsun ama kiytirik bi attackla move slot yemeden saga sola ucamiyorsun

bu defa transfer icin sole sacma bisi getirmisler, 2 ds alip wireless ustunden hallet diyor, ben simdi ya 2. DS alicam yada DS i olan arkadas bulup 3 gunde bir kafasina eksiycem

bide gamecubedeki box cok sahane biseydi, wii icin farm cikardilar ama black&white i gectim hala soul silver/ heart gold destegi yok

e bide sutune action replayi oldurduler direk, hicbir opsiyon kalmayinca en azindan action replayin hala canavar gibi calistigi korsana donus kacinilmaz oldu

blue dan beri orjinal alan bir oyuncuyu korsana mahkum ettigi icin nintendoya tesekkurlerimi sunuyorum :D

http://www.vgarabia.com/wp-content/uploads/2009/11/reggie_i_dunno.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Platinum bitirmiştim ben ama Black&White'dan birini oynasam mı kararsızım. Fan değilim ama epey eğlenmiştim. Çok farklı şeyler yoksa sıkılırım ama bir yıl içinde iki Pokemon bitirmekten. Geçen yaz bitmişti öteki.

Yeni oyun nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Gittik aldık 3ds (son kalandı oda,o yüzden black almak zorunda kaldık :( ) yanında bir tane 3d oyun'da verdiler (rayman 3d). 325 dolara geldi. Güzel yanı eski ds oyunlarını oynuyabilicem. Yeni efsane oyunlar cıkarsa onlarıda büyük bir zevkle oynuycaz artık...

Makina suanda internet'e bağlanamıyor bu büyük bir sorun ama update ile mayısta düzelicekmiş ama güzel olucak baya artık internet üzerinden oyun indirebileceğiz , free demolar , eski oyunlar dahil . Heralde sd kart'ına yüklenicek oyunlar buda bence makina'nın daha çabuk kırılması demek :) (psp'yi düşünürsek)

eskiyle yeniyi kıyaslarsak gerçekten görüntü kalitesi var... Ds'ler yetemiyordu cidden. Özellikle rpg oyunlarında bulanıyorum. Psp'den iyimi degil onun ayarında sanıyorum ama tatminkar görüntü kalitesi ds oyunlarıyla bütünleşince psp'yi eziyor şuan. psp2 gelince görücegiz hangisi iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

3d cekilecek sey degil ya :) . tek iyi yani daha iyi grafikler olmasi. Ds gercekten yetemiyordu bence grafik olarak ozellikle rpg oyunlarinda ama gamespot'a bir bakiyim dedim gelecek oyunlara cikacak oyun yok ortada asdasf

birtek zegna var yakin zamanda duzgun oyun birde 2-3 ay sonra cikicak paper mario. Onun harici bir kac osuruktan oyun baska hicbirsey yok.

Para verip alicak oyun yok saka gibi ya yani toplamda 3 ayda 12 oyun var yok cikicak
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mortis said:

dün DNR da oynadım biraz Nintendo3DS ile, böyle uçak uçurma tadında bi oyundu, başım gözüm ağrıdı 1 dakka bakamadım ekrana

ben de aynısını denedim, ağrıtmadı ama azıcık bile açısı kaysa bütün görüntü berbat oluyor. kanepeye uzanıp oynanamaz herhalde. hoş ama salt daha iyi grafiği tercih ederim buna, dolayısıyla ngp'ye geçme kararım değişmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bu arada Zelda çıkıyor ay sonunda az kaldı. İlk kez doğru düzgün bir oyun çıkarıyorlar. İncelemelerden muhtesem olacağını söylüyebilirim (hangi zelda kötüydü ki ztn.) Bir sonraki haftada resident evil çıkıcak oda güzel olucak diyorlar.

Ondan sonra eylül'e kadar 1 tanecik bile oyun release olmuycak.O çıkacaklar'da çöp diyebilirim.
(Gamespot'un yalancısıyım)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...