moncici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bayaa evlenicem diyen var yalnız. aklınıza mukayyet olun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 İş bulacağım. Daha disiplinli olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Evlenicem. o.O Gezicem , gezicem .. gezicem.. umarım bol bol gezerim en azından.. Müzik yapıcam bi de bol bol , belki bir grup kurarız , kayıtlar yaparız , güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 2. sınıfa geçmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 nomsaR said: 2011 koç yılı olacak diyolar. aşk bekliyorum sadece o kadar. helal len sana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 1-türkiyenin sondaj kralı olacam. paraya para demicem. 2-2011 haziran da mezun olacam. 3-badiye gidip 3gen vücut olacam. (bu direk imkansız ya hayal işte :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Vargath said: İş bulacağım. Daha disiplinli olacağım. sadsadf zibidi sen gez öyle partilerde sonra disiplin de >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gezi planlarım var. kartalkaya, güney amerika(arjantin, brezilya).. onlarla avutuyorum kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 - Mastırı bitirecem (yaz sonuna yetiştirmeye çalışıyorum ama şimdilik çok zor gözüküyor, belki ilk döneme uzayabilir) - İşe girecem (ilk mülakatı atlattım, iyi gibiydi, 2. mülakat için cevap bekliyorum) - Ev değiştirecem, kira falan da değil direkt kendi evime çıkacam (aslında ödemeye başladık, şu uzun vadeli ödemeyle gelen evlerden, ekim gibi bitecek diyolardı) - Bi 10-15 kilo falan verecem, iyice büyüttük göbeği (bu en zoru gibi aralarında, hem vakit yok hem de üşengeç adamım, nolacak bilmiyorum. şimdi yazarken bile başta 15 yazdım sonra güvenemeyip 10-15 diye düzelttim :P) - Yaza doğru bi yurtdışı seyehati planlıyorum, yer veya tarih hiç belli değil, kafamda 1-2 seçenek var ama her şey şimdilik belirsiz. 2 senedir yalan oluyo bu sene olmasın. - Düzgün kafa dengi bi hatun tabii listenin olmazsa olmazı - Okumak istediğim kitaplar, izlemek istediğim film ve diziler, oynamak istediğim 3-5 oyun var, teker teker listelemeyeyim onlara vakit ayıracam. - Yeni bir sporla ilgilenecem, üni.ye başladığımdan beri her sene en az 1 yeni spor deneme prensibi edindim. Eskiden ara ara halısaha maç, yüzme, 1-2 ay tenis ve kışları kayak dışında spor yapmamış spora da genel olarak çok yetenekli olmayan biri olarak radikal bi karardı benim için. Şimdiye dek sırasıyla basketbol, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, buz pateni, buz hokeyi, paintball yaptım, en son geçen sene snowboard öğrendim. Bu seneki sporuma daha karar vermedim. (önerilere açığım) - Ankara'ya gidicem. Mezun olduğumdan beri Ankara'ya gitmedim, resmen kurtuldum diyorum hiç geri bakmıyorum. Ama hem üni arkadaşlarından koptum hem de çağırıp duruyolar ayıp oluyo. Üni'den Lise diplomamı da geri almam lazım zaten bi 2-3 günlük git-gel yapasım var. - Bilgisayarla animasyon-çizim öğrenecem. 1-2 senedir hevesliydim zaten, yine hemen öğrenebileceğimi sanmıyorum, ama bir başlamak isterim, henüz başlayamadım bile. tez varken zor zaten. - Almancamı tazeleyecem. Yıllardır konuşmaya konuşmaya iyice unutmuşum, geçen exchange öğrencileriyle konuşurken farkettim, iş mülakatında da soğuk duş oldu, göz göre göre elden gidiyo almanca, bi şekilde tekrar tutunmam lazım nasıl olacaksa. * * * Listede birkaç şey daha vardı da unuttum, aklıma geldikçe eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Rewendor said: - Mastırı bitirecem (yaz sonuna yetiştirmeye çalışıyorum ama şimdilik çok zor gözüküyor, belki ilk döneme uzayabilir) - İşe girecem (ilk mülakatı atlattım, iyi gibiydi, 2. mülakat için cevap bekliyorum) - Ev değiştirecem, kira falan da değil direkt kendi evime çıkacam (aslında ödemeye başladık, şu uzun vadeli ödemeyle gelen evlerden, ekim gibi bitecek diyolardı) - Bi 10-15 kilo falan verecem, iyice büyüttük göbeği (bu en zoru gibi aralarında, hem vakit yok hem de üşengeç adamım, nolacak bilmiyorum. şimdi yazarken bile başta 15 yazdım sonra güvenemeyip 10-15 diye düzelttim :P) - Yaza doğru bi yurtdışı seyehati planlıyorum, yer veya tarih hiç belli değil, kafamda 1-2 seçenek var ama her şey şimdilik belirsiz. 2 senedir yalan oluyo bu sene olmasın. - Düzgün kafa dengi bi hatun tabii listenin olmazsa olmazı - Okumak istediğim kitaplar, izlemek istediğim film ve diziler, oynamak istediğim 3-5 oyun var, teker teker listelemeyeyim onlara vakit ayıracam. - Yeni bir sporla ilgilenecem, üni.ye başladığımdan beri her sene en az 1 yeni spor deneme prensibi edindim. Eskiden ara ara halısaha maç, yüzme, 1-2 ay tenis ve kışları kayak dışında spor yapmamış spora da genel olarak çok yetenekli olmayan biri olarak radikal bi karardı benim için. Şimdiye dek sırasıyla basketbol, dağcılık, kaya tırmanışı, rafting, buz pateni, buz hokeyi, paintball yaptım, en son geçen sene snowboard öğrendim. Bu seneki sporuma daha karar vermedim. (önerilere açığım) - Ankara'ya gidicem. Mezun olduğumdan beri Ankara'ya gitmedim, resmen kurtuldum diyorum hiç geri bakmıyorum. Ama hem üni arkadaşlarından koptum hem de çağırıp duruyolar ayıp oluyo. Üni'den Lise diplomamı da geri almam lazım zaten bi 2-3 günlük git-gel yapasım var. * * * Listede birkaç şey daha vardı da unuttum, aklıma geldikçe eklerim. İyimiş.. Hayatının kritik noktalarından biri oluyor bu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aynen öyle çok fazla beklentim var bu seneden, ilk defa bu kadar beklentiye girdim hatta, bakalım. umarım beklediğim gibi geçer. editleyip bi iki hatırladığım şey koydum, daha olursa eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiDoLuChiLgIn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 17 yaşım da bittiğine göre artık bir insanla cinsel ilişkiye girmek istiyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 DeLiDoLuChiLgIn said: 17 yaşım da bittiğine göre artık bir insanla cinsel ilişkiye girmek istiyorum, puhapuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 - Tadilat sonrası taşınacağız (üst kata LOL) ! - Jazz ve orkestrasyon kasacam. - Synthesizer programlama ve modülasyon matris kasacam - Vienna Symphonic Library kasacam - Sibelius kasacam - Logic Studio kitaplarına kasacam -Yukardakilerden vakit kalırsa Muay Thai'ye gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 SeaGle said: Bide dslr alıcam lan onu nasıl unuttum NOEL BABA SESİMİ DUYUYORSAN ÖM AT ADERSİ VEREYİM PLX baba tamam aldım ben, 2011 olmadan hallettim geçmiş olsun seni de pıçaklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 rewendorun dedikleri, ankaraya gitmek haric, bi de almanca yerine ispanyolca koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 rusçamı geliştiricem. mastera başlicam. brezilya'ya gitmek istiyorum arkadaşımı ziyarete. master için geldiğimde iş bulmak istiyorum. izleyemediğim film ve okuyamadığım kitaplar listemi tamamlayacağım. şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KocaYarrak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 selam bella, mastera başlayacakmışsın. nereyi tercih etmeyi planlıyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yeni bir aşk yeni dersler yeni bir saat ve yeni bir araba planlarım arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 haftasonlarını iple çekiyor olmayı planlıyorum inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hazirana kadar 10k daha farmlıcam. hazirandan sonra kendi işimi kurmanın temellerini atmayı yada bulunduğum işte yükselmeyi umuyorum. yıl sonuna kadarda 15-25k arası farmlanmasını bekliyorum. bu yılı farmla geçiricem anlaşılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dudağımı yemeyi bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 buldum lan burda yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 postum yokmus oysa ki siyah cercevemle gelmistim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 2012ye kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar