Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Selam, Babama hediye olarak Kindle goturuyorum da, Turkce kitap da okumak isteyecek sonucta, Turkce kitap PDF lerini bulabilecegim bir site falan biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://www.idefix.com/ekitap/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yok idefixin formati yaramiyor, PDF lazim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Friendfeed'de mobi görünümlü pdf tagiyle bir sürü pdf paylaşıyorlardı Türkçe de bulamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Kindle'a Türkçe kitap satın alamıyorsun. Buralara bak: http://forum.kanka.net/forumdisplay.php?f=90 İade edip Nook alsan daha iyi. İdeefix ve D&R'da satılan ekitaplar ona uyumlu. Bu kitapların DRMsi sökülüp (ineptEpub diye bak. otomotik yapan programlar var) Calibre ile formatlarının değiştirilesi lazım Kindle'da açılması için. Ayrıca ereaderda pdf fail abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kindle da Turkce kitaplar var. Neden alamiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Pardon 4 sene gecmis lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mutlaka yararlı olur: ekşi sözlük e-kitap servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 burada da güzel bir arşiv var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 benim var kindle da bi 100 - 150 tane türkçe isteyen olursa atarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Riverwind said: İsterim, hep ingilizce bayıyor bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 aynen. bende isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yandex diskiniz varsa bunu alın derim. inanılmaz bir arşiv ve hepsi pdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 pdf olması kötü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 full kitap mı bunların hepsi ? pdf olması sorun degil programla cevirirsin istedigin format'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Kindle için herhangi bir kitabı pdf olarak bulduktan sonra internetten ücretsiz indireceğiniz K2 pdf opt programı ile kindle'ınıza kitabı uyarlayabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bilgisayarı kapatsam bu yandex disk yüklemeye devam eder mi ? sonucta internetten&internete aktarım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ben kapatmıştım devam etmişti ama yine de riske atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar