khalad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tabata yı taktir ediyorlar kafayı yicem dogru yaptıgı hareket bile yanlış geliyor bana o adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Olcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 GOLLL BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gaziantep'in pozisyonu yokken golü attılar. Ben ona gıcık oluyorum. Böyle saçma sapan goller yiyoruz hep. Neyseki çabuk attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Gidiyo lig, 14 puan olacak. Bursa/Gs'yi yen git 5 puanı eskişehir/gaziantep'e ver, helal valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ooooooof of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yahu bal'a falan gir be top kaleye................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi neden bu baskı son 5 dakkada geliyo gaziantep mi geriye cekildi bizimkilerin mi aklı başına geldi cıldırdım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ABV fink mümkünse öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 oha Hilbert öne çıkınca resmen dağıttı orayı, İlahlar koruyor resmen, Fink-Tabata sağolsun gerçi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hilbert'e laf edenlere gelsin bu arada son 10 dakikadaki sağ açık performansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hala iddia ediyorum abi. adam orta yapamıyor. bu maçta da yerden ortalarla geçirdi. Bomboş ortaların hepsinde saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Geçmiş olsun, neyse bir bir dahaki sene için güzel bir kadro oturtalım artık. Şu ezik bazı topçulardan kurtulmak için uğraşalım, ve hayvan gibi para alıp yatanlarda buna dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fink, tabata, zapo acilen gönderilsin lütfen. şu tabatayı gördükçe gönderilen delgadoyu mumla arıyorum. en azından hücuma bir katkısı vardı adamın bu tabata aynı berkant göktan gibi ne ileri ne geri oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hilbert takımın hamalı abi 90dk yorulmaksızın koşssun dursun,ben seviyorum hilbert'i adamın çapı belli ama hırslı çabalıyor falan,bize böyle adamlar da lazım neyse.tabata,fink,nobre umarım son maçınız olur bu maç artık defolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tabata ölmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Gidiyo tabata zaten, nihayet kurtuluyoruz, birde nihat gitse 10 kişi oynamayız hiç olmazsa. Bir insan kendine verilen şansı bu kadar kötü kullanır, üstelik son şanslar iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 DoubleW said: cicibeybe said: Abi yuh ama millet "başladı beşiktaşlılar haköm haköm diye ağlamaya" dediğinde gülüp geçiyordumda, cidden ağlamaya başladınız maç başlamadan. Bursa maçında örneğin guti topu yere vurup artizlik yaparken kimse kart göstermedi, volkan şen iki sn refleks ile alkış çekti diye kırmızı gördü. O maçtan öncede aynı şeyleri söylüyordunuz. Sanki çok güzel oynuyoruzda tüm fırsatlarımızı hakem engelliyor. Hem fikir olmuştuk guti de kart görmeli diye hacı sen baya gerilerden geliyosun.eskişehir maçında gördü de allahın sopası yok. Aslında tekrar izleyince Guti orda kendine kızıyo zaten hakeme yönelik falan değil hareket , hakeme sırtı dönük ve alaksız yerdeler. Kart görmemesi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar