Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 elimin altında, bilgisayardan bağımsız biçimde ebook (kitap/dergi) okuyabileceğim bir cihaz almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. amazon ve barney&nobles hesabım olsun, uygulama kullanarak bu hesaplara bağlanıyım, oralardan kitap/dergi indiriyim, pdf'leri içine atayım, cihaz üstünde okuyayım. faideli şeyler. nook: http://www.barnesandnoble.com/nook/index.asp?PID=34323&cds2Pid=35700 e-reader'lar kullandıkları teknoloji sayesinde kitap kadar rahat okunabiliyor, ayrıca günlerce açık kalma imkanı var. ama bunlar renkli olmadığı için, renkli pdf veya dergi okumak mümkün değil. ipad: http://www.apple.com/ipad/ dergi okuma olanağı güzel, applicationları da çok iyi. ancak boyutu çok büyük. örneğin epicurious'ın uygulamasını gördüm, çok güzel bir yemek kitabı imkanı sağlıyor. mutfağa koyacaksın mesela ipad'i, yan çevirceksin, yemek kitabı varmış gibi kullanacaksın felan, öyle güzel olur diye düşünüyorum. ama iphone 4'un ekran çözünürlüğünü düşünürsek, boyuna göre bununki çok düşük, okumakta zorluk çıkarttığı söyleniyor. galaxy tab: http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-p1000-galaxy-tab-16-gb/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsamp1000 ipad alternatifi olarak bakındığımda joojoo ve galaxy tab gördüm, ama galaxy tab daha hoşuma gitti. ebook reader gibi küçük ve kullanışlı. android kullanması da avantajlı olabilir diye düşünüyorum. türkiye'de satıldığı için erişim de kolay, ama tabii 1.700 gibi bir fiyatı var. nook color: http://www.barnesandnoble.com/nookcolor/index.asp?cds2Pid=35700 e-ink değil de tablet gibi hazırlamışlar herhalde bunu. galaxy tab'la arasında fark yok gibi, birbirine çok benziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ipad ve galaxy tab degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Nook color al işte. ereader konusuna yazsaydın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 E-book reader konusunda cok guzel aciklamislar, linkler vs de mevcut detayli analiz yapan, kesin ipad ya da galaxy tab degil, o konuda aciklanmis bir iki kriterde tercihine gore nook ya da kindle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yok ebookreaderları biliyorum da, kindle vs nook kıyaslaması istemiyorum, ebook alacaksam nook alırım diye düşünüyorum kindle yerine. tablet kıyaslaması gibi oldu bu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 B&N'da bissürü dergi var abone olabileceğin ve neredeyse hepsi sadece Nook ve Nook Color ile çalışıyor. iPad ya da Android programlarında çalışmıyor. Kindle'ın renkli bir cihazı olmadığı için zaten fail olma potansiyeli büyük dergilerin. Dergi almak istiyorsan Nook Color. Alternatif yok. Olsa söylerdim. Yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 renkli bir ekran istiyorsan ipad2 yi bekleyeceksin. onun speclerini begenmezsen digerlerinden birini alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Spec olayı önemli değil dergi için alacaksa. Nook Color ile en fazla dergiye, en rahat şekilde ulaşılıyor. Eğer tablet olarak kullanacaksa iPad ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ipad tabikide ya tartismaya bile gerek yok kitap okumak disindada kullanabilirsin 10binlerce app var 100bin tane daha cikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kağıt gibin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi öyle diyorsun da kıbrısta 100 kilo veya daha fazla dergi kitap var yav onları ne yapacam ben onu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 iPad'de okuma zorluğu falan yok, gayet yeterli çözünürlüğü. Oldukça yeterli ekranı. iPhone 4'ün çözünürlüğü hayvani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Hanvon Color E-ink reader ı bekliyorum ben. Bi de keşke PDF falan okuyabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar