Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap/dergi okumak için iPad - Nook - Galaxy Tab


Bone

Öne çıkan mesajlar

elimin altında, bilgisayardan bağımsız biçimde ebook (kitap/dergi) okuyabileceğim bir cihaz almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.
amazon ve barney&nobles hesabım olsun, uygulama kullanarak bu hesaplara bağlanıyım, oralardan kitap/dergi indiriyim, pdf'leri içine atayım, cihaz üstünde okuyayım. faideli şeyler.

nook:
http://www.barnesandnoble.com/nook/index.asp?PID=34323&cds2Pid=35700
e-reader'lar kullandıkları teknoloji sayesinde kitap kadar rahat okunabiliyor, ayrıca günlerce açık kalma imkanı var. ama bunlar renkli olmadığı için, renkli pdf veya dergi okumak mümkün değil.

ipad:
http://www.apple.com/ipad/
dergi okuma olanağı güzel, applicationları da çok iyi. ancak boyutu çok büyük. örneğin epicurious'ın uygulamasını gördüm, çok güzel bir yemek kitabı imkanı sağlıyor. mutfağa koyacaksın mesela ipad'i, yan çevirceksin, yemek kitabı varmış gibi kullanacaksın felan, öyle güzel olur diye düşünüyorum. ama iphone 4'un ekran çözünürlüğünü düşünürsek, boyuna göre bununki çok düşük, okumakta zorluk çıkarttığı söyleniyor.

galaxy tab:
http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-p1000-galaxy-tab-16-gb/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsamp1000
ipad alternatifi olarak bakındığımda joojoo ve galaxy tab gördüm, ama galaxy tab daha hoşuma gitti. ebook reader gibi küçük ve kullanışlı. android kullanması da avantajlı olabilir diye düşünüyorum. türkiye'de satıldığı için erişim de kolay, ama tabii 1.700 gibi bir fiyatı var.

nook color:
http://www.barnesandnoble.com/nookcolor/index.asp?cds2Pid=35700
e-ink değil de tablet gibi hazırlamışlar herhalde bunu.
galaxy tab'la arasında fark yok gibi, birbirine çok benziyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
B&N'da bissürü dergi var abone olabileceğin ve neredeyse hepsi sadece Nook ve Nook Color ile çalışıyor. iPad ya da Android programlarında çalışmıyor. Kindle'ın renkli bir cihazı olmadığı için zaten fail olma potansiyeli büyük dergilerin.

Dergi almak istiyorsan Nook Color. Alternatif yok. Olsa söylerdim. Yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...