aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yaptigim epicleri on yuz milyon golda saticam, siz gathering kasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Jewelcrafting abi olay. AH'den Obsidium Ore alıp prospect edip gemleri satıyorum. Çıkan rareleri gemleri ve Carnelianları satmamama rağmen 1'e 2 veriyor. 5klık ore alıyorum, 10klık gem satıyorum. Sıfır efor, deli gibi kazanç. Hatta Alchemy mountumu yaptıracağım Screwy veya Mulgear recipeı düşürdüğü anda. Cataya 1.5k goldla başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 alt kasisina baslamam lazim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 content e çantamda 2k bile yoktu öyle başladım, 55k goldum var yaşasın mining yaşasın jewelcrafting yaşasın druid olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 10k gold ile 7 Aralıkdan bu yana sadece AH Tycoon oynayarak 250k gold a geldim. Teşekkürler xpac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ghostcrawler said: 10k gold ile 7 Aralıkdan bu yana sadece AH Tycoon oynayarak 250k gold a geldim. Teşekkürler xpac. ne yapıcan o kadar goldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 JC'de efsane para var. Engiyi dropladım 10k ya levelladım JC'yi 3 günde 15k gold yaptım. 1 stack Nightstoneu 1200g a satıyorum ahaha. AH'ye bakıyorum gem fiyatları düşükse craft+de yapıp hypnotic dustın stackini 450g'dan, Greater Celestial Essencing stackinig 750g'dan satıyorum. Eğer üşenmezsem 100k goldu bulurum fiyatlar düşene kadar da prospectleyip AH'ye koymak çok uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Goldun değeri asla bitmez. Cataya 300k goldla girdim, üstüne sıkışık bir iş döneminde gelmesine rahmen, hem 2 charımada 4 profu 525 yaptım, vial of the sands'ımı aldım, ilk raide full flask yemek item hazır girdim, 150k ya yakın para harcadım, proflardan 75k kadar geri geldi ama kafam rahat. Minimum zamanla max keyif alıyorsun bu sayede oyundan. Yok farmmış, yok yeşil itme ench mi basılırmış, meta gem 1k mış vs hiçbiri umrunda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Lvl 80 chara direk 525 profession kasabiliyor muyuz bu arada yoksa 85 olması lazım mı. Hatta şöyle sorayım. 450 crafting skill için min char level ne 525 crafting skill için min char level ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Wispy said: JC'de efsane para var. Engiyi dropladım 10k ya levelladım JC'yi 3 günde 15k gold yaptım. 1 stack Nightstoneu 1200g a satıyorum ahaha. AH'ye bakıyorum gem fiyatları düşükse craft+de yapıp hypnotic dustın stackini 450g'dan, Greater Celestial Essencing stackinig 750g'dan satıyorum. Eğer üşenmezsem 100k goldu bulurum fiyatlar düşene kadar da prospectleyip AH'ye koymak çok uzun sürüyor. Abi prospect için JC mi kasılır. ^^ Minerımla gidip elementium farmlayıp kırdırayım arkadaşa madem ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Abi elementium spawnları inanılmaz, özellikle twilight highglands'de. Git 1 saat kaz, 1.5k para yaparsın en az, ben öyle yapıyorum. Şaka gibi, baktın bar fiyatları düşük çak elementium rod, 300 gold civarı abi şuanda rod fiyatı bizim serverda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Wispy said: Lvl 80 chara direk 525 profession kasabiliyor muyuz bu arada yoksa 85 olması lazım mı. Hatta şöyle sorayım. 450 crafting skill için min char level ne 525 crafting skill için min char level ne 450 için level 70 525 için level 80 gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Benim bi mine/skin DK var, bi de JC/LW main druid var. DK şu an 81, questleri bırakıp ore farmlicam sanırım, AH'nin şu anki durumunu fırsat bilip. Yalnız farmladığım oreları napsam diye düşünüyorum, acaba prospectleyip JC kasıp kestiğim gemleri mi satsam, yoksa direk ore'u AH'lere mi vursam? Bu arada bilmiyorum kullanıyo musunuz da, Auctinator hayat kurtarıyo gem veya glyph satarken. Yalnız her loginde default auction süresini 12 saate getiriyo, post ederken dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Masquerade said: Wispy said: JC'de efsane para var. Engiyi dropladım 10k ya levelladım JC'yi 3 günde 15k gold yaptım. 1 stack Nightstoneu 1200g a satıyorum ahaha. AH'ye bakıyorum gem fiyatları düşükse craft+de yapıp hypnotic dustın stackini 450g'dan, Greater Celestial Essencing stackinig 750g'dan satıyorum. Eğer üşenmezsem 100k goldu bulurum fiyatlar düşene kadar da prospectleyip AH'ye koymak çok uzun sürüyor. Abi prospect için JC mi kasılır. ^^ Minerımla gidip elementium farmlayıp kırdırayım arkadaşa madem ahaha. Kendi ayaklarının üstünde durmak başka bence ya arkadaş peşinde koşmaktansa. Adam görünce ne kadar para olduğunu o da koyuyor AH'ye al sana rakip sdfgh Ha bu arada Enchanting Vellumdan da 5k gold yaptım en az. Gerizekalılar vendorda stacking 2golda olan şeyi AH'de 120g a alıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Frostmane'de piyasa biraz daha saçma. 2 stack nightstone sattım geçen gün tanesi 150g'den. Hessonite'ın tanesi de 60g'den falan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Catzee said: content e çantamda 2k bile yoktu öyle başladım, 55k goldum var yaşasın mining yaşasın jewelcrafting yaşasın druid olmak +1 ya dimi :D hayret burda "Druidler uçarak topluyolar bana neeee" die QQlayan görmedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Biz toplamıyoruz çünkü, oturduğumuz yerden kazanıyoruz, fırsatları değerlendiriyoruz. Siz emekçisiniz, biz değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bir cumartesi gecesini daha sadece gem, biraz da volatile air, earth satarak 15k karla kapattım. yaklaşık 15-20 tane 40 int gemi satmışımdır sadece bu gece. sabah 68k vardı, şu an 83k var. transmute master/herb + jewelcraft (mümkünse 1-2 alt da jewelcraft token dailys yapan) karakterleri olunca insan paraya doyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 uldum'da 40 dk'da 180 tane elementium ore toplamışım, sanki gm benim gittiğim spawn'lara vein koyuyordu. Baya iyiydi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Kolay gelen para kolay gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bir gecede nasıl 15k yapılır benim aklım ermiyor hala. ha bütün hafta herb/mine yapıp bir günde satıyosan tamam da, gem alıp kesip satmayla gerçekten inanılması zor bir rakam. oynadığım serverda inferno rubyler 100 gold civarı, kesip satsam max 150-160g. 15k gold yapmak için bir gecede 300 gem satmak lazım. nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 günde 10 saat farm yaparsan olur belki 10k+ mat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 şans işi o ama cidden 10k+ için farm lazım ya da dandik server. benim gibi şanssız iseniz kırk yılın başı herb görüp onda da tam alcakken phasing dışından bi eleman tam siz alamadan alır gider. :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yok şöyle. bir adet druidim var herb/alchemy. bununla boş zamanlarımda çiçek topluyorum, çünkü madenler baya ucuzladı ama çiçekler deli gibi pahalı. bir adet shamanım var jc/mine. bunun maden kısmını kullanmıyorum pek. sadece ucuza çıkmış pyrite ore alıp kırıyorum. ki bu aralar baya bi ucuzladı. 1 stack oreden 10 12 tane volatile earth cıkıyor ki sırf bunu satsam yarı parası geliyor zaten. bi stack oreden 4 5 rare gem çıktığı oluyor. elementiumla diğer ore direk zaman kaybı pyrite varken. çıkan yeşil gemler de ziyan olmuyor, transmute master druidle rare geme çeviriyorum. tabi bu stok birikmesi yaklaşık bir haftalık. hafta içi çok gem satılmıyor o yüzden çıkan tüm rare gemleri kesip koymuyorum aha fiyatları genel olarak düşürmemek için. asıl zamanında manyaklık yapıp lvl 80 yaptığım warlock ve priest'ta da jc var. daily quest yapmak için 490 jc yeterli bu da nerdeyse bedavaya geliyor. onlarla da recipe alıyorum. toplamda 14-15 recipe'ım 2 de meta recipe'ım var. böylece tüm rare gemlerimi kesip satma imkanım var su an. piyasayı domine ediyorum böylece. en ufak bi yeşil gemi bile ziyan etmeyince bu sistemde manyak kar çıkıyor haliyle. bir nevi para parayı çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 cataya 16k gold ile girdim alchemy/herbim ah de mavi 1 staff harici birşey satmadım herşeyi parayla ah den aldım goldum suan 15k kısaca gold bir işe yaramıyor herleyim var rahatım param da bitmiyor kafayı bozup ekonomist takılmaya gerek yok hehe ah birde truegold cd si satıyorum 150 golda o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar