yusssufcuk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Türkiyeninde artık ispanya, ingiltere ve bunun gbi terör problemini, halkının azmiyle ve oturup konuşarak problemleri çözme vakti gelmişmir. Terör ü tam bitiremeselerde en buyuk darbeyi indirmişlerdir. bugun facebookta rasladigim su sayfa benimde gözumu acmami saglamıştır. www.facebook.com/500binradikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 resmen aydınlanma yaşadım sağol dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 300 spartalı gibi bişey mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gelirse gece gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 300 spartalı degil 102 kişi var sdfklsdf çok başarısız bot olmasa epic fail olmaya adaydıda olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sevgili yusufcuk, bu mesaji yollamak icin hesap acmis olman konunun tum insandiriciligini alip goturuyor. seni yorungeye yollamak istiyorum ama konu da silinsin istemiyorum. kararsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN GİYOTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 konuşmak insana özgüdür, derdi olanla konuşulur, azınlıkla konuşulur, ama teröristle konuşulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Rewendor said: konuşmak insana özgüdür, derdi olanla konuşulur, azınlıkla konuşulur, ama teröristle konuşulmaz. Biz terroistle konuşmuyoruz onu baş tacı ediyoruz malaasef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 2 aydır falan var bu 500 bin radikal olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Işık filan görmedim ama bende bir kıpırdanma oldu valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Şımarmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusssufcuk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ya bu bir sosyal sorumluluk çalışmasıdır arkadaşlar, katılıp katılmamak sizin düşünceniz tabiki ama lütfen saygılı olun. Şu an şırnakta uzun domen komando çok yakın bir arkadaşım var onun için bu tribe girip, çözüm arayışına girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 demin pkk pokeladı beni, biz facebook sayfasına girip oraya üye olunca terörü hemen bırakacaklarmış, arkadaşın geceyi atlatsın yarına kesilecekmiş tüm terör, o da rahatlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 adam kafana silah dayamışken, altına mayın döşemişken, evini yakmak üzereyken, "savaşma konuş" mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar