Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sınav kağıdına...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
deadwoll said:

Ben mat2 doğrusal, doğrusal olmayan programlama, yöneylem vs. derslerinden 80+ notlarla geçtiğim ama mat1'inden 3. senede de geçemediğim sevgili hocamın sınavına 4. sınıfta girdiğimde yine saçma bir integral sorusunu çözememiş akabinde integral işaretine kendini asan adam çizmiştim.

Hoca karın ağrımı anlamış olsa gerek 60 verdi geçirdi. Belki seni de anlarlar asd.

http://www.innocentenglish.com/funny-pics/best-pics/funny-math-test-answer3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ben mat2 doğrusal, doğrusal olmayan programlama, yöneylem vs. derslerinden 80+ notlarla geçtiğim ama mat1'inden 3. senede de geçemediğim sevgili hocamın sınavına 4. sınıfta girdiğimde yine saçma bir integral sorusunu çözememiş akabinde integral işaretine kendini asan adam çizmiştim.

Hoca karın ağrımı anlamış olsa gerek 60 verdi geçirdi. Belki seni de anlarlar asd.

(bkz: samuray panda)
Sosyal ağlarda paylaş

nightshift said:

hocalardan anlayıs beklıyerek okulun bıtmesını beklersen torunlarınla aynı sırada ıntegral kasmaya devam edersın

Şuna güldüm çünkü okul bitti geçen yıl şu an yüksek lisans yapıyorum o hocamın da referansıyla.

Bilmiyorum hocalarınızla aranızda çok resmi ilişkiler vardır belki ama benim muhabbetim olan bir insandı.

Zaten aynı hocadan aldığım tüm derslerim yüksekti. Hani adamdan 5 ders aldıysam 4ü 80-100 arasıydı, sadece mat 1'den kalıyordum. Ki tamamen cenabetlikten.

Ha bi de arka sayfadaki sqrt gibi olmadı, hiç bir şey yapamamıştım soruya asd.
Sosyal ağlarda paylaş

adam hocalarla muhattab olmayın dememiş ama sen neye cevap vermişsin belli değil

adam diyorki hocalardan anlayış beklersen okul bitmez dersine çalışacaksın

ama sen ben hocalarla kankayım demişsin ?

yani sana bi laf etmemiş orda 4.5 yılda mis gibi bitirmişsin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...