sniper Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Zenit gelicek kuradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kermit said: biz rapidi cska yı yenmişiz ve gruptan çıkmışızda siz gidip young boysu aek mıdır neyse yunan takımını yenememişsiniz buna ne demeli ? atıp tutması kolay sürekli sizde yenseydiniz bu kötü takımlarıda sizide görseydik buralarda lolGökalp Paok denen takım sizden daha çok puan alarak çıktı grubundan sizden iyi takım o zaman şu konuşmana göre. Bu arada daha adam gibi bir başarı yapmadan,yapmış gibi konuşmandan dolayı öyle yazdım bende zaten bir önce postuna itafen. @dreagloth bilerek sesini dedim fazla gergin olmasın diye dadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 1 Villareal 12 2 Paok 11 3 Dinamo Zagreb 7 4 Clubbe Brugge 3 1 Porto 16 2 Beşiktaş 13 3 Rapid 3 4 Cska 3 haklısın paok bizden daha fazla puan alarak çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 evet ufak bir yanlışlık oldu,o konuda sen haklısın :) bende sonra hatırladım ama geç oldu dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 über atletico madrid'in elenmesi komik oldu ama. Yuh lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 onların sorunu ne acaba?çok da iyi bir kadro,hocaları da iyi Schuster kadar olmasa da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bu yil bjk var nasil olsa alamayiz kupayi bari bosa ugrasmayalim diye bilerek elenmis atletiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 acüero başkanım beni al demiş buna karşılık demirören atletiko mardine 10 yıllık mutfak tüpleri ve gelecekte FB'den alacakları 5 topçuyu önermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 atletico geçen sene de kötüydü ki zaten. uefayı aldılar da tamamen şansa bala aldılar, sürekli beraberlikle ite kaka maç kazanarak finale kadar geldiler, final de kolay çıktı zaten. Sırf GS maçlarında ben delirdim adamların şansına, sonra diğer maçlara da baktım maç kazanmadan kaç tur geçmiş adamlar. Ligde de yanlış hatırlamıyorsdam çok kötü bitirmişlerdi. Kadroları falan iyi, ama bi şekilde kötü futbol oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 gs maçındaki aynı hakem hatasını sonraki 2 maçındada yaşadı atletico.acayip şansa aldı geçen yıl kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 roma - shaktar ilk kura lan europa lig topiciymiş. neyse :D milan - totenham valencia - şalke inter - bayern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 lyon - real madrid(55 senedir eşleşiyo bunlarda.) arsenal - barça marsilya - manu kobenhaven - chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 yeter lan lyon madrid artık kuraların ayarlanmadığına hiç kimse inandıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 mokoko said: roma - shaktar ilk kura lan europa lig topiciymiş. neyse :D milan - totenham valencia - şalke inter - bayerntotenham ve bale yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 milan - totenham süper maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 arsenal'e çekilcek 3 takımın 2'si ingiltere'den olduğu için barcelona kuradan çıkmadan konuldu karşılarına. arsenal değil de diğer iki takımdan biri çekilip, rakibi de barcelona olsaydı, arsenal iki ingiltere takımından biriyle mi oynayacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 roma - shaktar ilk kura milan - totenham valencia - şalke inter - bayern lyon - real madrid(55 senedir eşleşiyo bunlarda.) arsenal - barça marsilya - manu kobenhaven - chelsea tahminlerimi boldladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 inter bayern maçı geçen senekinin zıttı olarak bok gibi bir karşılaşma olacak bence bayern çakar geçer diyorum arsenal barçada fabregası merak ediyorum arsenal barçaya en yakın top oynayan takım şu anda tempo olarak, çok çok zevkli olacak bence o maç shaktar çeyrek finalde hayırlı olsun valencia da schalkeye çakar geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 roma - shaktar milan - totenham valencia - schalke inter - bayern lyon - real madrid arsenal - barça marsilya - manu kobenhaven - chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 uff bu kuralar ile iddaa dan para kazanıcam bu sefer :) Bjk nin rakibide Braga olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 roma - shaktar milan - totenham valencia - schalke inter - bayern lyon - real madrid arsenal - barça marsilya - manu kobenhaven - chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bu Lucescu büyük adammış ya.. Shakhtar Donetsk avrupanın büyük takımları arasına girdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dartanian said: roma - shaktar milan - totenham valencia - schalke inter - bayern lyon - real madrid arsenal - barça marsilya - manu kobenhaven - chelsea buna aynen katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ROMA - SHAKHTAR DONETSK MILAN - TOTTENHAM VALENCIA - SCHALKE 04 INTER - BAYERN MÜNİH O. LYON - REAL MADRİD ARSENAL - BARCELONA MARSILYA - MAN. UNITED KOPENHAG - CHELSEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ROMA - SHAKHTAR DONETSK MILAN - TOTTENHAM VALENCIA - SCHALKE 04 INTER - BAYERN MÜNİH O. LYON - REAL MADRİD ARSENAL - BARCELONA MARSILYA - MAN. UNITED KOPENHAG - CHELSEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar