BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Absolut said: Pffff bitmez bu çile daha 30 olmus dwarf solve sayısı millet 110dan evvel cıkaramamış henuz staffı pffffffff abso abi o dwarf staffina urascana 2 tane raid war guiltte birinden rica et dusen stafflardan birini sana versin boe olan 15 tane dark staff of mending dustu su ana kadar yane yane mount guzel bide zinrokh oda sirf tipi icin gerisi gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Artık batıl inanç gibi şeylere kafayı takmaya başladım, 250 tol'vir solve a yaklaştı, düşmüyor hiç bir şey.. Kalimdor dan başka bir kıtaya daha kazma vurmuşluğum yok, bunla alakalı olabilirmi acaba? gidip birer tane solve yapsammı her kıtada falan? Gördüğüm en şanssız adam 219. solve da almış mountu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Nasıl ya bizde BOE staff varda benim neden haberim yok hemen yetkilerimi kötüye kullanıp alayım bi tane kendime. Benden iyisinimi bulacaklar vermek için. :P BonePART said: Absolut said: Pffff bitmez bu çile daha 30 olmus dwarf solve sayısı millet 110dan evvel cıkaramamış henuz staffı pffffffff abso abi o dwarf staffina urascana 2 tane raid war guiltte birinden rica et dusen stafflardan birini sana versin boe olan 15 tane dark staff of mending dustu su ana kadar yane yane mount guzel bide zinrokh oda sirf tipi icin gerisi gereksiz ...............2H 1H+OH Level ..........359 346 Intell ..........341 298 Stamina .......512 446 Spirit ..........228 Mastery .......228 Critical...................98 Haste rating............178 Hit rating..............112 Spellpow..........1,955 1,729 Pek yararlı olmuyor bana o 2H ya tüh Bu ne ya insert table istiyorum foruma ayarlayana kadar delircem ki ayarlayamadan bıktım columnları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Maxdps sitesine gore benim spec ve itemlar için Chelley's Staff of Dark Mending...3428 DPS Biting Wind + Hermit's Lamp.......2490 DPS Aklım karıştı tekrardan. Sizce Aff lock için hangisi daha mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 spiriti reforgelarsın mis gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 266 Tol'vir solve, staff + scimitar da düştü.. tek mount kaldı düşmeyen (tek istediğim mounttu lol). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dün birisi official forumlarda postlamış http://i.imgur.com/1SD50.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar