LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 oraya benim ile ilgili olumsuz ve abuk subuk yazı yazan arkadaş kimse,1.derece akrabalarına selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ahaha içinde kalmış burdan sövememiş orda yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 delikanlı olan yüzüme söyler,cevabını da alır. adam gibi konusursa adam gibi cevap alır,salak salak konuşursa da kırarım bir tarafını. şurada makara yapıyoruz,sanalda olduğum gibi değilim bende şurada stress atıp makara yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 nomsaR said: değiştirdim şifreyi. İsabet olmuş, hatta hesabı da sil. İlk başta eğlenceliydi de, böyle öküz heriflerin çıkabileceğini hiç düşünmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi cidden silin şu hesabı,ana bacı muhabbet bile var orada olmuyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bir de gecko yaptığın her haltı,anlatmak için topic açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 anne dendi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 paticik resmen gecko savaşında şehitler veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 tweetlere baktım da hayvanın öküzün biri roket'in annesine küfür etmiş adam hangi denyoysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 patide dramasız bi gün var mı? burada küfür edemeyen postergenler orada içini boşaltmış işte, ciddiye alınacak bişey yok. lucifel sen de okumazsın, olur biter abi. pencerenin köşesinde x işareti var, tıkla küfürler son bulsun. çok ciddiye alıyosunuz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kapadım accountu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sapıtıyorsunuz zaman zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paticik cidden enteresan bi komünite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 2005 oncesi topicler goruyorum muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bi ara da Xaenin hon accountu paylaşmıştı sanırım, onda da pis saçmalamışlardı. şifreyi falan değiştirip, oyundan küfür müfür edilmişti diye hatırlıyorum. estel'in imzasına katılmadan edemiyorum böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 olaya tanık olamadım da küfür edenlerin tespiti için öncelikle inci sözlük lugatıyla yazan veya yazma eğiliminde olanları saptayın. @roket keşke hesabı paticikte devir teslimle gecko ya vereydin hem abazanlar tepişecek yer bulamazdı hem de böyle kötü bitmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Dersteyim şuan. 20 dk bakamadım neler olmuş ya kaçırmışım tüm coşkuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 başarılıydı bu ama aramızda 2000liler varmış galiba yetişemedim said: Sorry, the profile you are trying to view has been suspended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 twitter'a mail atın hesaba giriş yapan ip'leri versinler, vermezseniz accept bugını abuse ederim diye tehdit edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 lan zuhal topalı izleyeyim derken kaçırdım yine küfürleri. kimlere kayıldı onu söyleyin bari lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Geckonun twitter hesabı var bu arada Hz_gecko mu ne Bide biz 4chan in kimlikli olanıyız galiba. Bugün anon. yapsalar direk 4chan e rakip oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Deneyince olmuyor işte. Kaldıramıyoruz biz fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gecko_92 daha uygun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kapatılmış account, tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 SeaGle said: Bide biz 4chan in kimlikli olanıyız galiba. Bugün anon. yapsalar direk 4chan e rakip oluruz. iğrençlikse konu 4chan halt eder yanımızda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar