Joker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Çalışırken zevk alabileceğim bi iş istiyorum. Bana katkısı olursa iyi olur. Maaşı 1500 lira'nın altında olmasın. kimim ben? Bilg. Müh. mezunuyum. 2 yıl kadar part time bilgisayar firmasında web tasarımcısı olarak çalıştım. Daha sonra Gemicilik firmasında shipbroker olarak 6-7 ay çalışıp askere gittim yedek subay askerlik yaptım 2 hafta öncesine kadar askerden döndüm. Üniversite bittikten sonra 1 yıl londrada dil eğitimi aldım. bilgisayar oyunlarını severim. Birisinin yanında çalışmayı pek seven birisi değilim ama sermayesizde iş kurmak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ay ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 tekel açacaksın gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 shipbroker a devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fede said: tekel açacaksın gibi duruyo/thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Esnaf said: shipbroker a devam esnaf adamın hali başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 h4xX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fede said: tekel açacaksın gibi duruyo ahahahahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sipeyskeyk said: fede said: tekel açacaksın gibi duruyo ahahahahhaahaha yüzyılın postunu atan kim fee dee atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fede said: tekel açacaksın gibi duruyo asfhasufhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 web tasarımcılığı yaptıysan IT mantıklı. php vs vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 benelde IT ninde boş vakti bol oluyor. 2-3 tane tanıyorum bütüngün sc2 mw2 oynuyorlar. sonra bi anda yogunlaşıyor 2 gün sabahlıyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kozalak said: web tasarımcılığı yaptıysan IT mantıklı. php vs vs .. komşum var web tasarım marketing falanla uğrasıyor, evden calısıyor güzel de mayış kazanıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Dün bi firmaya başvurdum. muhtemelen başlıcam. ama iş çok uzak evime :( ben göztepedeyim, İş etiler civarlarında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Çok mu uzak? Her gün Büyükçekmece'den Çamlıca'ya giden insanlar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 oha abi çekmeceden çamlıcaya nasıl gidiyor hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 45 km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ahaah fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ben okul için izmirden manisaya gidiyorum hergün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bayan iç çamaşırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Bilge adama hoca falan olsana ne kasıyorsun,kadıköye gidersin maksimum üstüne özel ders verirsin freelance takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bilge adam her önüne geleni öğretmen yapıyormu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 netron'u da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Adam her önüne gelen değilki,bilgisayar mühendisi,web tasarımı bilgisi var,deneyimi var zaten öyle yüksek maaş da vermezler ama boş vakti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar