El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Ya bende aynı beleşe yapıyodum da ne biliyim böyle bişey olunca bi kandırılıyomuş havasına girdim. Keşke hiç tıklamasaydım o terms'e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 adam zaten yardım yapıyormuş reklam yapmış o yardım parası ile iyi kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Loxias said: hatta gavurlara para kazandırdığınız için allah belanızı da verebilir sdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 http://www.google.com/intl/tr/landing/thankyou/2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 656355 trees donated diyor lan oha. doğruysa yeni bir ormanımız var arkadaşlar hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yuh size! kurom yükletmek için şey yapmışlar lavuklar abi size bi acı gerçek; kurom gerçekten kötü ve caktırmadan fena ram sömürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 gani gani ram var, somursun yigidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olmayan var işte 512 mb ddr ramle şu turuncu sayfaya giriyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olay zaten çaktırmadan ram sömürmesi. diğerlerinin hepsi kağnı motoru gibi çalıştığı için, chrome'da kalmaya karar verdim 1 ay kadar önce. çok net bir sayfa açma süresi farkı var diğerleri ile arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kağnı motoru nedir ayrıca? resmen icat çıkartmışım bir cümlede. aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kagni motoru = okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Boşta kalan RAM'in faydası ne ben onu anlamıyom. Az mı enerji çekiyo yiğidim, elantirik faturasından mı tasarruf edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 benim gibi zilyon tane tab açan insanlar için ii bir uygulama, umarım bağış yapıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 1083518 tree donated diyor. google'a e-mail atıp sormak istiyordum "gerçekten donate mi edeceksiniz" diye de, yok sanırım öyle bir iletişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 yok, agaclari yiceklermis oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 siz tab açsanızda açmasanızda belli bi bütçe ayrılmıştır, zamanı gelince bagıslanır kasmayın tab açcam iyi bişi yapıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben sayaç olarak kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Biz şimdi donör mü oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 nereye dikecekler bu ağaçları ama? Afrika falansa uğraşırım yoksa baane Amerikanın ağacından falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar