fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 beyler puzzlelar sıcak, adam fazla uzaklaşmış olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 fedeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bu baslik trolleniyomu ona gore ciddi yazicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 biz ciddiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 troll mü? troll ne ararla patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 trolleyen yok ama trollendigini sanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bkz: internet bağımlılığı bkz: teknoloji bağımlılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Serin hikaye birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 postum varmıydı bilmiyorumda garantiye almak lazım. epic thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 marvlothu nasıl bilirdiniz iyi bilirdik adam ölmüş topic kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Marveloth said: Kendimi umutsuz hissediyorum. Icimde garip, kötü, tatsiz bu duygu var. Günümün büyük bir kismini pek cok insan gibi internet basinda geciriyorum ve bu beni mutsuz ediyo. Birazdan Facebook'tan logout olucam, msnimi kapaticam, paticigi kapaticam. Belki derslerime agirlik veririm, bitirmem gereken bir Puzzle'im var, baldirlarimi incitmesem kosuya filan giderdim. Kitap da okuyabilirim bilmiyorum. Öyle uzun zamandir internete bagimli yasiyorum ki... Umarim cok yakinda geri dönmem. Sizlerle vakit gecirmesi cok eglenceliydi. Hadi kapadim gözlerimi.(Kendimi intihar edicekmisim gibi oldu lan) bence teknolojiden uzaklaşmak çözüm değil. tek eksik olan disipline edilmiş bi yalam tarzı. bir internet firmasında çalıp akşam evime geldiimde 1-2saat de yine internete takılan biri olarak 3 günde bir 650 sayfalık fantastik roman bitiriyodum o da kitaba çok zaman ayırmadan. dışarda gezip, eğlenmeye barfa gidip, arkadaşlarla dışarı çıkıp, nişanlımla gezip bol bol sohbet edip bir de telefonla konuşup hala internetten aynı zamanda wow oynayıp HON da coşup bilgisayarda bir tomar şey yapıodum. ondan bundn uzaklaşmakçözüm değil. çözüm hayatını gününü saatlerini kategorilere ayırıp sıraya sokup kendisin disipline etmende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Topiği tam okumadım da, adam interneti bırakıp puzzle'a mı sarmış benim mi bi hatam var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 puzzl hariç doğru anlamışsın puzzle yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 benimde postum olsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ben aynısını yaptım mesela...Yaklaşık 1 yıl boyunca, TV yok,bilgisayar yok,internet yok... Yapılabilir yani zor birşey değil, ben de rahatsız oluyorum bilgisayara bu kadar bağımlı olmaya, birçok kez belki çok daha yaratıcı şeyler yapabilecekken alıykoyuyor,basite kaçıyoruz dur patiye bakiyim,dur şuna bakiyim diyerek... Ama mesela o zaman bilgisayara ihtiyacım da yoktu,zorunluluk değildi..Şu anda mümkün değil,çünkü bilgisayarla yapmam gereken şeyler var...Ama ben de oyun oynamayı,gereksiz vakit harcamayı kestim...Bugün puzzle'la başlarsın-ki gayet güzel birşey bence- yarın daha başka bir aktivite olur çünkü kendini zorluyorsun başka şeyler yapmaya... Kendi çemberinden çıkabildiği zaman yaratıcı hale geliyor insan,hergünü ilginç kılan şey de o zaten,yoksa robot gibi yaşayıp duruyoruz... Bunu yapamamanın önündeki en büyük engel ise "birşeyler kaçırır mıyım" kaygısı, televizyon olsun,internet olsun,veya oyun bile olabilir... Merak etmeyin hiçbirşey kaçmıyor,neredeyse televizyon bile izlemiyorum artık pek fazla maçlar dışında,hiçbirşeyi de kaçırmadığımı farkettim..Haberlere bakın hergün hemen hemen aynı,televizyon zaten boş,internet deseniz yine boş,hiçbirşey kaçmıyor... Tamamen otomatik olarak,zihin boş kaldığı için,onu doldurmamız bu yaptıklarımız,çünkü televizyon,bilgisayar vs bunlar zihni bastıran şeyler..Birşey yapmadan durduğumuz zaman aslında sıkılan biz değil zihnimiz,hep birşeyler yapma,hep boşluğu düşünceyle,uğraşla doldurma peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Bundan sonra kardesimsin sotto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar