LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iğrenç espiri vs iğrenç espiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 LucifeL said: iğrenç espiri vs iğrenç espiri. bişeyler yazacaktım istek kalmadı::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bana amca diyen hastam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 doktormusun anlamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 diş hekimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bana hastayım diyen kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 paticige indirim varmı varsa geliiym bende dişlik bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dişçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nomsaR said: bana hastayım diyen kızlar varbana gelen kızlar sorunlu lan o zaman,hep,ah,uh yeah diyorlar daasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Lyvanna_Dolores said: bu topikten yaptığım hesaplara göre evde kaldım yalnız değilsin ehuhe 12 gün sonra 30dan gün alıcam , hala okuyoruz anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 1890 ne güzel bi yıldı lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 veteriner hekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 AĞBİ NE DEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 synthesizer said: FromTheHell said: dylanN said: Abi bence gecko'ya liseli denmesin ya.mesela çocuga kaç doğumlusun diyorum 2002 diyor,2002'de insan mı doğar yahu,olsa olsa 2002 model araba olur.Bu doğum olayları 90'lar da bitmeliydi ya. twit böyle bi olay daha olduydu dimi ya? twitterdan espri çalarken busted olmuştu hatta resmi ben eklemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 synthesizer said: her thread exit to sundayahahaha bu espri ziyan olmuş ama üzülme ben farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lan gecko geçen sene lisede değilmiydin sen? nası 90lısın? 92li olman lazım en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 pogodi said: ben de 90lıyım bana kimse abi demiyo.abi yaşlanmışsın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ayy çok şeker bu kedi len:))...bu arada evet bende hatırlıyorum o çalıntı espiriyi,hatta oha nasıl bulmuşlar helal olsun demiştim,yani çalıntı olduğunu bulana helal olsun demiştim,karla alakalıydı galiba:) Longshanks said: synthesizer said: FromTheHell said: dylanN said: Abi bence gecko'ya liseli denmesin ya.mesela çocuga kaç doğumlusun diyorum 2002 diyor,2002'de insan mı doğar yahu,olsa olsa 2002 model araba olur.Bu doğum olayları 90'lar da bitmeliydi ya. twit böyle bi olay daha olduydu dimi ya? twitterdan espri çalarken busted olmuştu hatta resmi ben eklemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zeper nbr nsl gdyo? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 87'liyim, hala cluba girerken, lotto oynarken, icki alirken kimlik soruyolar. Bazen iltifat kabuledin filan diyolar. güzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sakal bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hahaha:)) synthesizer said: her thread exit to sunday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iyidir escape senden nbr???:)) işte koşturuyoruz forum falan:D...sınava çalışmam lazım ama şu topic bitirdi beni ya,,,sayfalarda okudukça dur bir gerisinde ne varmış diye diye, 1 saattir burdayım:D escape said: zeper nbr nsl gdyo? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 evet 89'lu ve 90'lı arasında dağlaaaarr kadar fark var harbi:) Xenocide said: ben 89'luyum, liseli tag'ine hiç sahip olmadım. oradaki o "8" varya, herşeyi o sağlıyor aga. $19.99'ın ucuz, $20 nin pahalı olması gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 zeper said: iyidir escape senden nbr???:)) işte koşturuyoruz forum falan:D...sınava çalışmam lazım ama şu topic bitirdi beni ya,,,sayfalarda okudukça dur bir gerisinde ne varmış diye diye, 1 saattir burdayım:D escape said: zeper nbr nsl gdyo? :) valla ben frenliyorm kendimi. günde en fazla 2 saat zaten bilindik saçma sapan şeyler işte birbirlerine bok atıyolar hep başka bişi yok zeper boşver :):):9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar