dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 elini dikip maiden varken zaten sistemi kapatıyorsun.. kolun ağrımadımı çekerken dediklerinde ya ben sahneye bakıyordum arada zıplamış ya da dağı taşı çekmiş olabilrim diyorsun. adamların öle bi transa sokma etkisi var be. maiden olm. adamların suratlarını en küçük detaylarına varınca ezberlemişim zaten çocukluktan beri! bi de orada görünce bildiğin kendimden geçtim ya. zaten bi süre inanamadım böle. boş boş baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Duyanda rock konserine gittiğinizi sanacak metal bu herhalde pogo headbang cozutma olacak kıl mısınız arkadşım.Hele yukarda adam arch enenmy konserinde rahatsız olduk kaçtı diyor iyice komik durumuna düşüyorsunuz.Arkadaşım yok öyle sakin bir ortam kız arkadaşınla gitme ben gitmiyorum çünkü orada çozutacam çozutacaklar.Pogo yapmış değilim cüssemden dolayı ancak tool konserinde tek başıma pogoyu bitirdim sinirlenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi haftadır iron maiden dinleyemiyorum ben nasıl bir hata yaptım abiler maiden gelsin böbreğimi satar giderim diyordum gidemedim bana yazıklar olsun be çok pişmanım çok efkarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yahu size ne. isteyen istediğini yapar. adam kolları bağlayıp cool metalci takilmak isterse de kimse bişi diyemez. azıtmak isteyen de çevresindekileri rahatsız ediyorsa gidip başka yerde azıtmalı. budur kuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 O çocukların üstündeki iron maiden tişörtleri 4yıl sonra cam silme bezi olarak kullanılcak olması veya en iyi ihtimalle evde yatarken giyilcek olması.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ben kızın birine feci dirsek geçirdim. Zıplarken kolumun altına girmiş haberim yok:P kolumu indirince kızın kafaya sağlam geçirmiş oldum. Bunu okursa bir daha özür dilerim benim kolum hala ağrıyor çünkü. Yazık oldu kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 barbu said: yahu size ne. isteyen istediğini yapar. adam kolları bağlayıp cool metalci takilmak isterse de kimse bişi diyemez. azıtmak isteyen de çevresindekileri rahatsız ediyorsa gidip başka yerde azıtmalı. budur kuralı. ben çevremdekilere sevgi ve saygı çerçevesinde azıtıyorum ve azıtıcam. arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 maiden çıkınca öyle bir donakaldım ki, civardan görenler kesin "bu mal neden hareketsiz duruyor" demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Dartanian said: O çocukların üstündeki iron maiden tişörtleri 4yıl sonra cam silme bezi olarak kullanılcak olması veya en iyi ihtimalle evde yatarken giyilcek olması.... ahah aynen, tüm iced earth slayer iron maiden tshirtleri pijama olarak kullanılıyor bendeniz tarafından. ergen hevesi işte. bu arada konserin temmuzda olduğunu sanan bi arkım daha varmış, yalnız değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kışın slayer uzun kollu tişörtüm, yazın ise jackass yazan kısa kollu tişörtümü kullanıyorum ben de sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bide cradle of filth kapşonlusu var bende pamuklu pamuklu böyle sıcacık lan o gruba noldu hakketen böğürmekten ölmüşlerdir heralde artık. veya o kadar satanist matanist takılmaktan çarpılmışlardır sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Dartanian said: O çocukların üstündeki iron maiden tişörtleri 4yıl sonra cam silme bezi olarak kullanılcak olması veya en iyi ihtimalle evde yatarken giyilcek olması.... girişte ya da içeride tshirt almadım diye pişmanım biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bunlar yine iyi be. bu tarzı dinlemeyip de castin bibır tshirtleri mi giysinler. gerçi yeni nesil öyle sanırım bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 senko said: bide cradle of filth kapşonlusu var bende pamuklu pamuklu böyle sıcacık lan o gruba noldu hakketen böğürmekten ölmüşlerdir heralde artık. veya o kadar satanist matanist takılmaktan çarpılmışlardır sdfsdf Bi ara Dani Filth'e bişey oldu artık şarkı söyleyemicek demişlerdi gırtlak kanseri mi ne sdsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yeni albüm bile yaptı cof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 cof emo metalci oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 slipknot pogosunda 110 kiloluk bir arkadaşımıza bir kız daldı, ben pogoyu falan bıraktım yerlere yattım gülmekten. nasıl bir gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: Dartanian said: O çocukların üstündeki iron maiden tişörtleri 4yıl sonra cam silme bezi olarak kullanılcak olması veya en iyi ihtimalle evde yatarken giyilcek olması.... girişte ya da içeride tshirt almadım diye pişmanım biliyor musun? içerde min 50 tl filandı t-shirtler. geçirgen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 NolaxThensbane said: Duyanda rock konserine gittiğinizi sanacak metal bu herhalde pogo headbang cozutma olacak kıl mısınız arkadşım.Hele yukarda adam arch enenmy konserinde rahatsız olduk kaçtı diyor iyice komik durumuna düşüyorsunuz.Arkadaşım yok öyle sakin bir ortam kız arkadaşınla gitme ben gitmiyorum çünkü orada çozutacam çozutacaklar.Pogo yapmış değilim cüssemden dolayı ancak tool konserinde tek başıma pogoyu bitirdim sinirlenip. Kiz arkadasimla gitme ne demek ? Abi benim kiz arkadasimda Iron Maiden dinliyo. Dinlemesede sirf benim icin geliyo izlemeye. Iki sonispherea da gittik beraber. Metallicayada gittik. Motorhead dinlemeye Rock and Coke a da gidicez(yane ben dinlicem oda travis felan dinlicek). Illa sopayla mi gelicem ben konsere. Coluk cocuk mu dovucem? Ne demek yok ole sakin ortam. Ben demiyorum ki hic kimse pogo yapmasin. Isteyen yapsin banane. Dibini dovduren adamda var dunyada. Sirf o yapiyo diye bende mi Huseyine Osmana goz kirpcam? Ben diyorum ki pogo yapana ben nasil mal demiyorsam sende benim gibi dinleyene diyemessin. Ayrica ben rahatsiz oluyosam zittir git baska yere yap derim. Kiz arkadasimada carparsan alir body slam yapar kenara koyarim. Kiz arkadasim serdar ortac dinlemiyo iyi muzik dinliyo diye hapislerde mi curucem? http://i190.photobucket.com/albums/z229/glamisrnr/1300128366351-1.gif?t=1300229853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Çok güzel konserdi. Iron Maiden'ı da canlı izlemiş olduk. Organizasyon gayet güzeldi. 6-7 gibi girdik. Her şey zamanında başladı. Su, yemek beni pek ilgilendirmiyor, zaten böyle organizasyonlarda hiç bir şey yemem. Sahne önü rahatça girdik, rahatça çıktık. Iron Maiden'ın neden efsane bir gurup olduğunu da bir kez daha görmüş oldum kendi gözlerimle. Bir sonraki albümlerinde birkaç efsane şarkı bekliyoruz ama, final frontier'ı pek beyenmemiştim. Bir de Mcbrain bagetim oldu şansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şu kız süperdi, babasının omuzlarında. nerede ne yapacığını filanda biliodu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hala pogo yapıp eğlenen beyinsizler var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şimdi aklıma geldi, iron maiden'da bir şarkının sonunda bruce bir şeya kızdı galiba, neydi o ışıkla ilgili falan bir sorun mu çıktı ? yukarıya doğru hareketler falan yaptı, şarkı bitince yana doğru koştu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya pogo cirkin birsey ona bise demiyorum fakat metal konserine gidip yapmasinnar diyip uzerine yapana ergen falan demek baya sacma lan. sanane organim sanane? Istersem sicar alnima surerim. Ben nefret ediyorum bak pogodan. Ben turk halk danslarindanda nefret ediyorum ama yapmasinlar demiyorum. ayyyyyyy nikidir sicmeeeeaaa dimi? Gerizekalilar. Al vip biletini git yukarida izle o zaman. POGO BASLARSA IKI ADIM GOTUNU KENARA KAYDIRIRSIN BITINCE IKI ADIM GELIRSIN. Uzerinden konusmak bile sacma. Ben tek basimaydim konserde bir arkadasim vardi. Onumde arkamda 2 metrelik bosluk biraktilar rahat rahat kimseye vurmadan eglendim. Seven adama saygi duy cekil 2 adim bu kadar asit kural. pogo yapanlara gicik oluyorum yapmasinlar ne demek yeaaa bende sana gicik oluyorum yapmasin anan baban senin gibi seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Seni bulduğum yerde saçını çekip diz atıcam kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar