Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere 2011

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

elini dikip maiden varken zaten sistemi kapatıyorsun.. kolun ağrımadımı çekerken dediklerinde ya ben sahneye bakıyordum arada zıplamış ya da dağı taşı çekmiş olabilrim diyorsun.

adamların öle bi transa sokma etkisi var be.

maiden olm. adamların suratlarını en küçük detaylarına varınca ezberlemişim zaten çocukluktan beri! bi de orada görünce bildiğin kendimden geçtim ya. zaten bi süre inanamadım böle. boş boş baktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Duyanda rock konserine gittiğinizi sanacak metal bu herhalde pogo headbang cozutma olacak kıl mısınız arkadşım.Hele yukarda adam arch enenmy konserinde rahatsız olduk kaçtı diyor iyice komik durumuna düşüyorsunuz.Arkadaşım yok öyle sakin bir ortam kız arkadaşınla gitme ben gitmiyorum çünkü orada çozutacam çozutacaklar.Pogo yapmış değilim cüssemden dolayı ancak tool konserinde tek başıma pogoyu bitirdim sinirlenip.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

yahu size ne. isteyen istediğini yapar. adam kolları bağlayıp cool metalci takilmak isterse de kimse bişi diyemez. azıtmak isteyen de çevresindekileri rahatsız ediyorsa gidip başka yerde azıtmalı. budur kuralı.

ben çevremdekilere sevgi ve saygı çerçevesinde azıtıyorum ve azıtıcam. arz ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

O çocukların üstündeki iron maiden tişörtleri 4yıl sonra cam silme bezi olarak kullanılcak olması veya en iyi ihtimalle evde yatarken giyilcek olması....

ahah aynen, tüm iced earth slayer iron maiden tshirtleri pijama olarak kullanılıyor bendeniz tarafından.
ergen hevesi işte.

bu arada konserin temmuzda olduğunu sanan bi arkım daha varmış, yalnız değilmişim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bide cradle of filth kapşonlusu var bende pamuklu pamuklu böyle sıcacık

lan o gruba noldu hakketen böğürmekten ölmüşlerdir heralde artık. veya o kadar satanist matanist takılmaktan çarpılmışlardır sdfsdf

Bi ara Dani Filth'e bişey oldu artık şarkı söyleyemicek demişlerdi gırtlak kanseri mi ne sdsafaf
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Duyanda rock konserine gittiğinizi sanacak metal bu herhalde pogo headbang cozutma olacak kıl mısınız arkadşım.Hele yukarda adam arch enenmy konserinde rahatsız olduk kaçtı diyor iyice komik durumuna düşüyorsunuz.Arkadaşım yok öyle sakin bir ortam kız arkadaşınla gitme ben gitmiyorum çünkü orada çozutacam çozutacaklar.Pogo yapmış değilim cüssemden dolayı ancak tool konserinde tek başıma pogoyu bitirdim sinirlenip.

Kiz arkadasimla gitme ne demek ?
Abi benim kiz arkadasimda Iron Maiden dinliyo. Dinlemesede sirf benim icin geliyo izlemeye. Iki sonispherea da gittik beraber. Metallicayada gittik. Motorhead dinlemeye Rock and Coke a da gidicez(yane ben dinlicem oda travis felan dinlicek).
Illa sopayla mi gelicem ben konsere. Coluk cocuk mu dovucem?
Ne demek yok ole sakin ortam. Ben demiyorum ki hic kimse pogo yapmasin. Isteyen yapsin banane. Dibini dovduren adamda var dunyada. Sirf o yapiyo diye bende mi Huseyine Osmana goz kirpcam?
Ben diyorum ki pogo yapana ben nasil mal demiyorsam sende benim gibi dinleyene diyemessin. Ayrica ben rahatsiz oluyosam zittir git baska yere yap derim. Kiz arkadasimada carparsan alir body slam yapar kenara koyarim.
Kiz arkadasim serdar ortac dinlemiyo iyi muzik dinliyo diye hapislerde mi curucem?

http://i190.photobucket.com/albums/z229/glamisrnr/1300128366351-1.gif?t=1300229853
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel konserdi. Iron Maiden'ı da canlı izlemiş olduk. Organizasyon gayet güzeldi. 6-7 gibi girdik. Her şey zamanında başladı. Su, yemek beni pek ilgilendirmiyor, zaten böyle organizasyonlarda hiç bir şey yemem. Sahne önü rahatça girdik, rahatça çıktık.

Iron Maiden'ın neden efsane bir gurup olduğunu da bir kez daha görmüş oldum kendi gözlerimle. Bir sonraki albümlerinde birkaç efsane şarkı bekliyoruz ama, final frontier'ı pek beyenmemiştim.

Bir de Mcbrain bagetim oldu şansa bak.
Sosyal ağlarda paylaş

ya pogo cirkin birsey ona bise demiyorum fakat metal konserine gidip yapmasinnar diyip uzerine yapana ergen falan demek baya sacma lan.

sanane organim sanane? Istersem sicar alnima surerim.

Ben nefret ediyorum bak pogodan. Ben turk halk danslarindanda nefret ediyorum ama yapmasinlar demiyorum.

ayyyyyyy nikidir sicmeeeeaaa dimi? Gerizekalilar. Al vip biletini git yukarida izle o zaman.

POGO BASLARSA IKI ADIM GOTUNU KENARA KAYDIRIRSIN BITINCE IKI ADIM GELIRSIN.

Uzerinden konusmak bile sacma. Ben tek basimaydim konserde bir arkadasim vardi. Onumde arkamda 2 metrelik bosluk biraktilar rahat rahat kimseye vurmadan eglendim.

Seven adama saygi duy cekil 2 adim bu kadar asit kural.
pogo yapanlara gicik oluyorum yapmasinlar ne demek yeaaa

bende sana gicik oluyorum yapmasin anan baban senin gibi seyler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...