BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi insan neden vazgeçer? hgagaadhsuadhuashdsudhasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben davetiye aradım bulamadım gitmedim valla bu aralar çok masrafım var diye ve yani iron maiden baya sevdiğim bi gruptur eminim görebilecem bir şekilde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yalnz said: Forumda bazı insanlar hayatı ya saç baş dağıtmak ya da kestane kızartmak seçenekleri arasında algılıyor zaa xdxd boldu unutmuşum zaaa xdxd 30 yaş zaa sendrom zaa xd bi git çay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ama kusura bakmayın da bildiğin en aşa 20 yaş sınırı filan olması lazım bu konserlerde. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 slipknot'ın bu gruplarla çıkması baya yanlış ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Maiden resmen ağzıma sıçtın. O nasıl bir performans, yeryüzünde allahı görmüş oldum sayenizde. Bir iki aksaklık dışında kusursuzdular. Yeni şarkıları da baştan sona ezberlediğim için sıkıntı çekmedim. Kimi zaman 5 saniye ara vermem gerekti şarkı söylemeye, zira 3-5 kere bayılır gibi oldum. Ulan bir de çevremde benden başka nakarat harici şarkılara eşlik eden yoktu. Nasıl böğürüyorsam öndeki eleman birader sessiz ol az deyince karşılıklı güzelce küfürleştik ama netice kazanan taraf oldum, bastı gitti başka yere. Son olarak omzuna paso sevgilisini alan dangalak. İnşallah bel fıtığından geberirsin, boynuzlanırsın. Ama kızın kafaya iyi çaktım çakmağı, canıma değsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çok ayıptor söylemesi, 1997'de hollanda'da 80.000 kişilik metal festivaline gittim (dynamo open air). kimseyi o kızı sırtına aldı, öbürü terledi, o böğürdü, öteki sağa sola devindi diye kavga ederken görmedim arkadaş. 7-77 metalciler, black metalinden hardcore'una kadar her türlü sub-genre, üstelik de yani kafalar onbir milyonken güzelce geçinip gittiler tam 3 gün gözlerimin önünde. nasıl oluyor da oluyor? bunun üstüne düşünmenizi isterdim ben şahsen. ve evet, "ben 6 yaşımdan beri metal dinliyorum ulan" :P *kıl* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 adamlar eğlenmesini biliyor, normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 @Bonepart buyur abi en rahatı bu bence. http://www.youtube.com/watch?v=s0gh1AIBpMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 geçti gitti mi lan bu sonisphere temmuz ağustosta olcak fln sanıyordum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 abi maidenda elimi havaya kaldırdığımda göremiyomuş diye indir diyen oldu arkadan daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Emaleth said: çok ayıptor söylemesi, 1997'de hollanda'da 80.000 kişilik metal festivaline gittim (dynamo open air). kimseyi o kızı sırtına aldı, öbürü terledi, o böğürdü, öteki sağa sola devindi diye kavga ederken görmedim arkadaş. 7-77 metalciler, black metalinden hardcore'una kadar her türlü sub-genre, üstelik de yani kafalar onbir milyonken güzelce geçinip gittiler tam 3 gün gözlerimin önünde. nasıl oluyor da oluyor? bunun üstüne düşünmenizi isterdim ben şahsen. ve evet, "ben 6 yaşımdan beri metal dinliyorum ulan" :P *kıl* emaye yenge anamadigin mevzu su ben insannar pogo yapmasin felanda deilim bazi arkadaslar pogo yapmamislar salak bunlar felan dedi ona kiziyorum sevmiyorum ben benim eglencem bu ben arkadan oturarak izlerim pasa pasa pogo yapcak adamda benim cevremde yapmasin gitsin onde mosh pitte yapsin yoksa banane ayrica slipdon gotum gibi grup bence elenmedim ben zorla mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://kultur.sol.org.tr/haberler/sonisphere-festivalinde-ogb-teroru-861 oha yalnız nası bu kadar rahat adam dövebilmişler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kimse kimseye poga yaptırmıyor abi sen olayı anlamamışsın daha... ortama ayak uydurmak derdimiz, bizde sevmiorz poga filan. adam gibi konser izlemek istiyorum ama onuda kolları bağlayıp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ala ala kicindan anlamayin lafi diyoruz ki kimse kimseye mal odun diyemez ben amudda izlemek istiyosam ole izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Geçen sonisphere'i hatırlıyorum, pogo olunca hemen müdahele ediyorlardı sahne önü ile saha içi arasında kalan kısımda, müdahele etmeseler boku çıkıyor çünkü işin, insanlar rahatsız oluyor. kaç kez ayaklarıma bastı arkada zıplayanlar, götten bacaktan işler afedersin, hea devil horn yapıyosun da o kol niye yarım saattir havada indir kaldır arada sırada yap aga? meşe dalı gibi 30 dakika bir kol havada kalır mı? Arkada insan var. Herifler oraya gelmiş sanki senin için mal herif, adamlar parasını alıp çalıyor orda sen kalkmışsın o adama belki görür diye devil horn yapıyosun... Kaç kez omuz yiyip şaftım kaydı geçen senenin unirock'ında oldu bu misal, arch enemy'de kule önünde (aynı kule bu konserde de var) 100 metre çaplı pogo yaptılar, kenara itildik ses çıkarmadık baktık 17 yaşındaki veletler uça uça üstümüze geliyo çarpıyo falan, geçtik en arkaya bıraktık konseri tuvalet önündeki alanda bira içiyoruz. Hayır bunları veletler yapsa neyse, bildiğin 30 yaşında herifler lan böyle yarım metre saçlarıyla headbang yapıyo ağzına mağzına giriyor töbe yarabbi. Yapmasan g.tünde kurt çıkacak, napıyosun olm senin bu yaptığını ibadette aşırıya kaçan mensuplar yapmıyo lan. Amacın ne hayır amacın ne ya. Harbi hiıdbengin amacı ne la? pogonun amacı ne? uslu uslu dinlesek adamın gitarını en fazla devil horn çaksak, insanları rahatsız etmesek falan... En fazla eyır gitar yapsanız falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Valla sahnede slayer olacak, slipknot olacak; ondan sonra tepinen adamlara bunlar neden tepiniyor diyeceksin? elitist metalciler sizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 headbang ve pogo yapmıyorsan orda işin ne abi. Millet çıldırmaya gidiyor konser işte. Heavy metal konseri en güzel tarafını aldın attın. Savaş alanı gibi olması lazım oranın hele birde Maiden abi grup bile sahnede duramıyor o enerjiyle izleyici nasıl yerinde dursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Benim etrafımda iki grup vardı pogo yapan. Birinde yabancı insan hayvanları yapıyordu, çarpışmak içlerinde kalmış heralde. Diğerinde ortaokul-liseliler vardı, çok üstümüze çıkarlarsa kaldırıp içlerine geri atıyoduk çok sorun olmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Buddha said: headbang ve pogo yapmıyorsan orda işin ne abi. Millet çıldırmaya gidiyor konser işte. Heavy metal konseri en güzel tarafını aldın attın. Savaş alanı gibi olması lazım oranın hele birde Maiden abi grup bile sahnede duramıyor o enerjiyle izleyici nasıl yerinde dursun :) abi orda isin ne nasil bi yaklasim ki ben dinlemeye izlemeye gitmisim 5 sene amerikan futbolu oynadim illa aralarina chop block yapip ikisini ucunun bacagaini mi kiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bokunu çıkartmamak şartıyla herşey makuldür. En önde mesela bi adam vardı herif el kaldırmıyo kafa sallamıyo zıplamıyo şarkı söylemiyo. Ulan dedim yer kaplıyon git bari arkadan izle mezevenk. Ben saçlar uzunken önlere yardırıp kafa sallıyodum. Şimdi yaş geçti biraz ama saç olmadığından daha sakin davranıyorum zıplıyom falan :D Bu arada cep telefonlarına çakiyim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 samaella said: Bu arada cep telefonlarına çakiyim cidden cep'le paso kayıt yaptım.. sorri.. -_-' ama maiden bu. bi daha gelir mi belli olmaz. arada izleyip göz yaşları dökerim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Buddha said: headbang ve pogo yapmıyorsan orda işin ne abi. hohoy karametalcime benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sana serbest patron :P Yok abi sürekli havada telefonlar adamlar konserin tadını çıkaramıyo ben deli oluyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/260504_10150211570120939_195334510938_7221388_5613244_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/255657_10150211569685939_195334510938_7221378_6260920_n.jpg bu ne lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar