Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 son 60 bilet. ARKADAŞIM BANA ALMIŞ SAHNEÖNÜ MEMELERİMİ YALIYORUM ŞU AN AHEHAHAESDGJSDSDM SADGOFDSHKDF FYİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 FUUUU. gitmiş gene biletler. sahne önü de çok para ya. veremem o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 karaborsa normal biletler kaç paraya gidiyor. bilen var mı? sahne önü kadar olcaksa uğraşmayalım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 karaborsa normal biletle biletixin sahneönü bileti arasında 50 tele fark var şu anda. 250'e çıktı karaborsa fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ya bi konsere de o kadar para verilmez. ama iron maiden. OFFFF. neden her işi son ana bırakıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben de baya düşündüm almak için nedense. herhalde mekanın azizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 denizcim bak önceki sayfada ne demişim; Xenocide said: bi de gıcık olduğum bi şey var, diyom mesela arkadaşa "konsere geliyon mu" "abi yok ya küçükçiftlikte. :/" diyor adam. ULAN BAŞKA ALTERNATİFİN Mİ VAR HAYVANADAM? IRON MAIDEN GELİYOR SEN küçükçiftlik park hmpf :/ DİYOSUN FÜFĞFÜFĞROWPSŞDLLŞŞLŞ:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bilet lazım çevrenizde normal bilet satan varsa bana ulaşınız lütfen. sahne önü fiyatına yükselmemiş normal biletlerden bahsediyorum tabi. azcık ekleme makuldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sahibinden.com da var satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 valla onu gördüm de garip geldi. satilmiştir çoktan diye düşünüyorum. üyeliğim yok. mesaj atamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Xenocide said: denizcim bak önceki sayfada ne demişim; Xenocide said: bi de gıcık olduğum bi şey var, diyom mesela arkadaşa "konsere geliyon mu" "abi yok ya küçükçiftlikte. :/" diyor adam. ULAN BAŞKA ALTERNATİFİN Mİ VAR HAYVANADAM? IRON MAIDEN GELİYOR SEN küçükçiftlik park hmpf :/ DİYOSUN FÜFĞFÜFĞROWPSŞDLLŞŞLŞ:: sercan hmpf :/ dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 / ağzını yamultur yaparım!1 @barbu, ben sahibinden.com dan aldım, gerçi 200'e aldım ama olsun aldım sdfkgj bi sor sen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 slipknot 2009'dan beri konser vermiyormuş. Paul'un ölümünden beri. ve sonisphere turnesine de bizden iki gün önce yunanistan konseri ile başlayacaklar. setlist yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hergün bakıyodum bi dün bakmadım biletixe gg oldum ya öfff şakamı bunlar ya. Bittiyse bitti de kapat gitsin eventi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bildiğin bilet bulamadım be, yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Biletler gene satışa çıkmış. ayakta platform diye birşey yapmışlar sahne önünün solunda tam. 190tl + 4tl de işlem bedeli 194tl ye geliyor. bitmeden kapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 program belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 AND THE RAIN WILL KILL US ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 oh yeah ayakta platformdan kaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hala gitmek isteyen varsa normal ayakta biletimi 400 e veririm asdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 said: 742617000027 (sic) Eyeless Wait and Bleed The Blister Exists Liberate Before I Forget Pulse Of The Maggots Disasterpiece Psychosocial The Heretic Anthem Duality Spit It Out People = Shit Surfacing 'Til We Die purity yok :( ilk ve son şarkı banttan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 HAZIRMIYIZ GENÇLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 orda olan varsa bi ortam raporu geçsin. yine son anda bitim kanlandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kapıda sıra var. çok geç kalmayın denildi 30dk sürer içeri giriş diye tahmin ediliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 inflames kaçta çıkıcak abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar