Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere 2011

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

puahahaha doğru söze ne denir :D

ama iron maiden diyoruz burada. babalar geliyor en sonunda. elbette stadyum konseri olsa daha iyi olurdu orası ayrı ama ne olursa olsun scream for the istanbul! muhtemelen bu ilk ve son gelişleri olacak. (bir önceki konser sayılmaz orada bruce ve adrian yoktu) :D yanında alice cooper da var, diğerlerini geç zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Taa Antalya'dan konsere gelmeyi düşünüyorum fakat değer mi bilmiyorum. İron Maiden izlemeden ölmek istemiyorum. Bir daha ne zaman izleyeceksin adamları ? Youtube dan konser yerini görmek istedim: Şu konserden biraz bilgi sahibi oldum. Dönme dolap fln.. Yalnız konser alanının eni bu kadar darsa; normal sahne bileti alanlar 1 km uzaklıktan mı izleyecek merak ettim ?
http://www.youtube.com/watch?v=lHReetdotdw&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bu sene inonude mi yapilacak konser yine? gecen sene calismistim, eger orada olucaksa ve calismayi dusunecek insan varsa aramizda: CALISMAYIN! :D para konusunda supheli bir firmaydi odeme yaptilar evet fakat, yapmadigim amelelik kalmadi konserde. fakat konseri izleyecek zamaniniz oluyor bol bol. kizlar calismak icin basvurabilir, genel olarak bi bok yapmiyorlar, erkekler hayvan gibi calisiyor fakat :P
Sosyal ağlarda paylaş

FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

FESTİVALDEN ÖNCE STAJIM BAŞLIYO GİDEMİCEM ALLAH KARETSİN FML
Sosyal ağlarda paylaş

Maçka küçük çiftlik park'da yapılması bir kere çok kötü,lunaparkta konser,alan dar,çadır alanları sıkışık.

Zaten Maiden,In Flames,Mastodon geliyor garanti yığılma olacak önce ki organizasyonlardan daha kalabalık olacağı kesin.O tuvaletler kalabalığa yeterli olmayacak seyyar tuvaletleri yığmak zorundalar alanı iyice daraltacaklar,daha bunun bira,sigara standları var.

Unirock'ta o kadar kalabalık olmamasına rağmen bir yığın sorun olmuştu,şimdi baya problem yaşanacak gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...