Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 paticik bayrağıda asalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 samaella said: puahahaha doğru söze ne denir :D ama iron maiden diyoruz burada. babalar geliyor en sonunda. elbette stadyum konseri olsa daha iyi olurdu orası ayrı ama ne olursa olsun scream for the istanbul! muhtemelen bu ilk ve son gelişleri olacak. (bir önceki konser sayılmaz orada bruce ve adrian yoktu) :D yanında alice cooper da var, diğerlerini geç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Manowar ın bateristi ölmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ah be scott. hödükdü mödükdü ama severdim kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 beler aldınız mı bıletleri üff pogoculara karışmak istemiorm ama gitmem lazım. napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ben ve bir arkadaş aldık bugün bilet. fakir bileti ama normal kısımdan aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Suark said: beler aldınız mı bıletleri üff pogoculara karışmak istemiorm ama gitmem lazım. napsam ki al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kimi görsem pogoculara bulaşmak istemiyorum diyo galiba pogocu filan olmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 geçen sonispherede ayıptır söylemesi saha içinden sahne önüne güvenlik sayesinde geçtiğimizde böyle 10 15 kanı kaynayan genç manowar sırasında daire çizerek zıplıyolardı. dedim pogodan habersiz pogo yapmayan gençlerle aynı yerdeyim everything went better than expected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sonisphere'de pogo saçma evt ama slipknot gibi hayvani bir grup var pogo olmazsa içim yanar, istemeyen moshpit'ten kaçsın ztn görevliler zorla insanları moshpite atmıyorlar. nedir bu korku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 uk konserine gelen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 alıcam ben de bugün yarın, muhtemelen sahne önü almam saha içi daha cazip geliyor küçükçiftlik parkda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sahne önüne bekleriz:) iron maiden ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Taa Antalya'dan konsere gelmeyi düşünüyorum fakat değer mi bilmiyorum. İron Maiden izlemeden ölmek istemiyorum. Bir daha ne zaman izleyeceksin adamları ? Youtube dan konser yerini görmek istedim: Şu konserden biraz bilgi sahibi oldum. Dönme dolap fln.. Yalnız konser alanının eni bu kadar darsa; normal sahne bileti alanlar 1 km uzaklıktan mı izleyecek merak ettim ? http://www.youtube.com/watch?v=lHReetdotdw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben o dönem konsere gidemeyeceğim için daha ilk gün aldığım bileti satıcam Pazar Alanına koydum kirlenmesin diye buralar... Linki vereyim ilgilenen olursa mesaj atar görüşürüz :) http://forum.paticik.com/read.php?27,5581559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 valla dün akşam iron maiden ın resmi sitesine tekrar girip baktım, yine rüya mı görüyorum yoksa gerçekten geliyorlar mı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 en son children of bodom konserine gittim küçükçiftlik parkta. kaldırmışlar oyuncakları düz konser alanı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 In Flames'in neden Maçka'ya geldiği belli oldu : http://www.youtube.com/watch?v=Wr9LZ1hAFpQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu sene inonude mi yapilacak konser yine? gecen sene calismistim, eger orada olucaksa ve calismayi dusunecek insan varsa aramizda: CALISMAYIN! :D para konusunda supheli bir firmaydi odeme yaptilar evet fakat, yapmadigim amelelik kalmadi konserde. fakat konseri izleyecek zamaniniz oluyor bol bol. kizlar calismak icin basvurabilir, genel olarak bi bok yapmiyorlar, erkekler hayvan gibi calisiyor fakat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 inönü arkasında ki küçük çiftlik parkta yapılcak bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hiç bir grubun trakclist'i belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Maiden şöyle bir şeyler yapar sanırım. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Frontier_World_Tour#Setlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU FESTİVALDEN ÖNCE STAJIM BAŞLIYO GİDEMİCEM ALLAH KARETSİN FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Maçka küçük çiftlik park'da yapılması bir kere çok kötü,lunaparkta konser,alan dar,çadır alanları sıkışık. Zaten Maiden,In Flames,Mastodon geliyor garanti yığılma olacak önce ki organizasyonlardan daha kalabalık olacağı kesin.O tuvaletler kalabalığa yeterli olmayacak seyyar tuvaletleri yığmak zorundalar alanı iyice daraltacaklar,daha bunun bira,sigara standları var. Unirock'ta o kadar kalabalık olmamasına rağmen bir yığın sorun olmuştu,şimdi baya problem yaşanacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 deep purple da bile en son 2 tane pisuvar kullanılmaz haldeydi. bu festivalde ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar