dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi maiden var.. siz hâlâ birdirbir oynayın bilmem ne yapın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adetimdir, hep bu vakitlerde yaz ayları için para biriktirir sahne önü abanırım konserlere. ama bu sefer param olsa gene sahne önü almayı 2-3 kere düşünürüm mekan küçük çiftlik parksa. sözde kapasite arttırımının kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum gelecek insan sayısına. sadece slipknot için gelecek lise tayfası bile evlere şenlik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dünya kadar grup tek gün (grup başına 45dk falan kalıcak heralde ve gecikmeleri saymıyorum bile), .ik kadar konser alanı ve maçkanın mantıksız eğimini giden bilir sahneden uzaklaştıkça rakım düşüyor, her gittiğimde beni hayal kırıklığına uğratmış küçükçiftlik park ve ilgili ses sistemi. üstüne bi de istedikleri mebla. afedersiniz de ayak üstü adam şaapıyolar, bu sene tam bi rezillik oldu sonisphere organizasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 -Deno- said: adetimdir, hep bu vakitlerde yaz ayları için para biriktirir sahne önü abanırım konserlere. ama bu sefer param olsa gene sahne önü almayı 2-3 kere düşünürüm mekan küçük çiftlik parksa. sözde kapasite arttırımının kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum gelecek insan sayısına. sadece slipknot için gelecek lise tayfası bile evlere şenlik yani. sen gelme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 dasaaa said: abi maiden var.. siz hâlâ birdirbir oynayın bilmem ne yapın.. var ama halk otobüsü mantığıyla festival organize edilmez, büyüğünden bir düğün salonun kiralasalar aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Zeppelin said: dünya kadar grup tek gün (grup başına 45dk falan kalıcak heralde ve gecikmeleri saymıyorum bile), .ik kadar konser alanı ve maçkanın mantıksız eğimini giden bilir sahneden uzaklaştıkça rakım düşüyor, her gittiğimde beni hayal kırıklığına uğratmış küçükçiftlik park ve ilgili ses sistemi. üstüne bi de istedikleri mebla. afedersiniz de ayak üstü adam şaapıyolar, bu sene tam bi rezillik oldu sonisphere organizasyonu. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 biletix'de ironmaiden'ın tüm sahne bilmemnesi ile gelecek diye yazıyor. Tamam da oraya o sahne sığacak mı? hahaha slipknot yıkar orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 facebook iron madien grubundaki wall'ı ağlama duvarı çeviren bir sürü insan var bakalım ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Dayman said: -Deno- said: adetimdir, hep bu vakitlerde yaz ayları için para biriktirir sahne önü abanırım konserlere. ama bu sefer param olsa gene sahne önü almayı 2-3 kere düşünürüm mekan küçük çiftlik parksa. sözde kapasite arttırımının kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum gelecek insan sayısına. sadece slipknot için gelecek lise tayfası bile evlere şenlik yani. sen gelme zaten. perdono ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Allah allah neden inönüde değil diyordum ki şimdi arkadaşla"stad yıkılmadan önce son bir maça gidelim" diye konuşurken dank etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ya esas sıkıntı şu, orada yan alanlar falan filan yok. Ben pogo yapmak istemiorm abi, yok yani ben gidip dinlicem 3-5 kişi kendimizce eğlenicez. Veletlerin tepinmesini çekemem, ee napıcam ben? Sahne önü var bide onun arkası var diyolar, ya hu ayarlasınlar bi tane stad zor mu ya hu o kadar. Şükrü saraçoğluna gidelim işte ne var bunda. Ya olmadı kuruçeşme arena var mis gibi, ne bileyim. Maiden olm bu, ölmeden bi görelim agaları diye heves ettik küçükçüftlik çıktı. ayrıca 16bin ne la lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 alla alla sessiz sedasiz ide blind guardian geliyomus yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Suark said: Ya esas sıkıntı şu, orada yan alanlar falan filan yok. Ben pogo yapmak istemiorm abi, yok yani ben gidip dinlicem 3-5 kişi kendimizce eğlenicez. Veletlerin tepinmesini çekemem, ee napıcam ben? Sahne önü var bide onun arkası var diyolar, ya hu ayarlasınlar bi tane stad zor mu ya hu o kadar. Şükrü saraçoğluna gidelim işte ne var bunda. Ya olmadı kuruçeşme arena var mis gibi, ne bileyim. Maiden olm bu, ölmeden bi görelim agaları diye heves ettik küçükçüftlik çıktı. ayrıca 16bin ne la lol. aziz başkanları sağolsun. marmara üni'nin mezuniyeti için bile izin vermiyorlar. Sezon başlarında da zemin hep rezil ama nasılsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 abi illa saracoglu olcak diye bisi yok ki kartal stadi war maltee stadi war saha dedigin saha abi boyutu ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tribünleri de hesaba katman gerektiğini düşünmen gerek bence :) sahne önünden aldık biletleri. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kafayı yemişler 150lira ne lan tek güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 sahne önü +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 EVIL_DeaD said: kafayı yemişler 150lira ne lan tek güne ya siz kafayı yemişsiniz. şuna pahalı demeyin. 1 gün dediğin şeyin içinde dünyanın en pahalı gruplarından ikisi var ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bi tek iron ve alice var gerisi 5 para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Fakirim ben zengin abeylerim bana normal bilet alsın.Hadi be güzel abim aslan abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 150 liralıklardan aldık 2 tane, mekanı hiç bilmiyorum ama Maiden için çöplükte verilecek konsere bile katlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kaç güne biter acep biletler, gerekirse böbreği satar giderim iron maiden için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 samaella said: LSDJHFALSJHFLJASHFJLA COK IYI LAN BU AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 win maiden abi.. adamlar bundan sonra tura bile çıkmazlar büyük ihtimalle.. boğaza suya sahne kurun deseler "tamam abi, ne zamana istersen abi, plaj da koyalım mı abi?" diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar