Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 18 Haziran Sonisphere 2011 Türkiye Iron Maiden Alice Cooper Slipknot In Flames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 önce ben geldim laorz :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 1 nisan şökösö yapalım demedin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben sana şaka yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Laorx said: 18 Haziran Sonisphere 2011 Türkiye Iron Maiden Alice Cooper Slipknot In Flames u jelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi niye 19 haziran değil :/ gerçi resmi bişi yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 18i ile 19u arasında ne fark var? öss falan mı denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 19 benim dogumgunum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=3 ABİ GELİO IRON MAIDEN WUAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 evet küçükciftlik e geliyor :d rezillik doğrudan. küçükciftlikte maiden izleceğime hiç izlemem daha iyi, zaten gidemiyordum hahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi küçük büyük. kocaman bir HASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSKTR çekmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mekan şaka gbi ya. yapcaınız işi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 kucukciftlik nere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 inönü stadının arkası. geçen sene sonis. için kamp yapıyorduk orda. şimdi iron çıkıcak sşiflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi 150 lira ne ya :/ bi maiden için domalıcam resmen 150 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 maiden şokunda görmemişim alice cooperda geliyormuş vay anasını ya maiden için sahne önü almak şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bildiğin 10-15bin kapasiteli yer ya öf bekletip bekletip yaptıkları işe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Geçen sene HAYVAN gibi 3 güne 180 lira verdik, bu sene 1 güne 150 lira istiyolar. Mekan da bok gibi, valla zaten gidemicektim, sevindim açıkçası. Üzülün fakirler ne diyeyim. sdflkjsşdlkfjsşdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 MÜKEMMEL! mekan seçimi çok kötüymüş cidden de alice cooper ve maiden'a cidden sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 aptal gibi gecen sene gitmedim bu sene dağılmış inflames e 150 lira vericem mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 slipknot'a gelicem sadece. fakat allah belalarını versin. 25.000 tıklama var biletixin sitesine 4 saatte yer konusunda çemkirdim istanbulda alan yok başka ya iptal olucaktı yada burada olacaktı dendi. ama sahneyi büyük kuracaklarmış bu sefer. bakalım bi an finalle çakışıyo diye böbreğimi yedim korkudan. bileti aldınız aldınız ciddiyim. ergen penisi kadar mekan biter o biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 sadece maiden a geçen senenin 3 günlüğü parası vercez leş gibi konser alanında ama olsun be. insan bu kadar bekledikten sonra daha vurucu bir şeyler bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Diğer mesajlara bakamadım, biletix de açmıyor, kaç para maiden. Hiç gitmeyi düşünmüyordum da, Maiden hatrına belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mekan 15bin kişilik kapasiteye çıkarılmış böle suni çim falan bişiler yapmışlar büyük sahne bilmemne fakat yinede hiç hoş değil be. abi bilet kalmaz 2 güne. herkes cebinden zart diye 150tl çıkarabilecek durumda değilki özellikle öğrenci milleti. ve o konser alanına giremeyecek kitlenin gazabından korkmaz mı insan iron maiden'ı getirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 haftalardır bekletilmenin nedeni belli oldu, küçükçiftlik ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar