BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 en uygun sanirsam ali samiyen olur nasil olsa yikilcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 mamothus said: sonisphere 2011 e kim gelirse gelsin ama yeterki inonu stadında yapılmasın, bu sezon 10. haftaya kadar ortaasya stepleri gibiydi saha uaheauh topta veriyolar maç yapabiliyorsun icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Flassh said: çimler plastikle kapanıyor zaten kapandığı için iyice yalan oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Flassh said: çimler plastikle kapanıyor zaten plastik havada duruyo di mi zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 mulgear6 said: "roket adam" said: BonePART said: 1.gün:Alice in Chains, Black Label Society, Dragonforce, Amon Amarth , Trivium 2.gün: Slayer, Megadeth, Guns'n Roses, W.A.S.P., Lamb Of God, Ac/Dc, Metallica 3.gün: Nevermore, Pentagram, Dream Theater, Bon Jovi, Iron Maiden ohahahahah korktum bi an. valla atlar gelirdim nerde yapılcaksa sdflksd böyle efsane kadro mu olur. oldu olacak dio'yu falan da ekleyin kalksın gelsin. AĞBİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu ne böyle oha oha oha buna gitmeyeni 30 tane zenci ! su kadro kesin mi? yoksa soylentiler mi cok guzel lan boyleyse, yillardir dunya gozuyle slayer gormek istiyip duruyorum, bi nasip olmadi iron maiden'i de canli canli son goruslerimden biri olur zaten gidersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 şu kadro külliyen yalan bu arada. 8 grup kesin sadece. birçoğunuda yazılmamış. hayır o diil 2 gün zaten üçüncü günü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 neymiş o 8 grup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 hala inanan var mı o gruplara ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yav said: neymiş o 8 grup? söyleyemiyorum ve bunun karizmasını yapıyorum bildiğim için. üff çok iyiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 maiden var dimi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bildiğini nerden bilelim balon oldun demin hatta bi daha dediğine de inanmam o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bende biliyorum o grupları hatta 9. grubuda biliyorum işinize gelirse.. bildiğimi buraya yazmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 10 geldi yok mu arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 7thBreath said: maiden var dimi şimdi ? official sitesinde hala yok:( hala karar veremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sonisphere 2011 türkiye aslında yapıldı, halktan saklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yapılmasın demiyoruz, hobi olarak gene yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 facebook fan sayfasında 17-19 haziran yazıyor. Lan gene 3 günlük festival mi çekicez of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 artık içki olmaz herhalde hacı, istifra etmezsin işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ne zaman belli olacak bu? ya da belli olan isim var mı hiç takip edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sözde geçen salı açıklama yapıcaktı ziya. ama hep palavra işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Türkler kokuyordu abi ne iş? nasıl yalan bi liste o dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 zeawee said: 7thBreath said: maiden var dimi şimdi ? official sitesinde hala yok:( hala karar veremediler. Abi bu akdar uzadıysa bişey çıkmaz daha hep aynı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gelmez maiden ya, hala t-shirt geyiğine inananlar var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 tshirt yalan mı çıktı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Benzinle yakarım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar