Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Aluriel said: kötü kız olmaz şişman kız olur ahahah bu fena :D bi de femme fatale mi oluyör kötü kız? yoksa sadece kazma karının teki mi? 2. seçenekte takılmış bi arkadaş vardı, 1. seçenektekinden buldu, 2.den kurtuldu. tabi, 1. seçenekteki doğası gereği bunu yarı yolda bıraktı. sdfasfd eleman yıkılmadı, halen ayakta eehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nileppezdel said: Berk var içimizden biri, mulgear6 nikiyle edik: Ondan önce de ben öyleydim. Yani oluyo. Ama hatanın neresinden dönersen kardır. O kadar kişi genelde haksız olmuyor, senin hormonların etkisi geçince anlıyosun ege agzını kırarım ek olarak anneli manneli küfür var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Kötü kız diyince aklıma geldi: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Seduction Çok güzel filmdi bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kız derken orada ağzımı kıracak bir şey yok. Sana şurada kaç kişi ayrıl o kızdan, bencil o kız vs. bir yığın laf etti. Sen seviyorsun görmezden geliyorsun. Arkadaşın verdiği tanıma uyuyorsun. Hem kendimi de ekledim. Ne var bunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben senin arka tarafına bişey ekliyicem dfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Korax said: reha cok guzel demis, olmayin, oldum, bin pisman oldum, hayatimda hic kabul etmedigim seyleri kabul ettim, sonra bigun bi farkina vardim, zarar ziyan sirf. Iyi yan kotu yan dinlemedim, sildim gitti. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kız derken? burnunu karışıtırıp yeremi tükürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 rusa gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kız kötü kız, aman kolla kötü kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kız yoktur fazla iyi erkek vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kızın iyisi kötüsü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 onu bulamayan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kızı buldun da kıllısınımı arıyosun dicem ama dövecekler artık diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 applev0dka said: iyi kız mi varmis ?.. bulursan bana da haber wer..nilep gibi,sonunda sende haklı oldun tebriks dsdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kızlarla sekste ayrı güzel oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Şu topiği garbage'a taşısanız ya, çok gereksiz olmuş bence burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben kötü kızlara aşık olmam onlar bana olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 kötü kız yoktur diyorum hala ık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 mok yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 napae said: Öyle mi? aynen öyle. kötü kizlarin canavar gibi sevistiklerini su ana kadar olan deneyimlerim dogruluyor. Birde kötü kiz derken ne kastediyorsun Kizlarin daha zeki olmasimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kötü kız diye bişey yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dedim ben onu. inanmadılar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ne yani erkekler mi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar