Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Uykusuzluktan müzdarip oldugum su gece haber okuyayım dedimde. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16517549.asp?gid=373 Oh-uh-o... Diyebiliyorum sadece. Sizi bilememde bu yasa çıkarsa açıkçası -hele türkiye gibi bir yerde- İzmirdeysem Alsancaktan, Ankaradaysam Kızılay-Tunalıdan, küçük şehirlerde evimden 1 adım dışarı çıkmam direk potansiyel death zone olur. Silah taşıma yaşı 18 olucak, hem 2 silah taşınabilecek, halkı geçtim, %90 ı işlevsiz devlet okullarının son sınıflarında, ve dershanelerde geregidnen fazla testesteron sahibi üstelik sınav baskısından dolayı zaten yarı-deli insanlar 2 silah taşıyabilecek. Gazetelerde 3üncü sayfa haberleri direk 3,4,5,6,7 inci sayfa haberleri haline gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ordu yaratıldı. Şimdi de partizanlar yaratılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben de bi yasa tasarısında bulunmak istiyorum. silah lobileri kapatılsın. silah lobisi ne ak amerika olmadığımız kalmıştı bi onu da oluyoruz yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi dual wield icin yapmislar cok mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dual wield liseli detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 OH LAN SONUNDA şaka tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 said: Silah Üreticileri, Satıcıları ve Sevenleri Derneği (SÜSASD) Başkanı Cuma İçten’in samimi fikirleri mevcut: “İç savaş çıkarsa silah gerekir, Boşnaklar silahlanmış olsaydı Sırplar bu kadar kolay katliam yapabilir miydi?” Ahaha şu gerekçeye bittim. said: eski sabıkalılara silah izni veriliyor. Bu da tuzu biberi olmuş tasarının cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 süsasd haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şu göçmenlik başvurusu bookmarklarımı kurcalayayım ben yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bende alcam 2 tane, max payne tadında gezerik artıkın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 watchmen'den comedian'ın silahları onlar. saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 LOLO BRB TEXAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şaka gibi kanun Hitman CodeName: Karı Katili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Silah lobileri para kıracak, insanlar ölecek, nüfus planlanacak WIN WIN. Ondan sonra başbakan çıkıyor "evlenmeyen tipler var". (-.-') Umarım biri dual wield olarak şu adamlardan birini kevgire çevirir ben de pis pis gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 artık balkona bir Browning M2 takarız eh? http://www.youtube.com/watch?v=50CErVz4quc ortadan başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 m4a1 + acogları sipariş ettim şimdiden http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/M4A1_ACOG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 600bin g3'e alıcı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 her zaman daha klasik ve daha güçlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yetmez ama oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sam artik miniguni alir direk asdfsasffda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sam artik miniguni alir direk asdfsasffda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 double minigun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 http://www.gunpundit.com/2008/ak47_guitar_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Norak said: artık balkona bir Browning M2 takarız eh? http://www.youtube.com/watch?v=50CErVz4quc ortadan başlayın ahahah tam olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Polisin işini kendiniz yapın demekten başka birşey değil. Ayrıca bütün dünya silahsızlanıyorlen biz neden silahlanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar