ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://taraf.com.tr/ Dostlarımıza, 15 Aralık 2010 tarihinden itibaren internet girişlerimizi paralı yapacağız... Bunu dostluğa aykırı bir davranış olarak görmeyin lütfen... Şu anda ciddi biçimde nakite ihtiyacımız var... Ve internete abone olacak her okuyucumuzun katkısı bizim için önemli... Bu ülkede gerçek bir demokrasi mücadelesinin bedeli var ve biz bu bedelin nakit kısmını ödemekte şu sıralarda çok zorlanıyoruz. Umarız bizi yalnız bırakmazsınız... /discuss ayrıca inb4: http://29.media.tumblr.com/tumblr_lcebr90kVx1qzpwi0o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 memelerinizi açın falan diye bir appeal gelecek sandım, oyun çıktı. başbakan aleyhine manşet atınca bu adamları okuyacak kimse kalmamış, batıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 üç noktalardan yazıyı okuyamıyorum bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Kadın memesi uğruna memleket satacak adam, kişisel tatmin uğruna gazete satamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 sana para verenın de verdireninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 batarlar yakında. kapitalist ekonomide tutunabilmek için fazla kötüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 taraf gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ahahahahahahah beter olsunlar fetocanlar desteği kestiği saniyede nasıl da çöküyolar lol. neyse ya, bana ne. önümde susuzluktan kıvransalar yüzlerine tükürmeyeceğim adamlar bunlar. demokrasi mücadelesinin bedeli dediği kısımda koptum zaten. ama ne yalan söyliyim, ben de "tits or gtfo" gibisinden bişey bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 haber sunum ödevim için taraf almıştım geçen gün, gayet seviyeli düzenli ve yenilikçi bir gazeteydi, üzüldüm bu hale gelmesine. ahmet altan'ı da çok severim bir gün görürsem iki elimle birden sakalını okşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 kiytirika olsa bir masa oalrak verilen gorevlerini tamamladilar, ihtiyac kalmadi artik islevini yitiren her masa gibi bir kenara atiliyorlar simdi asdffads daha oncede ayzidgim gibi palpatine i alkisliyan senatorun gezegeni kafaya deathstari yiyince aciyicak veya sempati duymicam heralde adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 GG NO RE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 oOoOoOooO R3$ PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Eskiden internetten falan okuyanı oluyordu. Şimdi onu da kapatacaklar, sessizliğin içinde yok olup gidecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://img8.imageshack.us/img8/8062/jimmyn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 http://img130.imageshack.us/img130/5084/canihavelike20bucks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 adamların faillerini daha az belli etmek için izledikleri bi method da olabilir. IQ'ları bi miktar düşük oldukları için habire saçma sapan fantazi haberler yapıyolardı, sonra da gerçek ortaya çıkınca rezil oluyolardı. yok işte cep telefonuyla helikopter düşürülmüş saatler tutuyo dediler, saat farkını hesaba katmadıkları çıktı, havan topu atışıyla çoban kız vurulmuş dediler, topun menzilinin oraya asla ulaşamadığı çıktı, kartal demirağ ile ropörtaj yaptık dediler kandırıldıkları ortaya çıktı falan filan. Adamlar sürekli olarak kendilerini rezil ediyorlar, kolpaları ortaya çıkıyor, e şimdi paralı olunca web sitesi millet birbirine haber linklerini gönderip gülemeyecek, e gazeteden scane de üşenilir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 devlet bankaları tarafa reklam verme anlaşması yaptılar diye biliyorum. yazık ya kapanmasın tarafta şeker yiyebisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ulan para istiyosun daha hala KEMALİST ŞİDDET diye yazı var kenarda. bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 forgiver said: http://img130.imageshack.us/img130/5084/canihavelike20bucks.jpg abi çok güldüm buna ya afsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çok iyi ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 LOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ahahaahah dynamick (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 _ILuVaTaR_ said: forgiver said: http://img130.imageshack.us/img130/5084/canihavelike20bucks.jpg abi çok güldüm buna ya afsasd dsfsdfds abi aslında can i have ? like 20 bucks yukarda olcak aşağıda Pleeease ? yazsa çok iyi olur hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Wispy said: Ahahaha eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar