Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yardırın hardkor rol yapicilar! no health regen no kill moves tablayinca oyun durmasini iptal eden bir mod da lazim ehue. dark souls da alismisim oyunun durmamasina cok kolay ve tembel isi olmus gfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 konsol versiyonu için daha çok ödemek zorunda kalsam ne içime oturur ama ya. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ya quest giverlar ölebiliyomu? rastlayan yada bigisi olan varmı? en son high hothgar ın altındaki köyde bana doğru koşa koşa gelen bi kadın vardı, bir anda bi frost dragon çıkageldi ve kaptı götürdü kadını tam önümden, tahmin ediyorum bi derdi vardı eğer ölüyosa çok kötü bissürü köylü öldü dragon kapışmalarında,arasında quest veren tiplerde vardır muhtemelen, nası köylüyse zaten onlarda dragon görünce kaçacaklarına tekme tokat dalıyolar, nord adetimidir nedir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 arkimod said: nası köylüyse zaten onlarda dragon görünce kaçacaklarına tekme tokat dalıyolar, nord adetimidir nedir lol bu halktan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Viktor said: kilic kalkan giderken dual cast heal icin 1-1 sag+sol klik cani fulle 2-3 kalkana geri don mouse u saymassak keystroke sayim 4, menu filanda acmiyorum hic oha iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konsolda 1 saat kadar oynadım. Ama silahtan büyüye, büyüden silaha geçmek için kısa yol yok mu bunda ? Potion basmak için bile menuye girmek gerekiyor. Cok bayar oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Viktor said: kilic kalkan giderken dual cast heal icin 1-1 sag+sol klik cani fulle 2-3 kalkana geri don mouse u saymassak keystroke sayim 4, menu filanda acmiyorum hic ya bunu bide dual wield için denesene bende olmuyor bug falan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 GEd said: Konsolda 1 saat kadar oynadım. Ama silahtan büyüye, büyüden silaha geçmek için kısa yol yok mu bunda ? Potion basmak için bile menuye girmek gerekiyor. Cok bayar oyle. kontroller favorilere ekleyip ordan seçebilirsin pot vs. pc'de hotkey şansı var, konsolda şansına küs durumu sanırım. :p SenariouS said: ya bunu bide dual wield için denesene bende olmuyor bug falan mı var sol ele özel silah hotkey şansı yok bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Madcat said: o yüzden yapılabilenin en iyi olduğunu bu olduğunu kabul edip ya oynamaya çalışıcaksın ya da siliceksin yapılabilinen en iyisi buysa, i don't want to live on that planet anymore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sam said: sol ele özel silah hotkey şansı yok bildiğim. go go go 23 tuş asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 spell blade oynuyorum, uiden memnuniyetsizim, tabla potumu icip sag eldeki buyuyu degistiriyorum surekli. birde dialog kurarken yanlis dialoglar seciliyor, xbox controlleri bagliyasim geldi, ki baglansa daha iyi oynanir eminim. PC optimizasyonu kotu, ne ui yapabilmisler pcler icin nede grafik. ama onun disinda guzel kendini oynatan bir oyun oturdummu basindan kalkamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 olm dual wield asiri gimp bu oyuda, 2 perk 2 animasyon verdiler diye kanma hic eger melee damage kascam diyosaniz 2 hander, yok buyu ve savunma ile filan dengeliyim diyosaniz sword&board direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 iste spell blade gitmek cok iyi, conjurationda ilerde perma oluyor summonlar. 2 tane cikariliyor birde. onun disindaki pure melee buildler filan, aklim almiyor nasil olur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aaaa kikikiki EKRAN KARTINI SÖKCEM YARIN VİZE VAR 200 SAYFA KİTAB AÇMADIM aaaa kikiikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 baya yüksek dw dps bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dual wieldin dps, blade+atronoch+ destro spell kadar olamaz zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 easyde oyniosan no problemde o dps kurtarmiyor kesinlikle, stam agirlikli takilman lazim bide heavy armor kafadan yalan ki mmo diil bu, tank yok aggro tutan Masquerade said: aaaa kikikiki EKRAN KARTINI SÖKCEM YARIN VİZE VAR 200 SAYFA KİTAB AÇMADIM aaaa kikiikiki abi 200 sayfa iyimis gene, 550 sayfa kitabin tamamindan vizem var ve hoca 3 dersmi ne isledi donem basindan beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: yardırın hardkor rol yapicilar! no health regen no kill moves tablayinca oyun durmasini iptal eden bir mod da lazim ehue. dark souls da alismisim oyunun durmamasina cok kolay ve tembel isi olmus gfgf. mesela normal ayarda oynuyorum, health regen öyle pat diye dolmuyor. gayet ayarında olmuş bence. her encounter arasında full health'e çıkmıyorsun bir anda. kritik durumlarda yine health potion abanıyorsun felan ama her out of combat'ta paso health potion abanmak zorunda kalmak anlamsız. bi mw gibi değil mesela bu sistem. iki adım yana çekilince hooop diye health dolmuyor. bi de alakasız yerlerde drop damage felan alabiliyorsun oyunda mesela. her seferinde bir health potion daha harcamak küfür gibi olur herhalde. kill moves da öyle. bence oyuna tat katan bir unsur. şu "hardcore"cular merak ediyorum baldur's gate'de gibi oyunlarda ya da masaüstü oynarken critical hit zarı gelip tutarsa, "hayır dm saymıyorum, critical hit atmamış gibi kabul et" felan mı diyorlar :P tablayınca oyun durmasının iptalını istemek işe beni çok şaşırttı. şöyle işkence gibi ui'de tablayıp büyü/item seçmekle uğraşırken bir yandan da oyunun devam ettiğini düşünemiyorum. allah sabır versin öyle oynayacaklara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ya çok sıkıntılıyım şu soul gem meselesinde, grand soullar girmiyo darkstara veya bilemiyorum black soul gemlere sokabildim sadece mesela forswornlar var reiksteadin oralarda onlar grand soul direk, hagraven bile common soul mesela şunların bi tablosu lazım acil yea 55 enchanting oldu tam istediğim tadı alamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi oyun baya baya olmuş. vizelerin başlaması ve benim ilk vizemin bir hafta sonra olması da cuk diye oturdu yani. çok pis dev trollüyorum, ilk karşılaşmamızın hıncını çıkarmak için evrendeki tüm devleri ortadan kaldırmayı kendime görev edindim. hangover görevi de müthiş olmuş, kafa patlatanların yüreğine sağlık. o asa kaç kere popomu kurtardı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 spark anlamadin hala, humonoid soullar girmiyor normal gemlere. forsworn humonoid abi. sadece black soul gemlere veya darkstara giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi işte darkstarı aldım bende girmiyo hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 char yaratırken seçilebilen bütün race'ler = dark soul gem daedra, hayvan, canavar vb = soul gem dark soul gem olayı zaten necromancy işi diye hep dışlanan birşey olduğundan bulunmaz öyle kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ben menüyü sevdim ya, PS3'te Dark Souls'tan sonra çok kolay geliyor tıkır tıkır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar