Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dünyada olan bitenden haberdar olmada problem yok kasabaya girdiğin gibi bir anda bütün kasabada olan bitenden, kasabada senden haberdar oluyor orası aşırı saçma onu düzeltsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 AYI GIBI OYNUYORUM. eheueheu Benim verecegeim tek eksi not UI. Onun disinda opup basima koyarim bu kadar rezil oyunlarin ciktigi donemde open worlde bu kadar atmosfer, artwork, bide content acikcasi kolay degil. Yani insanlar niye zevk almak varken, negatif herpderplemeye, vakit harciyor ki anlamadim. Pop mu metal mi diye kavga eden ergenler gibi postlar goruyorum eheueh. Neyse siz devam, ben medium ayarlarda oynayabildigim makinamda tadini cikarmaya calisim. Selam ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi biri adept ve üstü büyüleri nereden bulacağımı söylesin ya. fireball filan... aprentice ve novice büyülerden başka birşey bulamıyorum tüm şehirleri dolaştım. nereden satın alacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Viktor said: kitaplar baya iyi, kac oyundur suregelen bazi kitaplarin yaninda 3rd age in sonu ve 4th age de 200 senede olan biten iyi aciklanmis, kitaplara bakmadan "thamos kim? neden nordlar talos a tapma konusunda israrli? (talos = tiebr septim, nordlarla ne alaka filan geyigine girmiyorum bile) evet henüz fazla kitap okuyamadım ama oblivion ve morrowind'deki aynı rafta 10 tane aynı kitaptan olması olayını düzeltmişler neyse ki, arada merak ettiklerime bakıyorum ama şu tiber septim'in nord olması olayını bir incelemem lazım, morrowind'de imperial olarak görünmüştü. :) (ki tiber septim'in bize görünüp sonra paranın üstündeki resmini farketme olayı oyunculuk hayatımdaki "işte o an"lardan biridir heh)This Guy Made a Bound Volume of Every Book in The Elder Scrolls IV: Oblivion courtesy of mono :) artık skyrim'den iki cilt mi yapar görmek lazım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi yok bitti oyun benim için. vampirlikten kurtulamıyorum. cure için şehre girmem lazım ama gören saldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 vampir vurur vurmaz vampir olmamanız lazım, basit bir cure disease ile geçer proyphiric hemophilia. bende daha ciddi bir sorun var, alto wine'lar nedense quest item (quest bulamadım alto wine taşı diyen journal'da) ve inv'deki ne atabiliyorum ne satabiliyorum heh. ölü ağırlık oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 nirnroot questi bulan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sam said: vampir vurur vurmaz vampir olmamanız lazım, basit bir cure disease ile geçer proyphiric hemophilia. öyle değilmiş 3 güne iyileşmezsen vampir oluyomuşsun. 3 gün geçmiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 evet eskisi gibi, hiç save yok mu? Tyrannus said: nirnroot questi bulan oldu mu ahah ben de onu merak ediyorum, google'da arıyordum tam şimdi. tatmadım bile daha boşa gitmesin diye. :p bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 vampirler genelde uzaktan drain atıyor gerçi.. yanıma gelen de flawless skyforge steel swordu alıyo kafasına :P.. bide werewolfum hiç vampirism bulaşmadı, ilk deadric questide bitirdim. hayattan bezdirdi dremoralar rahat 10-15 reload yaptım başta 1 damage ekliyen smithing şimdi 2 ye katlıyor dpsi es geçilmemesi gereken bi skill olmuş. alt tab yapıncada bi daha başka bi programa alttab yapın terar oyuna yapın, öyle görev yöneticisine moda fln gerek yok. sam lusty argonian maid 2 nerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "Şöyle şöyle bir eksik var demek ki bu oyun RPG değil" kafasından az bi çıkın. RPG dediğiniz şey TSE tarafından kıçı başı belirlenmiş ve role play yapmak için bu standartları azami şekilde karşılaması gereken bir tür değil. Daha önce de söyledim. Aynen paste'liyorum. said: Dediğim gibi, minesweeper'da da RPG yaparsın. Burada kritik nokta bir oyunun sana o rolü yapmak için atmosfer ve yan bilgi verip vermemesidir. Masaüstü RP oynarken DM'in de sana hiç bir setting sunmadan hiç bir background yaratmadan 15 saat boyunca "şimdi sağdan troll geldi evet baltanı kaldırdın kafasına girdi crit vurdun ve troll yattı" diye oyun oynatırsa o da role play olmuyor çünkü. Ben oynarken role play yapabiliyorum. Bunu yaparken de hiç zorlanmıyorum, akıyor. Benim için sorun yok. Ama liseli metalci gibi janr takıntısına girip "şimdi bu grup metal mi abi allaşkına ya" argümanlarına benzer şekilde yaklaşmaktan oyundan zevk alamıyorsunuz. Müzik değil janr dinleme kafasıyla hareket etme misali işte. Çoğu kişi zaten onun kılı bunun tüyü diye oyuna eleştiri update'i getirirken bak işte adamın kafasına kazan geçiriyormuşsun olamaz böyle şey diye detaycılık yaparken inventory'de eşek kadar yazan favourite butonunu görmekten aciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 alt+tab yapınca gei dönmek için ben start tuşuna basıyorum sonra oyuna tıklayınca anında geliyor sorunsuz, bide ukraynalı innkeeperlar ayrıca oyunun müzikleri epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 evet hem morrowind hem oblivion'dan geri dönen parçalar var yeni düzenlemeyle, şahane. LethE said: sam lusty argonian maid 2 nerde ya. honningbrew meadery, (whiterun'ın güneydoğusu hemen dışında) ikinci katta rafta. crassius curio gene döktürmüş lol göz gözü görmezken 7000 basamağı çıkarken red mountain'i hatırladım vay be. 10 yıl geçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111112052151AA129bK beklicem artık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sam said: vampir vurur vurmaz vampir olmamanız lazım, basit bir cure disease ile geçer proyphiric hemophilia. bende daha ciddi bir sorun var, alto wine'lar nedense quest item (quest bulamadım alto wine taşı diyen journal'da) ve inv'deki ne atabiliyorum ne satabiliyorum heh. ölü ağırlık oldular. hangover questinde alıyosun 2 tane onlardır 2. ejderimi kestim ya basit gibiydi yanında yancı olunca heallaya heallaya kesiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yok 7 tane oldu, etrafta da buluyorum atıyorum zulaya. o quest'i bitirince quest item tag'i geçiyorsa hemen gidip bitireyim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 moriQ said: Sam said: vampir vurur vurmaz vampir olmamanız lazım, basit bir cure disease ile geçer proyphiric hemophilia. öyle değilmiş 3 güne iyileşmezsen vampir oluyomuşsun. 3 gün geçmiş (: abi onun questi olur genelde. oblivionda öyleydi en azından, bi kere denemek için vampir olmuştum. sonra etrafa sora sora vampirlikten kurtulmak için konuşmam gereken elemanı buldum, quest chain açıldı falan. skyrimde de öyledir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 benim gibi melee dual wieldsan yanına inmesini bekleyip iki bacagın arasına gecip stamina boostla power atak namına ne varsa bosaltıyorsun, 2. kez yere indiginde indiriyorsun genelde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 var questi fakat mistizim öğrenip öldürdüğüm adamın ruhunu gem e aktarıcam sonra bu gem i questi aldığım elemana götürecem oda ayini yapıp ölü bedenime can verecek de ben questi alıyorum 3 dakka sonra vampirim. şehirden çıkamadan saldırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ben zorlanıyorum Adepte thief oynuyorum,Sneak,archery geri kalan one hand ve light armora veriyorum ama armorda ilerlemeeceğim, BS yi açtığımdan beri takır takır kesiyorum ejderha figt biraz gıcık oluyor tek archery ile :P Bu unusual gem topladım 3 tane nerede okutucağız bunları çözemedim honestly uğraşmadım pati help pls : ) Şehir şehir takılmaya devam mı edelim main quest line 20 saat falan diyorlarmış...Eğlenceli önerileriniz ? Bu arada 3 tane treasure map buldum,yerlerine bakıcağım bilgi veririm buradan spolu.Şu gemi napalım ? ( no google ! sohbet daha iyi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 almayı düşünmüyordum da burayı okudukça alasım geliyor, dual core işlemci 2gb ramle çalışır mı rahat oyun? ekran kartı fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sanguine vampiricus diye bişey bulaştırıyolar bi vampir mekanı bastım hiç uğraşmasam mı acaba kolay da ölüyolla aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 skyrim download son düzlüğe girdi ve tam gaz ilerliyor amanın bu hızla giderse 50 dakikam var. sanırım salı günkü vize için 3 gündür "eeh yarın çalışırım" cümlesini bugün yine kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ahmedinejad said: almayı düşünmüyordum da burayı okudukça alasım geliyor, dual core işlemci 2gb ramle çalışır mı rahat oyun? ekran kartı fena değil. ram lazım hani, 3gb olsa neyse de. açık şu anda 1200mb sadece oyun. oynatabilir belki. Nomak said: Şehir şehir takılmaya devam mı edelim main quest line 20 saat falan diyorlarmış...Eğlenceli önerileriniz ? imperial legion quest'lerini yapıyorum, bir de etraftan verilenleri filan. geziyorum bir de heh, yürüyorum şehirden şehire morrowind gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 uyuz oluyorum şöyle bir druidic ormancı elf faction olmamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar