Revenant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 off cok iyi olmus basladım simdi pc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ben de başladım kanka süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 İlaçlanmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 korsanla uzaktan/yakından alakalı mesaj atmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 PS3 için türk satış sitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 niye emek hırsızlığı yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yeri gelmişken değdiriyim. grafik açısından ps3 vs. pc konusunda net bir fikir verebilecek var mı? alırım pc'ye, fps'm düşük olur falan, kırırım cd'yi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 modlanmadan bişeye benzemiyen bir oyunu niye pc dışında herhangi bir platforma alasın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kaede said: ortalama üstü bir rpgyi niye pc dışında herhangi bir platforma alasın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hmmm mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dlc ye para bayılmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yalnız oyun büyük ihtimalle rpg değil, oblivian gibi sandbox action oyunu. Rpg falan diyip yanlış yönlendirmeyin insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dikkat et, sahibi gelir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kendi kişisel seçimlerini oyun seçimlerine yansıtabildiğin oyun RPG'dir en temel açıklaması bu. Oblivion NWN2'den daha RPG bir oyun yani. Sneak etmemem gereken noktada sırf "ben Dark Brotherhoodçuyum gardaş" diye düşünüp sneak'le adamın tepesine çöküp çantanda enchanted glass sword varken Brotherhood'un dandini dagger'ıyla backstab yapıyorsan demek ki role playing yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Aynı mantıkla Grand Theft Auto'da susturuculu silah kullanmak GTA'yı rpg mi yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 saldır burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 aynı mantıkla Metal Gear Solid 4'te bodozlama fps style oynamak oyunu rpg'mi yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 mısıryiyenmaykıl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yapar niye yapmasın. İstersen minesweeper'ı da "Ben stuxnet kırıyorum şu an" algısıyla oynarsan minesweeper da RPG'dir. Ya da gidip Planescape'i HARHARHARHARHAHR THAC0 -10 OLDU HERKESİ DÖVECEM algısıyla oynarsan o da RPG değil hack&slash olur. Mesele burada senin oyuna nasıl yaklaştığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ign'nin reviewi baya detaylı ve güzel olmuş: http://uk.pc.ign.com/articles/121/1212033p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bf3 e biraz ara verecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 güzel başladı oyun, bakalım. :)başlığı gene kontrol ediyorum ama arada, fm2012 başlığı gibi çoşmayın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Sorieno said: Kendi kişisel seçimlerini oyun seçimlerine yansıtabildiğin oyun RPG'dir en temel açıklaması bu. Oblivion NWN2'den daha RPG bir oyun yani. Sneak etmemem gereken noktada sırf "ben Dark Brotherhoodçuyum gardaş" diye düşünüp sneak'le adamın tepesine çöküp çantanda enchanted glass sword varken Brotherhood'un dandini dagger'ıyla backstab yapıyorsan demek ki role playing yaptırıyor. ya tam aynı şeyleri yazacaktım. valla nedir bu "RPG" den anladığınız? Önceden yazılmış senaryoyu önceden öngörülen seçimler dahilin de yapmak mı? Bu da evet rol yapmaktır ama tiyatro ve sinema tarzı. Bu oyunda adamlar doğaçlama yapmamıza izin veriyor. Evet boşluklar olabilir ama onu da rp yaparak biz dolduralım ne var, sizi büyük “RPG” severler. Bu oyun bir nevi enstrümantal bestedir duygu alırsan beyninde canlandırdığın düşünce sözleri olur ve “niye bu şarkının sözleri yok çok basit bu” demekten de bir farkı yoktur bence bu oyun rpg değildir demek. gaza geldim devam ediyorum ayrıca bu büyüklük de bir haritada/dünyada benzer oyun varda grafikleri, odun animasyonları, görevleri o oyunla mı kıyaslıyorsunuz onu da anlamıyorum. İyi adamlar yapsın grafik-animasyon neyde çalıştıracaz? Bölgeden bölgeye geçerken 5dk yüklememi bekliyecez? Nasıl oyanacak ? o adamlar karşınıza 20 mt koridorlarda çıkmayacak veya dar vadilerde… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yanlız grafikler cidden kötüymüş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Dediğim gibi, minesweeper'da da RPG yaparsın. Burada kritik nokta bir oyunun sana o rolü yapmak için atmosfer ve yan bilgi verip vermemesidir. Masaüstü RP oynarken DM'in de sana hiç bir setting sunmadan hiç bir background yaratmadan 15 saat boyunca "şimdi sağdan troll geldi evet baltanı kaldırdın kafasına girdi crit vurdun ve troll yattı" diye oyun oynatırsa o da role play olmuyor çünkü. Oblivion (yanlış hatırlamıyorsam) 6000 sayfa text içeriyor sadece in-game kitaplarda. Verdiğim örnekten gideyim, Dark Brotherhood mensubu RP'si yapmak istiyorsan Sithis neymiş Night Mother neymiş Brotherhood'un kökeni neymiş sana derya gibi bilgi veriyor. Demek ki oturup onun RP'sini yapman için adam sana gerekli bütün bilgiyi vermiş. O noktadan itibaren RP mi yaparsın action mı oynarsın ya da başka bir şey mi yaparsın senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar