Raze Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hiç gitmedim anlamında demedim, X dungeon varsa anca X/2 sine girmişimdir. girdiğim dungeonlar whiterun'ın sağında kalanlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 smithing nerf yemiş mantıklı olarak. da kasılmıyor artık :) 10k daggerla bile 100lenemez heralde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Sam said: poopla said: AA yı kapatınca düzeldi . haydaa. hd oynayıp aa kapatıyoruz. efsane driver e rollback yap madem. vardır eski sürücü bir yerde. nasıl yapıyoruz abi driver rollback olayını ? poopla said: AA yı kapatınca düzeldi . haydaa. hd oynayıp aa kapatıyoruz. efsane driver ben hiç mod filan yüklemeden sadece driver güncellemiştim sende de mi aynı olay oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 eski sürücüyü indir, mevcudu uninstall, eskiyi install. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 2 yılda bir driver update eden adamın hali böyle oluyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bendede mod yok. aa yı kapatınca düzeliyo settingsten. ama tabi oynanmıyo bu görüntüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 expansion belli. dawnguard. http://kotaku.com/5895751/dawnguard-trademark-filed-may-point-to-skyrim-expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ohoo teaa februarynin haberi o :p kotaku 1 ay geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 level 70+ olan var mı? lootlar değişiyor mu 60tan sonraki gibi bi flawless gem, ebony patlaması daha yaşıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 https://twitter.com/#!/DCDeacon/status/185833123563569152 bu ay bişiler açıklayacaklarmış, expansion oh yeah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 poopla said: bendede mod yok. aa yı kapatınca düzeliyo settingsten. ama tabi oynanmıyo bu görüntüyle. yeni driver çıkmış,onu kurunca sorun ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 belli bir leveldan sonra bazı silahlar bize göre scale oluyor acayip bir şekilde. bana denk gelen falmer, hunting ve forsworn bowları nerdeyse benim enchanted daedric bow kadar dmg değeri var, falmer bow 226 falan default dmg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 kaç lvl mesela? 56 lvl kadar oynadım ama dikkatimi çekmedi öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Kurtadamlığı istediğin zaman yapmana izin veren bir yüzük (Hircine's Ring) var, onu edindim questlerini yaparak baya iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 level 64 kontrol ettim şimdi diğer bowlarda da var, çoğu 226 dmg default olmuş, deadric bowa mahkum kalmasınlar herkes istediği bowu kullansın demişler heralde, bi smith/ench yapayım bakayım dwemer bowa. sadece bowlarda var bide diğer silahlarda yok böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Skillinle daha iyi scale oluyor olmasın ? Diğer silahların skilli düşükdür belki o yüzden damage de düşük gözüküyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 50 den sonra hiç bi zorluğu kalmamıştı benim oyunun ya Norak senin oyuna biraz deathclaw,cazador falan atıvermek lazım en legandarylerinden madem bırakacağın yok gideceksin heralde 100 e kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok 1h de 100 benim ama orda eskisi gibi çıkıyor dmglar, yaa sorma oyunda 334 gün geçmiş lol, 252 saat gameplay olmuş, 314 yer keşfetmişim, tüm yerleri keşfetmeden bırakmam zaten bu ay dlc/exp açıklancak dfs, 70 olurum sanırım en fazla zaten max 81 oluyor level ama alch. falan kasamıcam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Kolay diyenler Deadly Dragon modunu yüklesin, elder dragonlar ölmek bilmiyor valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BSLPH9d-jsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 peter'sız versiyonu yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 full thief oynuyorum . bide thief modu yükledim, yer altı tünelleri + gece bekcileri falan var shoplarda evlerde. archer yada onehaded falanda demage ugrasmıycam. garrett styla direk riftena gittim hatta main questin m si yok listede asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BSLPH9d-jsI Uyanık herif oyunun popülerliğini ve kızın hotlığını kullanıp ünlü olma peşinde, Ajdar'dan hallice işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kız 1.30 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 neden ya, peter'lı daha güzel olmuş işte tam nord gibi adam. :/ efektler filan da girdi, uğraşıp yapmışlar. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar