screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 saolun 3gb simdi bi de onu indirmeye usenirim zaten goruntuyu cok degistiriyomu diye seetmistim ama indireyim şanındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Saeros said: S-H said: markath şehrinde ayaklanma çıkarmıştım şehire giremiyordum bir süredir fakat şimdi bir sürü görev beni bu şehire yönlendiriyor nasıl kurtulucam ben bu işten? bitirdin mi ki ayaklanma questini? bitirdiysen sorun olmaması lazım işte bitirdim,şehire düşman oldum guardlar şehire sokmuyor.guardları öldüre öldüre jarl'ın yanına kadar geldim fakat o da saldırıyor görev alıp veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 screwy said: ben simdi ilk kez oynuycam skyrim i ne modlarını ne updatelerini kullanmak lazım cok guzel oynamak icin. hd res pack olmadan nası oluyo mesela? update yapmak lazım mı? orumcek bocek sevmem onları kaldıran biseyler varmıs nedir nası bulurum? topic 600 sayfa okuyamadım hepsini =) Ben örümcekleri ayıya çeviren, seslerini ayı sesi yapan ve yürüme seslerini de kaldıran modları kullanıyorum. Normal ayıdan farkları iki ayakları üstünde float eder gibi hareket ediyorlar, animasyonları falan yok. Böceklerden de korkuyorsan benzer şeyleri chauruslar için yapan bir mod da olması lazım. Skyrimnexusta arachnophobia ya da spider kelimelerini aratırsan ilgili modlara ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 oyuna mod aricana biraz erkek ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hep kolaylık hep rahatlık masterda modsuz bitirin lan benim (erkek) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yaw yükledim oyunu ilk ekran da playe basınca skyrimin logosu çıkıyor sonra bi ekran daha çıkarçıkmaz desktopa atıyor nede yapar ekran kartı yetmediği içinmi açılmıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ERKEKKKKKKK adam modsuz oynar. 3kere bitirdikten sonra modlu oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Level daha hızlı geliyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Silphatos said: hep kolaylık hep rahatlık masterda modsuz bitirin lan benim (erkek) gibi deadly dragons hardcore kurmamış konuşuyor ejderha kestim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 lvl 14'e kadar bi atkı bi çakı bi şurup veya tek bir enchant bile imal etmedim dayandım hep yırtık pırtık şeylerle gezdim, ama bu işlere bi bulaşınca da çıkamadım lvl 20'ye dayandım atölyede lvl almaktan. Bakalım nasıl sopa yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Crafing bana ters geliyor ya, adam kesmeye ev soymaya gelmişim ben. Enchant yapan NPC yok mu? Onlara giderim. Daha gerekmedi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 GERGE said: Crafing bana ters geliyor ya, adam kesmeye ev soymaya gelmişim ben. Enchant yapan NPC yok mu? Onlara giderim. Daha gerekmedi zaten. (tu) sp oyunda crafting nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 git kendin yap diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 LethE said: Silphatos said: hep kolaylık hep rahatlık masterda modsuz bitirin lan benim (erkek) gibi deadly dragons hardcore kurmamış konuşuyor ejderha kestim diye :D Deadly Dragons baya baya iyi oldu ya, eskiden mamut veya giant rahat alıyordu dragonu hatta at bile öldürebiliyormuş. Şimdi bütün kasaba dalıyoruz baya bi savaştıktan sonra anca ölüyor heyvan Ama direk bana dalarsa o da fena oluyor tabii bir sefer löp diye yuttu tek lokmada ısırdı kafamı sonra da kenara attı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 LethE said: git kendin yap diyolar :) Mod yüklerim öyleyse, ya da direk hile yaparım. Crafting gerçekten şaçma ötesi single oyunda. Two Worlds 2'de öyleydi, her şey craft. Single EVE oynuyorsun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 GERGE said: Crafing bana ters geliyor ya, adam kesmeye ev soymaya gelmişim ben. Enchant yapan NPC yok mu? Onlara giderim. Daha gerekmedi zaten. Ya olsun da wowdaki gibi ayrı olsun onun seviyesi barı, böyle savaş skilli almadan lvl almak iyi olmuyor sonra sopa yiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 25 dakka saklan vur saklan vur yapıyosun low levelda, sonra alevin ucu değiyor yada bala bi höp arkana iniyor hem kafayı koparıyor hemde sakız gibi çiğniyor. 2 worlds two da crafting yaptığın için level almıyordun sanırım. ve zibilyon tane çıkıyodu craft eşyaları. bunda işin gücün iron iron iron dagger sonra bi tane ebony bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ejdercikler kolay gelmeye başlarsa yüklerim onu öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 GERGE said: Mod yüklerim öyleyse, ya da direk hile yaparım. Crafting gerçekten şaçma ötesi single oyunda. Two Worlds 2'de öyleydi, her şey craft. Single EVE oynuyorsun sanki. *summon axedice* iyi günündeyse geliyo bombalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Abi sanki Axedice hardcore crpg oyuncusu olduğumu bilmiyor. Ama oyun ilerlemek için crafingi zorunlu tutarsa alırım skilli hile ile. Eğlenme işine ters bence oturup 10-20 saat crafing skilli kasmak single oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yok oyle bi zorunluluk, bilegine guvenen adam ugrasmaz craftla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 skyrim'e başlar başlamaz yaptığım ilk iş haritayı gezip bulduğum tüm anvil ve forgeları kırmak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 iste erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 meslek zorunluluğu yok lvl30 oldum bi tane forge önünden bile geçmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 zaten dragonborn adam uğraşırmı craftla köleler yapsn o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar