Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bi süre sonra lvl atlamak kastırdı yalnız. hani kasılmamış skillere kasmak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 lvl 50 den sonra zorlaşıyor level almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://static.skyrim.nexusmods.com/downloads/images/10630-1-1329786045.jpg HERE I COME MONGRELS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 phantasm yazamamis yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bir kaç sorum olacak kısa kısa, 1-herkes bs ve enchanting ile oyunun çok kolay bir hale geldiğini yazmış bende hiç dokunmayayım dedim belki daha dengeli bir oyun olur diye,yanlış mı yapıyorum çok şey kaçırıyor muyum böyle yaparak ? 2 companion görevlerinde tıkandım sanırım,şimdi benim kurtadam olarak aralarına katılmamı istiyorlar fakat ben istemiyorum kurtadam filan olmak archerim ben,archer kurtadam mı olur. başka görevde vermiyor kimse kurtadam olmak istemiyorsam companion görevleri burada bitiyor mu ? 3-görevlerin zorluk seviyesini nereden görebilirim ? 4-aldığım bir görevi abandon etmenin bir yolu var mı ? şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 1- çeşitli trickleri kullanmazsan gayet makul seviyelerde smithing ve ench. yapılıyor eşyalara çok abartmadan. benim eşyalarım legendary mesela ama ayı gelip 3-4 vurunca ölüyorum gene, ölümsüz dokunulmaz değilim. 2 companionların son görevini bitirirken kurtadamlığı da bırakabilirsin istersen. 3- görevlerin zorluğu yok, oyunun zorluk seviyesi var. gidince ölüyorsan zordur :p 4- yok sanırım. (ama konsolu kullanarak o questi bitmiş yapabilirsin böylece listeden silinir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 abartınca onları evet oyun çok kolaylaşıyor ama master zorluğa çekiyorsun, gene normal zorluk gibi oynuyorsun sonra. hem de axe'dan laf yemeden! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Norak said: 2 companionların son görevini bitirirken kurtadamlığı da bırakabilirsin istersen. 3- görevlerin zorluğu yok, oyunun zorluk seviyesi var. gidince ölüyorsan zordur :p 2 istemsiz olarak dönüşümler oluyor mu ? olmuyorsa kabul edip görevleri tamamlayım bari 3-görev zorluğu derken level olarak soruyorum.mesela lvl5 görevini gidip lvl15'te kabul etmek istemiyorum gereksiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 yok senin kontrolunde tamamen, ilk sefer hariç. o şöyle mesela git magaradaki banditleri öldür gel diyorlar, düşük seviye gidince düz banditler (35hp) çıkıyor, yüksek seviye gidersen bandit marauder (480 hp) falan çıkıyor. zaten level atlama görevden kazanılan xp üstünden değil, artan skill puanları üstünden olduğu için düşük level göreve gitmeme diye bir olay yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 benim yardımcıyı tokatladılar yenisini nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Follower_(Skyrim) Benim tercihim Riften'da görevini yaptığın Mjoll. Daedric Armor + Warhammer verdim izliyorum sadece. Yardım ediyorum arada falan sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Tokatladılar derken öldüyse o belli bi süre sonra çıkıyor kendi mekanı neresiyse, sanırım (ama emin olamadım şimdi). Olmadı şehir hanlarında bir iki savaşçı oluyor kiralık her daim. Companions'dakiler zaten senin yardımcıların oluyorlar eğer questleri yaptıysan. Ben benim evlendiğim companion'u unuttum bir yerde, kaldı. Elli milyon tane yer var, nerede bıraktım hiç hatırlamıyırum. Yeni birini hareme katayım dediğimde ise "zaten var la 1 tane. neyine yetmiyo?" gibisinden uyarı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 companionlara disable/enable olayını yeni öğrendim, amele gezdiriyormuşum meğerse yanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Hicbir oyunda companion kullanmak istemiyor olmam baya ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Esh said: Hicbir oyunda companion kullanmak istemiyor olmam baya ilginc. archer olunca düşmanlar yanına giriyor haliyle hem zor hem keyifsiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 archer thief oynuyorum da, zaten max 3 shotta iniyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Esh said: Hicbir oyunda companion kullanmak istemiyor olmam baya ilginc. O karanlık madenlerde kendini hiç yalnız hissettiğin olmuyor mu 8-) Şaka bir yana millet Mjoll'u susmadığı için almıyor yanına, bende sürekli konuştuğu için alıyorum. Sıkılıyorum yoksa dungeon gez gez. Gerçi bir yerden sonra söyledikleri şey aynıya bağlıyor sıkıyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 öldüyse gidiyo gelmez. evlenince bi tekrar temple a git. orda bulursun.. yada normalde nerede duruyosa oraya bak ama templea gir çık yapıcna düzeliyo olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bu oyun companion ile oynanicak bi oyun degil kaldiki companionlarinda adam gibi kisiligi filan yok new vegas gibi sirf arada koydugu laflar ve catlakligi yuzunden veronica ile takildim new vegas boyunca, baya baya oyuna bisiler katti, burda ise DERP CARRY BURDENS DERP! skyrim solo oynanicak bi oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 questini bitirmeden konuşan köpeği alın companion dsf, bide console ile Essential yaparsanz ölmezde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 2 handed orc acarsam bi gun belki companion alirim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 mage sen yanında iyi oluyor başlarda. iyi bi ekipman verip, sexy zırh modu indiriyorsun :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 köpeği satın almayı düşünüyorum ama Archer-Thief karakter olarak yanımda stealthtimin içine edeceği malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aynen sneak olayının içine ediyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Milyor kere dönen carry your burdens geyiğini boşa başlatmamış bethesda, bildiğin pack mule işte companionlar. Arada dragonla elder vampir magelerle falan kapışırken cannon fodder olarak da kullanıyordum ama asıl görevi ejderha kemikleriyle glass swordları taşımak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar