Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Creation kit Bu kondumu bilmiyorum ama en iyi haber simdiye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ÇALIŞMAYA BAŞLAYIN JAPONLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Artık bir arena-gladiator modu yazılsın şu oyun için. Ayıptır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 creation kit vityosu koymaya gelmiştim konmuş online olarak aynı oyuna girme muhabbeti de çıkmış ama sadece chat yapabiliyormuşsun ve çıplak geliyormuş char, ümit verdi geleceğe dair heh. bir co-op mod olsa şu oyunda <321 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çok güzel çok sevindim şu creation kit olayına. ayrıca evet doğru dürüst bi coop sistemi gelse şu oyuna gece gündüz ayrımı yapamayız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Abi oyun başladı, kaçtık ejderhadan falan, ilk köye geldik adamla, bir handa biri görev verdi, kız "şu yukarda ki kuleden alıcan gelicen" dedi, gidiyorum kuleye, kule dibinde ki 2 herif beni öldürüyor quit yapıp çıkıyorum. Skyrim deneyimim budur 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 suyun üzerinde iki tarafında kule var üst katlarına çıkınca köprüden öbür tarafa geçiyorsun onu mu diyorsun, ne var orda ölcek anlamadım, caps versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahaha adam yetememiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Köprüden geçiyorsun, hemen sola doğru dağa tırmanmaya başlıyor. Kurt çıkıyor bir tane, indiriyorum aşağı, ordan devam ediyorum sola kıvranarak, dağ yamacında ilerde kule var, bu oyun çıkmadan evvel oynanış videolarında da çıktıkları yer işte. Solda ki kulenin altında 2 tane adam var geliyor indiriyor aşağı, güçsüz kalıyorum orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Hiç yetemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yanına companion al istersen. class ne? lvl kaçsın? bi onları koy tavsiye verek. pot içiosn dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 oha, hogger'a ölüp subs kapamış lath. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sniperla, helikopter olmayinca yetememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Abi bu Skyrim'e aşık oldum cidden ya, yıllar önce ekran kartımla gelen bu da neki dediğim Morrowind'i ilk oynadığım zamana döndüm valla gmg'nin %50 indirimini bankamın salak sistem arızası yüzünden kaçırınca fıttırdım ama yine de dayanamadım ve %10 indirimli şekilde de olsa aldım dün oyunu(:D Önce dağınık uzun saçlarına aklar düşmüş bir Stormcloakçı Nord warrioru açtım, ama sonra ilkin Imperialcıların safından oynamam gerektiğini düşünerek kara saçlı kara gözlü bir Imperial okçu thief yarattım, şu an onlan ilerliyorum (ama gönlüm stormcloaktan yana:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 oynadıkça, biji ulfric'i tanıdıkça stormcloak'lardan nefret edeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sam sil onu sil duymadım görmedim henüz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben oyunu bikaç ay önce yükledim. sonra yüklediğimi unuttum. başlıyım di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 LathspeLL said: Hiç yetemedim ya. orası şey ya labirentli dağın tepesinde bir yer var oyunun başında, önünde iki adam dikiliyor içeri girince iki adam daha sohbet ederken görüyorsun baya büyük sayılır orası ve oyuna başlamak için iyi bir yer. ama zor olmaması lazım. ben thiefle sneak giderek arkadan okladım o iki elemanı içersi falan kolay zaten, hatta örümcek ağlarının içinde bir adam var onu kurtarıyorsun, orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben diyorum ilk iki adamda ölüyorum, siz diyorsunuz örümcekler, adamlar, kurtarmak falan sdfsd Dur açıyorum tekrar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 vurcan kaccan tekrar vurcan sneak olcan kuş gibi uçup arı gibi sokcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya ben 5 gün önce başladım dün ejderha öldüren ayı gördüm bıraksammı oynamayı naapsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Loex said: ya ben 5 gün önce başladım dün ejderha öldüren ayı gördüm bıraksammı oynamayı naapsam bilemedim Niye abi, Tamriel ayıları sokakta oynayan ayılar gibi değilse bu ne ayıların, ne ejderhaların ne de Bethesda nın suçu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Loex said: ya ben 5 gün önce başladım dün ejderha öldüren ayı gördüm bıraksammı oynamayı naapsam bilemedim ejderhaları güçlendiren modlar var o iş için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yok onu gördükten sonra başlarım dragonborn unune keşke bearborn olaydım dedim bıraktım hikayeyi freelance takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Dragonları güçlendiren mod; http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar