pronoit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 assassin'in taunta ihtiyacı yok ki. nocturne'un blessi açiyorsun. sonra bir varsın bir yoksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya aslında kımsenın taunta ıhtıyacı yok lol itema bile ihtiyacınız yok oyunda, bu bakımdan sevıorm oynu. İster kas ister kasma oynayabiliosun. dragonrend assasine yarar,sonra atlarken etheral olmak var o güzel. Sonra hızlıca vurmak falan var sanırım bana daha gelmedi, bosslarda işe yarar die dusunuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ost de çıkmış sonunda, mp3 playerda yer açayım bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 kendim için çok önemli olan bi soru sorcam. şimdi ilerde önemi olan karakterleri öldüremiyoruz anladığım kadarıyla. (önemli dediğim, quest muest vercek olanları işte) yere çömüp, canları full olarak tekrar saldırıyolar bana öldürmeye kalktığımda. oyunda benim dışımda bi tane bile nefes alan insan bırakmak istemiyorum ben. bütün gerekli questleri yapıp herkesi öldürebiliyo muyum? girip whiterun'a, herkesi kesip meydanda tek başıma dans edebiliyo muyum yoksa her seferinde guardlar muardlar yenileniyo mu herkes öldürülebilir olduğunda? bana cevab verin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 essential deniyor öldüremediğin npclere ve onu kaldıran modlar var ama guardlar yenileniyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 FromTheHell said: kendim için çok önemli olan bi soru sorcam. FromTheHell said: herkesi kesip meydanda tek başıma dans edebiliyo muyum O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mod listesi gibi birşey var mı olmazsa olmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ya, oyun durup durup Windows a atıyordu, şu 4GB olayını indirdim (4 GB RAM kullanmasını sağlayan) sorunu çözdü, ancak Steam algılamıyor galiba bunu farklı exe üzerinden çalıştığından, Achievement alamıyorum. Var mı bunun bir çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oyunun exe siyle dğeiştir o exeyi. steamden de auto updatei kapa. olmuyomu? kullanmadım nası bi dosya blmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 evet herhalde o exe'yi kullanırsan olmaz, steam'in başka türlü legit olduğunu anlaması imkansız çünkü. bende exe'siz de 1-2 kere filan göçmüştü sadece gerçi, fark hissetmemiştim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Çok aradığım fakat herkesin forumlarda saçmaladığı, cevap bulamadığım sorularıma patide yanıt arıyorum. 1-Yanımızdaki follower'lar level atlıyor mu ? Atlıyorsa, evde oturduğu halde atlıyor mu ? Bunu soruyorum, çünkü assassin olduğumdan tek başıma gezmek çok daha faydalı oluyor. Forumlardaki cevap : Npc'ler sana ilk katıldığındaki levelin neyse hep o halde kalırlar. ( Bu durumda ne kadar geç alırsan, o kadar yüksek levelde olucak, doğru mudur ? ) 2-Bu ilk çıakn 5000'lik evi full dekorasyon aldım. Fakat 2 tane chest var. Evdeki diğer wardrobe veya diğerlerine eşya koysam kayboluyor mu ? Forumlardaki cevap : Evde sadece chest'lere koymam gerektiği, diğer dolap ve gözlerde random olarak oyunun eşya yarattığı ve bu yaratma sırasında eski eşyaların silindiği üzerine. 3-Peki diyelim 2.şık doğru ve sadece chestlere eşya koymak zorunda kaldım. O kadar weapon armor potion tek kasada. Oyun normal kendi üzerindekiler gibi ayırmıyor türlerine göre. Böyle bir mod var mı ? Forumlardaki cevap : Araştırmadım ki bunu sdf. Evet şekilde gibi dersime çalıştım geldim. Ama yukarıdaki cevapları 8-12 yaş xbox gamerı çocukların sallama olasılığı olduğu için size de sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 follower onun bölgesine girdiğin levelde kalıyor en kolayı konsol açıp folowere tıklayıp disable enable ? sanırım evden eşya silinmiyor ben oyunun başından beri komidin vs kullanıyorum depo olarak (Dragonları bile gücendiricek kadar stok yapıyorum kaybolan item olmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Benim lydia rahmetli oldu etrafta gördüğüm diger elemanlar onun kadar iyi mi yada aralarında fark var mı? Adam çift el takılıyor bow versem düzgün kullanır mı gibi gibi sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 1- forumdaki doğru sanırım. yanlış olduğuna dair gözlemim olmadı. 2- gördüğüm kadarıyla yanlış, bir milyar eşya tutuyorum bilumum konteynırda evdeki. aylar geçti, birşey olmadı. oblivion'da da olmamıştı. 3- bulursan bana da söyle. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 housecarlların hepsi hemen hemen aynı. diğerlerinde daha bariz bi fark oluyo. ok kullandırcaksan en kolayda alabileceğin alea var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Adını değiştirmeyi denedim, Skyrim 4GB.exe yi yapanlar saçma bir koruma koymuşlar, orjinal game exe ile aynı adı taşıyamaz diye hata mesajı veriyor. Yani achievementlar süper gerekli değil ama olsa fena olmazdı bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 tesnexusta baktım.. şimdi hacı sen bu skyrim 4b yi çalıştırınca skyrim klasöründe TESV.exe.4gb diye bişi yaratması lazım. onun adını değiştiriyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 quixef said: Ya, oyun durup durup Windows a atıyordu, şu 4GB olayını indirdim (4 GB RAM kullanmasını sağlayan) sorunu çözdü, ancak Steam algılamıyor galiba bunu farklı exe üzerinden çalıştığından, Achievement alamıyorum. Var mı bunun bir çaresi? resmi yama çıkmış 4 gb ile ilgili. bak burda da yazıyo. 4 Gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 skyrim son yama 4gb destekli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 riftendan ev alan varmı? varsa nası aldı? stewardın bi ton işini yptık hala option çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aldım da nasıl aldım hatırlamıyorum ama yapmadığın spesifik bir görev vardır muhtemelen. markath jarl'ının kalkanını getirmeden satmamıştı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 skooma dealer ı yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bı yerde stewardın grevlerını yp dıe okumştum aklımda o klmış. paso random gorev verıodu oda, olmadı tabi haliyle... gittim bir daha araştırdım da aldım sonunda evi. şehırde ne kadar adam varsa konuştum gorevlerını yaptm sora jarl çağırdı. öle oldu işte. tek elle yazdıgımdan abuk bi turkce oldu ıdare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Daha önce konuldu mu bilmiyorum ama: http://www.youtube.com/watch?v=f7YVcDWWrBA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 şu fusrodah videolarıa niyeyse sesli gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar